Dalaj lama: 'europa pripada europljanma, izbjeglice se trebaju vratit kući'..
Page 1 of 1
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Dalaj lama: 'europa pripada europljanma, izbjeglice se trebaju vratit kući'..
Sad će mu naći aferu s maloljetnicom ili dečkom.
Re: Dalaj lama: 'europa pripada europljanma, izbjeglice se trebaju vratit kući'..
Dalaj lama je jedan od najnekorisnijoh likova koji lutaju po svijetu
Nema on sto laprdat o izbjeglicama kad je i sam
Mozda bi htio da ga vrate u tu njegovu tibetsku domovinu pa da tam caruje pa zato tako prica
Mozda bi htio da ga vrate u tu njegovu tibetsku domovinu pa da tam caruje pa zato tako prica
Sora wrote:Dalaj lama je jedan od najnekorisnijoh likova koji lutaju po svijetu
Dalaj Lama je jedan od najvecih mozgova i najveci igraci na svjeckoj sceni su kush,kad on govori..
To prvo..drugo jest,da cak niti oficijelna Kina,koja je brutalna u odnosu prema religijskim i slicnim grupacija,niti ne pokusava nesh delati protiv njega...to je bilo drugo..
Trece..svak dok se drzi svoju kutje i ne upada,pogotovo nepozvan u tudju,garant je miru i prosperitetu...i napose 4vrto...
Ti da ćutiš..nemas sto argumentirano reci,pa bulaznis...
Guest- Guest
mnogima možda nedostupna informacija da uvažava Hitlera i njegovu ideologijupismejker wrote:Sora wrote:Dalaj lama je jedan od najnekorisnijoh likova koji lutaju po svijetu
Dalaj Lama je jedan od najvecih mozgova i najveci igraci na svjeckoj sceni su kush,kad on govori..
immortal-
2014-04-16
Mora Dalaj-lama reći što ne može papa...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Similar topics
» Dalaj Lama- Europa pripada Europljanima, izbjeglice moraju obnavljati svoje domove
» Dalaj Lama: previše je emigranata u Evropi
» SAD i Europa trebaju dopustiti korištenje zaplijenjene ruske imovine za obnovu Ukrajine - američki stručnjak
» Amerika ne želi izbjeglice: ‘Europa je sposobna sama riješiti ovaj problem’
» Europa već se duže vremena kršćanstva boji kao vrag križa, izbjeglice nas neće ugroziti!
» Dalaj Lama: previše je emigranata u Evropi
» SAD i Europa trebaju dopustiti korištenje zaplijenjene ruske imovine za obnovu Ukrajine - američki stručnjak
» Amerika ne želi izbjeglice: ‘Europa je sposobna sama riješiti ovaj problem’
» Europa već se duže vremena kršćanstva boji kao vrag križa, izbjeglice nas neće ugroziti!
Page 1 of 1