Ministar Kovač dokazao da je samo još jedan u nizu glupsera
Page 1 of 1
Ministar Kovač dokazao da je samo još jedan u nizu glupsera
Iako debil na prvu izgleda kako je dobro uvježban u prodavanju sebe kao odmjerenog, elokventnog i svjetonazorski modernog konzervativnog intelektualca, dok zapravo ostavlja dojam prilično suhoparnog, dosadnog ispaljivača floskula koji se trudi sakriti vlastiti veliki ego.
Napisao sam nedavno: Mislim da je to još jedan u nizu niškoristi ministara vanjskih poslova... I bio sam u pravu.
Sramotio nas je u Izraelu svojim nepoznavanjem povijesti i povijesnih činjenica, laprdajući o odnosima nekakve hrvatske države tokom 2. Svjetskog rata i države Izrael?! Inače Izrael je kao država uspostavljen tek 1948. Yebiga... Nije to Kovaču nitko rekao.
Nadalje ispričava se u Izraelu naš ministar u ime Hrvatske Židovima za postupanje prema njima u toku 2. Svjetskog rata, samo u ime koje Hrvatske se on to ispričava, u ime SRH, a onda i RH koja je njezina pravna sljednica sasvim sigurno ne, jer niti jedna od tih država se ne može dovesti u vezu s postupanjem prema pripadnicima židovskog naroda u 2. Svjetskom ratu, a pogotovo ne za zločin holokausta.
To pak znači samo jedno, da se ministar vanjskih poslova RH ispričava za postupke prema pripadnicima židovskog naroda u ime tzv. NDH, dakle države koja veze nema ni sa SRH, a pogotovo sa RH. Ili bar ne bi trebala imati, osim u slučaju da HDZ u svojem „domoljubnom“ zanosu ne planira promijeniti Ustav RH izbacujući iz njegove preambule ZAVNOH i time proglašavajući RH državom pravnom sljednicom tzv. NDH.
Napisao sam nedavno: Mislim da je to još jedan u nizu niškoristi ministara vanjskih poslova... I bio sam u pravu.
Sramotio nas je u Izraelu svojim nepoznavanjem povijesti i povijesnih činjenica, laprdajući o odnosima nekakve hrvatske države tokom 2. Svjetskog rata i države Izrael?! Inače Izrael je kao država uspostavljen tek 1948. Yebiga... Nije to Kovaču nitko rekao.
Nadalje ispričava se u Izraelu naš ministar u ime Hrvatske Židovima za postupanje prema njima u toku 2. Svjetskog rata, samo u ime koje Hrvatske se on to ispričava, u ime SRH, a onda i RH koja je njezina pravna sljednica sasvim sigurno ne, jer niti jedna od tih država se ne može dovesti u vezu s postupanjem prema pripadnicima židovskog naroda u 2. Svjetskom ratu, a pogotovo ne za zločin holokausta.
To pak znači samo jedno, da se ministar vanjskih poslova RH ispričava za postupke prema pripadnicima židovskog naroda u ime tzv. NDH, dakle države koja veze nema ni sa SRH, a pogotovo sa RH. Ili bar ne bi trebala imati, osim u slučaju da HDZ u svojem „domoljubnom“ zanosu ne planira promijeniti Ustav RH izbacujući iz njegove preambule ZAVNOH i time proglašavajući RH državom pravnom sljednicom tzv. NDH.
Re: Ministar Kovač dokazao da je samo još jedan u nizu glupsera
Je, ali lik je završio Sorbonneu. No, ne pravu nego onu ŽNJ kategorije.
Guest- Guest
Re: Ministar Kovač dokazao da je samo još jedan u nizu glupsera
provocator wrote:Iako debil na prvu izgleda kako je dobro uvježban u prodavanju sebe kao odmjerenog, elokventnog i svjetonazorski modernog konzervativnog intelektualca, dok zapravo ostavlja dojam prilično suhoparnog, dosadnog ispaljivača floskula koji se trudi sakriti vlastiti veliki ego.
jebiga ne znam za to što kažeš ali znam da SFRJ nikad nije uspostavila diplomatske odnose s Izraelom, doduše imala je dobre odnose s teroristom Carlosom
Nakon Izraela, ministar Kovač pokazao svoje znanje o Americi…
Guest- Guest
Similar topics
» Ministar vanjskih poslova Kovač odlazi u službeni posjet Poljskoj
» Ministar Kovač priznao: Srbija nije suspendirala zakon o univerzalnoj jurisdikciji
» MINISTAR KOVAČ U VITEZU Hrvatska će jačati suradnju s BiH i poduprijeti opstanak Hrvata
» Još jedan Plenkovicev ministar lažirao imovinsku karticu
» Samo jedan može na zahod
» Ministar Kovač priznao: Srbija nije suspendirala zakon o univerzalnoj jurisdikciji
» MINISTAR KOVAČ U VITEZU Hrvatska će jačati suradnju s BiH i poduprijeti opstanak Hrvata
» Još jedan Plenkovicev ministar lažirao imovinsku karticu
» Samo jedan može na zahod
Page 1 of 1