ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Još jedan Plenkovicev ministar lažirao imovinsku karticu

Go down

Još jedan Plenkovicev ministar lažirao imovinsku karticu Empty Još jedan Plenkovicev ministar lažirao imovinsku karticu

Post by RayMabus 29/5/2019, 23:12

Ha ha ha

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-mariceva-kuca-koje-nije-ni-bilo-u-imovinskoj-kartici-nakon-vikendice-u-zivogoscu-ministar-imovine-ima-novi-problem-s-privatnom-imovinom/8941367/
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Još jedan Plenkovicev ministar lažirao imovinsku karticu Empty Re: Još jedan Plenkovicev ministar lažirao imovinsku karticu

Post by AssadNaPodmornici 30/5/2019, 00:24

I2b ministar. Inače nakon ovakvih ministara čak i vlajima se zgadilo glasovati za HDZ, pa su glasovali za Ružu i Ayatollaha Hasu radije..

2018-06-14

Back to top Go down

Još jedan Plenkovicev ministar lažirao imovinsku karticu Empty Re: Još jedan Plenkovicev ministar lažirao imovinsku karticu

Post by vuksadinare 30/5/2019, 04:56

Ovaj maric se bas upetljao...toliko je vabio biti ministar i tu je upao u zamku..toliko o 'inteligenciji' doticnog..umjesto da je negdje u mirnoj zavjetrini koja je dobro placena i gdje mu bas nitko nece puno cackati po imovini..muljama..on se gura tamo gdje bas hoce..znaci bolestan si za foteljom bez obzira na moguce posljedice za tebe
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/5/2019, 05:01

vuksadinare wrote:Ovaj maric se bas upetljao...toliko je vabio biti ministar i tu je upao u zamku..toliko o 'inteligenciji' doticnog..umjesto da je negdje u mirnoj zavjetrini koja je dobro placena i gdje mu bas nitko nece puno cackati po imovini..muljama..on se gura tamo gdje bas hoce..znaci bolestan si za foteljom bez obzira na moguce posljedice za tebe
Pa bit će još nekih godinu i po na vlasti i onda lete jer sam provjerio sve izbore u Hrvatskoj unatrag i doša do zaključka da svaki put kad HDZ nije prešao 30% nije bio na vlasti a Plenkovićev rezultat na eu izborima je 22%

Zato su se u centrali HDZ tako uznemirili
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/5/2019, 05:51

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:Ovaj maric se bas upetljao...toliko je vabio biti ministar i tu je upao u zamku..toliko o 'inteligenciji' doticnog..umjesto da je negdje u mirnoj zavjetrini koja je dobro placena i gdje mu bas nitko nece puno cackati po imovini..muljama..on se gura tamo gdje bas hoce..znaci bolestan si za foteljom bez obzira na moguce posljedice za tebe
Pa bit će još nekih godinu i po na vlasti i onda lete jer sam provjerio sve izbore u Hrvatskoj unatrag i doša do zaključka da svaki put kad HDZ nije prešao 30% nije bio na vlasti a Plenkovićev rezultat na eu izborima je 22%

Zato su se u centrali HDZ tako uznemirili
Boli marica kurac sto ce biti za godinu,dvije..nego me svrbi dlan da ce plenki njega rado zrtvovat jer ionako ne kotira kao njegov covjek vec vasin...koliko ga je maric ucjenjivao mislim plenkija kad je ovaj tek postao predsjedik hdza i premijer sumnjam da 
mu je to plenki zaboravio a mislim si i da je ova informacija dosla iz plenkijevih krugova
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics