Slučaj gorila ali 1986 god.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Slučaj gorila ali 1986 god.
Žalosno je što netko tako piše o jednom djetetu. Nakon idućeg takvog upisa neće do prekosutra sigurno.kaja_333 wrote:Dobro da Gorili nisu podmetnuli oružje i optužili ga da je htio pucati na crnju jer je crn. Kako god , jedno biće smješteno zbog ljudske zabave u kavez je isto tako stradalo zbog ljudske zabave.Dread_Pirate_Roberts wrote:poanta je da je osoblje zoo-a reagiralo totalno neprofesionalno...stručnjaci su analizirali video i zaključili da je gorila pokušavala zaštititi dijete...
meni stvarno nije jasno koliko retard moraš biti da ti se ovo dogodi...negdje sam pročitao da je ovo dvoje bilo u zoo-u s još devetero djece (sve skupa 10) i da je njihov mali govorio da će ući u nastambu, a majka je odgovorila 'ne, nećeš'...
Crnjo ce i tako dobit metak u glavu od policije za 20 godina tako da je time jos i žalosnije.
Guest- Guest
Nisu imali dovoljno vremena da pripreme sredstva za uspaljivanje...Nakon toga, netko je morao donijeti odluku...kaja_333 wrote:Kako nisu kada je 10 minuta bio u kavezu. Šteta sto i mama i tata i direktor nisu pali skupa njim unutra . Da ih zgnječi sve četvero.red wolf wrote:Nisu imali vremena...Dread_Pirate_Roberts wrote:prema držanju gorile iz 2016. stručnjaci zaključuju da je zapravo štitila dijete...glupo do bola...nije mi jasno zašto nisu išli na uspavljivanje životinje...
red wolf-
2016-02-10
A sto ja mogu kad je to tako, realnost i statistika.Starhemberg wrote:Žalosno je što netko tako piše o jednom djetetu. Nakon idućeg takvog upisa neće do prekosutra sigurno.kaja_333 wrote:Dobro da Gorili nisu podmetnuli oružje i optužili ga da je htio pucati na crnju jer je crn. Kako god , jedno biće smješteno zbog ljudske zabave u kavez je isto tako stradalo zbog ljudske zabave.Dread_Pirate_Roberts wrote:poanta je da je osoblje zoo-a reagiralo totalno neprofesionalno...stručnjaci su analizirali video i zaključili da je gorila pokušavala zaštititi dijete...
meni stvarno nije jasno koliko retard moraš biti da ti se ovo dogodi...negdje sam pročitao da je ovo dvoje bilo u zoo-u s još devetero djece (sve skupa 10) i da je njihov mali govorio da će ući u nastambu, a majka je odgovorila 'ne, nećeš'...
Crnjo ce i tako dobit metak u glavu od policije za 20 godina tako da je time jos i žalosnije.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Neka zatvore onda zoološki. Ili stave djelatnike zoološkog u kaveze a životinje vrate u prirodu.red wolf wrote:Nisu imali dovoljno vremena da pripreme sredstva za uspaljivanje...Nakon toga, netko je morao donijeti odluku...kaja_333 wrote:Kako nisu kada je 10 minuta bio u kavezu. Šteta sto i mama i tata i direktor nisu pali skupa njim unutra . Da ih zgnječi sve četvero.red wolf wrote:Nisu imali vremena...Dread_Pirate_Roberts wrote:prema držanju gorile iz 2016. stručnjaci zaključuju da je zapravo štitila dijete...glupo do bola...nije mi jasno zašto nisu išli na uspavljivanje životinje...
2015-08-15
Nisi razumijela...Nije ni čudo.kaja_333 wrote:Neka zatvore onda zoološki. Ili stave djelatnike zoološkog u kaveze a životinje vrate u prirodu.red wolf wrote:Nisu imali dovoljno vremena da pripreme sredstva za uspaljivanje...Nakon toga, netko je morao donijeti odluku...kaja_333 wrote:Kako nisu kada je 10 minuta bio u kavezu. Šteta sto i mama i tata i direktor nisu pali skupa njim unutra . Da ih zgnječi sve četvero.red wolf wrote:Nisu imali vremena...Dread_Pirate_Roberts wrote:prema držanju gorile iz 2016. stručnjaci zaključuju da je zapravo štitila dijete...glupo do bola...nije mi jasno zašto nisu išli na uspavljivanje životinje...
red wolf-
2016-02-10
ali ako ljudi koji se kuže govore da zaključuju da je gorila zapravo štitila dijete i da se mogla 'odvući' od malog nekim mitom u obliku najdražeg jela onda mi nije jasno za što točno im je vrijeme zapravo trebalo...red wolf wrote:Nisu imali dovoljno vremena da pripreme sredstva za uspaljivanje...Nakon toga, netko je morao donijeti odluku...kaja_333 wrote:Kako nisu kada je 10 minuta bio u kavezu. Šteta sto i mama i tata i direktor nisu pali skupa njim unutra . Da ih zgnječi sve četvero.red wolf wrote:Nisu imali vremena...Dread_Pirate_Roberts wrote:prema držanju gorile iz 2016. stručnjaci zaključuju da je zapravo štitila dijete...glupo do bola...nije mi jasno zašto nisu išli na uspavljivanje životinje...
