Kurikularna uniforma
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kurikularna uniforma
Usne Stjepana Gnječa wrote:
Ja sve pregledah ali marksizma nigdje nema. imaš katolički vjeronauk, pravoslavni vjeronauk i islamski vjeronauk.
Znanje dolazi od boga.
Guest- Guest
On je netko tko ne može prihvatiti činjenicu da je novi svijet pred nama vođen Agendom 2030...deda getting old wrote:asilovski wrote:“obrazovanje za održivi razvoj”... osvrćemo se na cilj 3. Agende 2030 Ujedinjenih nacija koji definira globalnu svrhu obrazovanja primarno kao “prinos smanjenju obitelji i postotka plodnosti”
ti si znači za civilizacijski kolaps, a protiv održivog razvoja?
red wolf-
2016-02-10
Jer @Deda, kad sam im ja ovdje pisao o novom svijetu, ja sam znao o čemu pišem, a oni su me ismijavali ovdje...
red wolf-
2016-02-10
Ma pusti ih, ne znaju što čine.red wolf wrote:Jer @Deda, kad sam im ja ovdje pisao o novom svijetu, ja sam znao o čemu pišem, a oni su me ismijavali ovdje...
Guest- Guest
Upravo zbog toga što ne znaju što čine, mora biti netko iznad njih koji će ih usmjeravati...deda getting old wrote:Ma pusti ih, ne znaju što čine.red wolf wrote:Jer @Deda, kad sam im ja ovdje pisao o novom svijetu, ja sam znao o čemu pišem, a oni su me ismijavali ovdje...
red wolf-
2016-02-10
deda getting old wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:
Ja sve pregledah ali marksizma nigdje nema. imaš katolički vjeronauk, pravoslavni vjeronauk i islamski vjeronauk.
Znanje dolazi od boga.
Tko ti je to rekao?
Doduše ima kontradiktornih predmeta recimo na jednom djecu uče da je Zemlja okrugla na drugom da je ravna ploča...na jednom predmetu učiš da je čovjek nastao evolucijom a na drugom da je muškarca napravio Bog a žena je napravljena od jednog rebra muškarca. Valjda je Bogu pofalilo repromaterijala i sirovina pa je ženu isfušario. itd. itd.
Guest- Guest
U Bibliji pišu mnoge stvari na koje znanost nema odgovor...
Iz toga je jasno da su žene nekoć prije nego je Eva pojela zabranjenu jabuku imale mnogo širu zdjelicu te da nisu osjećale nikakvu bol pri porodu. Nakon što su prekršile božju zapovjed bog im je smanjio zdjelicu da bi im povećao bol.
Teorija evolucije to dokazuje.
Postanak 3:16
A ženi reče: "Trudnoći tvojoj muke ću umnožit, u mukama djecu ćeš rađati. Žudnja će te mužu tjerati, a on će gospodariti nad tobom."
Iz toga je jasno da su žene nekoć prije nego je Eva pojela zabranjenu jabuku imale mnogo širu zdjelicu te da nisu osjećale nikakvu bol pri porodu. Nakon što su prekršile božju zapovjed bog im je smanjio zdjelicu da bi im povećao bol.
Guest- Guest
deda getting old wrote:U Bibliji pišu mnoge stvari na koje znanost nema odgovor...
Postanak 3:16
A ženi reče: "Trudnoći tvojoj muke ću umnožit, u mukama djecu ćeš rađati. Žudnja će te mužu tjerati, a on će gospodariti nad tobom."
Žene su prije nego im se razvila maternica snijele jaja koja bi muškarci pošpricali spermom. Pošto je u ono doba opasnost vrebala iz svakog grma, bilo je nepraktično i opasno kvocat na jajima 9 mjeseci pa je Bog reko jebeš ti to ajmo malo ubrzat evoluciju inače će mi svo čovječanstvo izginut. I tako Bog malo modificira DNK ali džabe je krečio...
