Učiteljica u bijegu nakon što je ostala trudna s učenikom (13): 'Seksali smo se svaki dan!'
Page 2 of 17
Page 2 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Re: Učiteljica u bijegu nakon što je ostala trudna s učenikom (13): 'Seksali smo se svaki dan!'
Ubit ce ga mater, napravio je od nje babu u tridesetim.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
Re: Učiteljica u bijegu nakon što je ostala trudna s učenikom (13): 'Seksali smo se svaki dan!'
Kladim se da znam iz čega je dobijao najbolje ocjene..
Meni je zao sto neke moje uciteljice meni nisu dale, bolje ocjene.
omni-
2014-04-12
mutava baštarda wrote:Ili je mrkanje trajalo jednu godinu...kofein wrote:Iz naslova 13 , a u tekstu 14 godina... Razvidno je da su je dvojica opremala.
Jel se zna što će bit? Curica il dečko? Bude li dečko, tata ima još svoje robice, što je dobro u današnjoj situaciji.
Guest- Guest
Kurikularna vrlo
Guest- Guest
U mom razredu su svi učili likovni zbog profesorice... ali nas je ujebala primitivna sredina. Od usmenog dalje nismo dogurali... ali rado se sjetim razgovora o koloristici :)))omni wrote:Meni je zao sto neke moje uciteljice meni nisu dale, bolje ocjene.
Nadam se da neće abortirati. Ipak se radi o plodu ljubavi...kofein wrote:mutava baštarda wrote:Ili je mrkanje trajalo jednu godinu...kofein wrote:Iz naslova 13 , a u tekstu 14 godina... Razvidno je da su je dvojica opremala.
Jel se zna što će bit? Curica il dečko? Bude li dečko, tata ima još svoje robice, što je dobro u današnjoj situaciji.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
kofein wrote:Kurikularna vrlo
Zasigurno bi bila kakva olakotna okolnost da je u pitanju neka brkata muškobanjasta lezbača koja je zavela 13-14 godišnjakinju...
darth_vader-
2014-04-17
..u tim godiama kita se pocinje razvijati,brzo rasti....magnet...a i u tim godinama klinci su najbolje nadrkani
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ha ha hakofein wrote:mutava baštarda wrote:Ili je mrkanje trajalo jednu godinu...kofein wrote:Iz naslova 13 , a u tekstu 14 godina... Razvidno je da su je dvojica opremala.
2014-04-12
Starhemberg wrote:Je loto, a da je stvar obrnuta,ona musko a klinjo zensko, sad bi se opisivale metode torture i usmrcivanja...
A baš
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
..zna koka posao
2015-09-08
IvyTeasdale wrote:Ma nije ovo piletina, ovo je dijete..fakat je nastrana..dawson wrote:IvyTeasdale wrote:Ovo je stvarno bolesno...13 godina..ali i 25 godina je ludo..
Te učiteljice u USA su stvarno pohotne na piletinu
Ne računa se sa 14 God kao dijete već kao maloljetnik.
14 god je doba puberteta, kad i curice dobijaju mjesečnicu a to se u većini Svijeta računa kao ulazak
u svijet odraslih.
Znači mogu je optužiti jedino za zavodjenje maloljetnika.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ja svoje đake koji put mlatnem po guzici kad se glupiraju, ko i svoje doma. Nesvjesni refleks..onda oni galame da će me prijavit (kroz glupiranje)..morat ću taj refleks nekako iskontrolirat..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
mudar svit bi rekao " najgore mu je u gaćama "vuksadinare wrote:..u tim godiama kita se pocinje razvijati,brzo rasti....magnet...a i u tim godinama klinci su najbolje nadrkani
..ajde sto se sad izmotavas..reci bi i ti potajno da te kresne kakav pubertetlija..mlado neiskvareno meso u razvijanju...frakcija wrote:Ja svoje đake koji put mlatnem po guzici kad se glupiraju, ko i svoje doma. Nesvjesni refleks..onda oni galame da će me prijavit (kroz glupiranje)..morat ću taj refleks nekako iskontrolirat..
2015-09-08
you're sick.vuksadinare wrote:..ajde sto se sad izmotavas..reci bi i ti potajno da te kresne kakav pubertetlija..mlado neiskvareno meso u razvijanju...frakcija wrote:Ja svoje đake koji put mlatnem po guzici kad se glupiraju, ko i svoje doma. Nesvjesni refleks..onda oni galame da će me prijavit (kroz glupiranje)..morat ću taj refleks nekako iskontrolirat..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Uf, kad se setim... Nastavnica biologije, nastavnica muzickog...mmmmm
frakcija wrote:Ja svoje đake koji put mlatnem po guzici kad se glupiraju, ko i svoje doma. Nesvjesni refleks..onda oni galame da će me prijavit (kroz glupiranje)..morat ću taj refleks nekako iskontrolirat..
Spenking...mmm...
darth_vader-
2014-04-17
salio sam se..ne budi ozbiljna..isprovocirala si me sa onim tapsanjem po guzamafrakcija wrote:you're sick.vuksadinare wrote:..ajde sto se sad izmotavas..reci bi i ti potajno da te kresne kakav pubertetlija..mlado neiskvareno meso u razvijanju...frakcija wrote:Ja svoje đake koji put mlatnem po guzici kad se glupiraju, ko i svoje doma. Nesvjesni refleks..onda oni galame da će me prijavit (kroz glupiranje)..morat ću taj refleks nekako iskontrolirat..
2015-09-08
http://ktla.com/2016/06/01/boyfriend-recorded-teens-horrifying-final-moments-before-killing-her-prosecutor/
http://www.people.com/article/remains-of-missing-texas-teen-found-in-abandoned-apartment
http://www.chron.com/news/houston-texas/article/Cell-phone-audio-captured-sexual-assault-death-7956899.php
O ovome nitko ne priča...
http://www.people.com/article/remains-of-missing-texas-teen-found-in-abandoned-apartment
http://www.chron.com/news/houston-texas/article/Cell-phone-audio-captured-sexual-assault-death-7956899.php
O ovome nitko ne priča...
Guest- Guest
Page 2 of 17 • 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Similar topics
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
» Neve je trudna!
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Rekla mu da je trudna, otisao da skoci od srece sa zgrade
» Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
» Neve je trudna!
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» Rekla mu da je trudna, otisao da skoci od srece sa zgrade
Page 2 of 17