Još jedan Plenkovicev ministar lažirao imovinsku karticu
Page 1 of 1
Još jedan Plenkovicev ministar lažirao imovinsku karticu
Ha ha ha
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-mariceva-kuca-koje-nije-ni-bilo-u-imovinskoj-kartici-nakon-vikendice-u-zivogoscu-ministar-imovine-ima-novi-problem-s-privatnom-imovinom/8941367/
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/otkrivamo-mariceva-kuca-koje-nije-ni-bilo-u-imovinskoj-kartici-nakon-vikendice-u-zivogoscu-ministar-imovine-ima-novi-problem-s-privatnom-imovinom/8941367/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Još jedan Plenkovicev ministar lažirao imovinsku karticu
I2b ministar. Inače nakon ovakvih ministara čak i vlajima se zgadilo glasovati za HDZ, pa su glasovali za Ružu i Ayatollaha Hasu radije..
Ovaj maric se bas upetljao...toliko je vabio biti ministar i tu je upao u zamku..toliko o 'inteligenciji' doticnog..umjesto da je negdje u mirnoj zavjetrini koja je dobro placena i gdje mu bas nitko nece puno cackati po imovini..muljama..on se gura tamo gdje bas hoce..znaci bolestan si za foteljom bez obzira na moguce posljedice za tebe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa bit će još nekih godinu i po na vlasti i onda lete jer sam provjerio sve izbore u Hrvatskoj unatrag i doša do zaključka da svaki put kad HDZ nije prešao 30% nije bio na vlasti a Plenkovićev rezultat na eu izborima je 22%vuksadinare wrote:Ovaj maric se bas upetljao...toliko je vabio biti ministar i tu je upao u zamku..toliko o 'inteligenciji' doticnog..umjesto da je negdje u mirnoj zavjetrini koja je dobro placena i gdje mu bas nitko nece puno cackati po imovini..muljama..on se gura tamo gdje bas hoce..znaci bolestan si za foteljom bez obzira na moguce posljedice za tebe
Zato su se u centrali HDZ tako uznemirili
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Boli marica kurac sto ce biti za godinu,dvije..nego me svrbi dlan da ce plenki njega rado zrtvovat jer ionako ne kotira kao njegov covjek vec vasin...koliko ga je maric ucjenjivao mislim plenkija kad je ovaj tek postao predsjedik hdza i premijer sumnjam daRayMabus wrote:Pa bit će još nekih godinu i po na vlasti i onda lete jer sam provjerio sve izbore u Hrvatskoj unatrag i doša do zaključka da svaki put kad HDZ nije prešao 30% nije bio na vlasti a Plenkovićev rezultat na eu izborima je 22%vuksadinare wrote:Ovaj maric se bas upetljao...toliko je vabio biti ministar i tu je upao u zamku..toliko o 'inteligenciji' doticnog..umjesto da je negdje u mirnoj zavjetrini koja je dobro placena i gdje mu bas nitko nece puno cackati po imovini..muljama..on se gura tamo gdje bas hoce..znaci bolestan si za foteljom bez obzira na moguce posljedice za tebe
Zato su se u centrali HDZ tako uznemirili
mu je to plenki zaboravio a mislim si i da je ova informacija dosla iz plenkijevih krugova
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» I tako je propao još jedan Plenkovićev lukavi plan...
» Ministar Kovač dokazao da je samo još jedan u nizu glupsera
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Vlada uvodi dječju karticu
» Ministar Kovač dokazao da je samo još jedan u nizu glupsera
» Uhićen slovenski ministar gospodarstva, ministar policije odmah podnio ostavku
» Plenkiju padaju šanse:Izbori za predsjednika HDZ-a održat ce po pravilu jedan član-jedan glas
» Vlada uvodi dječju karticu
Page 1 of 1