Guest- Guest
Infantilni su vam ti nasrtaji na kršćanstvo. Nemate pojma. Da imate, pisali biste ovako: Znanje dolazi od sotone, koji je čovjeka nagnao kušati sa Drveta spoznaje. Razlikovavši dobro i zlo , grijesi mu se ubrajaju (onima koji ne spoznaše, grijesi se ne ubrajaju. Oprošteno je onima koji ne znaju što čine). Lucifer je svjetlonoša, Prometej, prosvjetitelj...itd..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:Infantilni su vam ti nasrtaji na kršćanstvo. Nemate pojma. Da imate, pisali biste ovako: Znanje dolazi od sotone, koji je čovjeka nagnao kušati sa Drveta spoznaje. Razlikovavši dobro i zlo , grijesi mu se ubrajaju (onima koji ne spoznaše, grijesi se ne ubrajaju. Oprošteno je onima koji ne znaju što čine). Lucifer je svjetlonoša, Prometej, prosvjetitelj...itd..
Logika ti je malo ruzinava. Pokušavam spojiti kreacionizam i evoluciju.
Guest- Guest
Onda nek provode kurikularne reforme po Africi...deda getting old wrote:asilovski wrote:"održivi razvoj" je floskula, više se radi o održivom kolapsudeda getting old wrote:asilovski wrote:“obrazovanje za održivi razvoj”... osvrćemo se na cilj 3. Agende 2030 Ujedinjenih nacija koji definira globalnu svrhu obrazovanja primarno kao “prinos smanjenju obitelji i postotka plodnosti”
ti si znači za civilizacijski kolaps, a protiv održivog razvoja?
kolaps će biti ako ljudska populacija nastavi rasti
održivi razvoj znači da nema rasta iznad kapaciteta staništa
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
skužaj onda.. :DUsne Stjepana Gnječa wrote:frakcija wrote:Infantilni su vam ti nasrtaji na kršćanstvo. Nemate pojma. Da imate, pisali biste ovako: Znanje dolazi od sotone, koji je čovjeka nagnao kušati sa Drveta spoznaje. Razlikovavši dobro i zlo , grijesi mu se ubrajaju (onima koji ne spoznaše, grijesi se ne ubrajaju. Oprošteno je onima koji ne znaju što čine). Lucifer je svjetlonoša, Prometej, prosvjetitelj...itd..
Logika ti je malo ruzinava. Pokušavam spojiti kreacionizam i evoluciju.
pozdravljam kreativne napore.
2016-03-09
a Isus je svijetlost svjeta?frakcija wrote:Lucifer je svjetlonoša, Prometej, prosvjetitelj...itd..
Guest- Guest
Kinezi su autonomni. Uostalom, nedavno su odustali od politike jednog djeteta.deda getting old wrote:dobro, a što je s Kineskom politikom jednog djeteta, to spada pod tu zavjeru ili je ova usmjerena samo na uništenje Europe?asilovski wrote:
otvorenoj
2015-08-09
melkior wrote:
Onda nek provode kurikularne reforme po Africi...
kakve veze imaju afrikanci s nama, mi se valjda brinemo za sebe, a afrikanci nek sami rješavaju svoje probleme
Guest- Guest
Dobar izborpreko_vode_do_slobode wrote:inače najbolje rješenje bi bilo škole privatizirati i de-regularizirati kao na primjeru USA.. tako da roditelji sami biraju šta će im djeca učit u školi...
ja bi svoju slao u škole gdje je naglasak na matematici i stranim jezicima.
2015-08-09
I uveli su politiku 2 djeteta, prva politika je bila nagli pad, a ova druga je nešto blaži pad stanovništva, dva djeteta nisu dovoljna za stabilnu populaciju, sa dva djeteta broj stanovnika ti i dalje opadamelkior wrote:Kinezi su autonomni. Uostalom, nedavno su odustali od politike jednog djeteta.deda getting old wrote:dobro, a što je s Kineskom politikom jednog djeteta, to spada pod tu zavjeru ili je ova usmjerena samo na uništenje Europe?asilovski wrote:
otvorenoj
Kinezi imaju ta ograničenja koliko smješ rađati, Europljani zbog kršćanske kulture nemaju prisilne abortuse i sterilizaciju nego ljudska prava, homoseksualce, lezbe itd. rezultat je isti.
Guest- Guest
melkior wrote:Dobar izborpreko_vode_do_slobode wrote:inače najbolje rješenje bi bilo škole privatizirati i de-regularizirati kao na primjeru USA.. tako da roditelji sami biraju šta će im djeca učit u školi...
ja bi svoju slao u škole gdje je naglasak na matematici i stranim jezicima.
Privatne su još gore..neš grist ruku koja te rani..anarhija totalna..ne moraš ni ić..U trogodišnjima su izgnani iz gimnazija, tehničkih i lošiji đaci. U strukovnim školama je "Sivi dom"..Samo zadrži kakav takav red..Nema tu nikakvog usvajanja teoretskih znanja..trpaj ih što više na praksu, nek fregaju zahode.
