Dalaj Lama: previše je emigranata u Evropi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dalaj Lama: previše je emigranata u Evropi
A koga uopće boli kurac za dalaj Lamu?
Što Ameri ne ulete i ne oslobode Tibet???
Budu.. Ali malo sutra!
Budu.. Ali malo sutra!
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
dawson wrote:Dalaj Lama je zakon, Franjo je šupak Europe.
Guest- Guest
Tibet je prisajedinjen s maticom zemljom.provocator wrote:A koga uopće boli kurac za dalaj Lamu?
Budu.. Ali malo sutra!
Trebaće šatora,zato su brantelji svoj sakrili u muzej....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Tibetska vlada u egzilu je jedina teokracija koju postujem , a budhisam mi je filozofski blizak jer Bog ne postoji , univerzum funkcionise po zakonu akcije i reakcije zakona fizike
Kinezi su okupirali Tibet ,ekoloski unistili zemlju i naselili kineze , dogodila se ista stvar kao sa domorodcima u Amerikama ,postali su stranci u svojoj zemlji , isti scenarij se dogadja danas u Europi usljed invazije sa bliskog istoka !
Kinezi su okupirali Tibet ,ekoloski unistili zemlju i naselili kineze , dogodila se ista stvar kao sa domorodcima u Amerikama ,postali su stranci u svojoj zemlji , isti scenarij se dogadja danas u Europi usljed invazije sa bliskog istoka !
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Nije Budizam da Bog ne postoji, čak što više buda je vjerovao u puno bogova, ali to je puno dublja stvar...Clone Stormtrooper wrote:Tibetska vlada u egzilu je jedina teokracija koju postujem , a budhisam mi je filozofski blizak jer Bog ne postoji , univerzum funkcionise po zakonu akcije i reakcije zakona fizike
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dalaj lama: 'europa pripada europljanma, izbjeglice se trebaju vratit kući'..
» Dalaj Lama- Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove
» '' MILANOVIĆ UZVRATIO CERARU 'Zaista smo se trudili i dali sve od sebe, poslao sam pismo, predložio susret... Ali brate, što je previše, previše je' ''
» Obama oštro Erdoganu: Što je previše previše je
» Srbi su previše svojeglavi. Srbi su previše samostalni
» Dalaj Lama- Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove
» '' MILANOVIĆ UZVRATIO CERARU 'Zaista smo se trudili i dali sve od sebe, poslao sam pismo, predložio susret... Ali brate, što je previše, previše je' ''
» Obama oštro Erdoganu: Što je previše previše je
» Srbi su previše svojeglavi. Srbi su previše samostalni
Page 2 of 2