@ n_razbojnik - ok...neželjena reakcija mi nije pala na pamet...zapravo ta sredstva za uspavljivanje i ne djeluju trenutno...
Ovo bih nazvao King-kong sindrom.
Tako su oni nerazumnici u filmu upucali onog jadnog majmuna,a on je htio zaštititi onu plavojku.
Tako su oni nerazumnici u filmu upucali onog jadnog majmuna,a on je htio zaštititi onu plavojku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa trebali su mu pažnju odvući da mu mamu bace u drugi kraj kaveza..pa da ode vidjet sto je tamoDread_Pirate_Roberts wrote:ali ako ljudi koji se kuže govore da zaključuju da je gorila zapravo štitila dijete i da se mogla 'odvući' od malog nekim mitom u obliku najdražeg jela onda mi nije jasno za što točno im je vrijeme zapravo trebalo...red wolf wrote:Nisu imali dovoljno vremena da pripreme sredstva za uspaljivanje...Nakon toga, netko je morao donijeti odluku...kaja_333 wrote:Kako nisu kada je 10 minuta bio u kavezu. Šteta sto i mama i tata i direktor nisu pali skupa njim unutra . Da ih zgnječi sve četvero.red wolf wrote:Nisu imali vremena...Dread_Pirate_Roberts wrote:prema držanju gorile iz 2016. stručnjaci zaključuju da je zapravo štitila dijete...glupo do bola...nije mi jasno zašto nisu išli na uspavljivanje životinje...
@ n_razbojnik - ok...neželjena reakcija mi nije pala na pamet...zapravo ta sredstva za uspavljivanje i ne djeluju trenutno...
2015-08-15
Ae, zaprepaštuje činjenica da oni nemaju ni proceduru ni plana za onakve slučajeve... a ako je tako zašto te imitacije prirodnih staništa na nekoliko kvadratnih metara nisu potpuno zatvorene , recimo pleksiglasom, barem kad su u pitanju ovakve životinje...
Kao kad se onaj frajer bacio lavovima, rokni lava , ae...čemu onda ZOO puške ih čekaju i izvan njega
Kao kad se onaj frajer bacio lavovima, rokni lava , ae...čemu onda ZOO puške ih čekaju i izvan njega
2014-04-15
zamjera se zoološkom vrtu što nije napravjlena dupla barijera između ljudi i životinja...u tom slučaju ovo se vjerojatno moglo izbjeći...n_razbojnik wrote:Ae, zaprepaštuje činjenica da oni nemaju ni proceduru ni plana za onakve slučajeve... a ako je tako zašto te imitacije prirodnih staništa na nekoliko kvadratnih metara nisu potpuno zatvorene , recimo pleksiglasom, barem kad su u pitanju ovakve životinje...
@ n_razbojnik - dobro veliš, ni kurca ni palca za ovakve situacije...tipa priručnik za krizne situacije...
Last edited by Dread_Pirate_Roberts on 1/6/2016, 19:48; edited 1 time in total
kaja_333 wrote:Pa trebali su mu pažnju odvući da mu mamu bace u drugi kraj kaveza..pa da ode vidjet sto je tamoDread_Pirate_Roberts wrote:ali ako ljudi koji se kuže govore da zaključuju da je gorila zapravo štitila dijete i da se mogla 'odvući' od malog nekim mitom u obliku najdražeg jela onda mi nije jasno za što točno im je vrijeme zapravo trebalo...red wolf wrote:Nisu imali dovoljno vremena da pripreme sredstva za uspaljivanje...Nakon toga, netko je morao donijeti odluku...kaja_333 wrote:Kako nisu kada je 10 minuta bio u kavezu. Šteta sto i mama i tata i direktor nisu pali skupa njim unutra . Da ih zgnječi sve četvero.red wolf wrote:
Nisu imali vremena...
....i pokuša spasiti svoje čedo................makar se pohrvala sa gorilom....
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Da:).Yehudi wrote:kaja_333 wrote:Pa trebali su mu pažnju odvući da mu mamu bace u drugi kraj kaveza..pa da ode vidjet sto je tamoDread_Pirate_Roberts wrote:ali ako ljudi koji se kuže govore da zaključuju da je gorila zapravo štitila dijete i da se mogla 'odvući' od malog nekim mitom u obliku najdražeg jela onda mi nije jasno za što točno im je vrijeme zapravo trebalo...red wolf wrote:Nisu imali dovoljno vremena da pripreme sredstva za uspaljivanje...Nakon toga, netko je morao donijeti odluku...kaja_333 wrote:
Kako nisu kada je 10 minuta bio u kavezu. Šteta sto i mama i tata i direktor nisu pali skupa njim unutra . Da ih zgnječi sve četvero.
....i pokuša spasiti svoje čedo................makar se pohrvala sa gorilom....
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 1986.g CIA isplanirala rat u Siriji
» Karlo Starčević,vlasnik Velebitskog:KOS je 1986.planirao pljačku Hrvatske,a provodi se do danas
» Slucaj frizider .
» Ubojstvo ili slučaj
» Slucaj Jaca
» Karlo Starčević,vlasnik Velebitskog:KOS je 1986.planirao pljačku Hrvatske,a provodi se do danas
» Slucaj frizider .
» Ubojstvo ili slučaj
» Slucaj Jaca
Page 2 of 2