2016-03-09
Problem s ovom kurikularnom reformom što je potpuno deplasirana. Naime, glavni i osnovni problem obrazovanja u hrvata je visoko školstvo, sveučilišta, fakulteti i znanost. Zagrebačko sveučilište kao najveće u zemlji i jedno od starijih u Europi nije ni među prvih 600 u svijetu. Ne obrazuju nama srednje škole nemisleće ljude za zavod za zapošljavanje, već su nam fakulteti za kurac i potpuno nekonkurentni. Naše visoko školstvo gotovo uopće da ne zadovoljava međunarodne standarde, u zemlji nemaš 20 znanstvenika koji nešto vrijede na međunarodnom planu Potpuno pogrešno postavljene teze o školstvu u Hrvata, trebalo bi čitavo Zagrebačko sveučilište dati u koncesiju Amerikancima na 50 godina ili prodati UCLA-uFénix wrote:Ma samo neka ostave stvari kako su bile i prije 20 godina po TIM pitanjima gdje je ona i to je to. Sranja se ne događaju zbog nečega prije, nego zbog američkih novotarija koje se ekstremno utjeruju svima u svijetu zadnjih 15 godina.asilovski wrote:Problem što druga stuja babe Markićke i njezinih jezuita nije ništa bolja
Nema homoliberalnog pedofilskog odgoja u školama i kraj priče. Nema tu uopće nikakve rasprave a kamoli reforme. Štoviše, što su te apsolutne manjine glasnije, treba biti još brutalniji - vratit i slušanje himne uoči prvog školskog sata u škole svaki jebeni dan pa neka traže još i još neka dobiju.
Reforma nema što biti kontroverzna ako se postojeće stvari svode samo na izvedbu i metode učenja dosadašnjih stvari. Ljudska prava i ta sranja se mora izbaciti iz škole. Teatar apsurda zadnjih 10 godina je došao do neviđene mjere, sve isključivo zbog onih što nemaju što tražiti u obrazovanju. Obrazovna institucija više bi trebala autoritativno organizirana na vojsku, a ne kao perverzije po ulicama San Francisca kojekakvih klaunova.
U školama je daleko više obaveza nego nekakvih debilnih prava. Što se više liberalizira, to je veći pad standarda. Zapad je dokaz toga.
2015-08-09
Pa ok, za 10-20 godina će pokrenuti politiku 3 djeteta. Ali do tada će biti toliko industrijalizirani da će i dalje bilježiti samo pad stanovništva.deda getting old wrote:I uveli su politiku 2 djeteta, prva politika je bila nagli pad, a ova druga je nešto blaži pad stanovništva, dva djeteta nisu dovoljna za stabilnu populaciju, sa dva djeteta broj stanovnika ti i dalje opadamelkior wrote:Kinezi su autonomni. Uostalom, nedavno su odustali od politike jednog djeteta.deda getting old wrote:dobro, a što je s Kineskom politikom jednog djeteta, to spada pod tu zavjeru ili je ova usmjerena samo na uništenje Europe?asilovski wrote:
otvorenoj
Kinezi imaju ta ograničenja koliko smješ rađati, Europljani zbog kršćanske kulture nemaju prisilne abortuse i sterilizaciju nego ljudska prava, homoseksualce, lezbe itd. rezultat je isti.
2015-08-09
melkior wrote: Naime, glavni i osnovni problem obrazovanja u hrvata je visoko školstvo, sveučilišta, fakulteti i znanost. Zagrebačko sveučilište kao najveće u zemlji i jedno od starijih u Europi nije ni među prvih 600 u svijetu. Ne obrazuju nama srednje škole nemisleće ljude za zavod za zapošljavanje, već su nam fakulteti za kurac i potpuno nekonkurentni. Naše visoko školstvo gotovo uopće da ne zadovoljava međunarodne standarde, u zemlji nemaš 20 znanstvenika koji nešto vrijede na međunarodnom planu Potpuno pogrešno postavljene teze o školstvu u Hrvata, trebalo bi čitavo Zagrebačko sveučilište dati u koncesiju Amerikancima na 50 godina ili prodati UCLA-u
Koliko para toliko muzike.
Kolko izdvajate za visoko školstvo?
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 3 of 5