Slučaj gorila ali 1986 god.
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Slučaj gorila ali 1986 god.
http://net.hr/webcafe/svastara/djecak-pao-u-nastambu-s-gorilama-pogledajte-kako-je-jedan-alfa-muzjak-sokirao-promatrace/
Dječak je nakon pada bio u nesvijesti, a unatoč tome što je odmah dignuta uzbuna, nekoliko je minuta bio izložen samo gorilama.
No, tada je uslijedilo pravo čudo. Alfa mužjak Jumbo prišao je dječaku, malo ga pomazio i štitio ga od ostatka gorila dok se dječak nije probudio iz nesvijesti i počeo zapomagati od boli.
Zavijanje je otjeralo gorile, a dječak je preživio pad i odrastao u ljubitelja životinja. Jednog dana planira odvesti djecu u isti zoološki vrt kako bi vidjeli jednu od 15 gorila kojima je Jumbo otac. Jumbo je uginuo 1992., a osim petnaestero djece, za njim je ostao i kip koji slavi ovu veličanstvenu gorilu.
Unatoč tome što se događaj iz video zapisa odigrao 30. kolovoz 1986. u Velikoj Britaniji, još uvijek kruži internetom kao priča koja ostavlja bez daha.
Tog je dana dječak Levan Merritt bio s obitelji u zoološkom vrtu. U jednom se trenutku odlučio popeti na zid nastambe za gorile kako bi bolje vidio i pao u nastambu s visine od šest metara.Dječak je nakon pada bio u nesvijesti, a unatoč tome što je odmah dignuta uzbuna, nekoliko je minuta bio izložen samo gorilama.
No, tada je uslijedilo pravo čudo. Alfa mužjak Jumbo prišao je dječaku, malo ga pomazio i štitio ga od ostatka gorila dok se dječak nije probudio iz nesvijesti i počeo zapomagati od boli.
Zavijanje je otjeralo gorile, a dječak je preživio pad i odrastao u ljubitelja životinja. Jednog dana planira odvesti djecu u isti zoološki vrt kako bi vidjeli jednu od 15 gorila kojima je Jumbo otac. Jumbo je uginuo 1992., a osim petnaestero djece, za njim je ostao i kip koji slavi ovu veličanstvenu gorilu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Slučaj gorila ali 1986 god.
Dobri gorila
2014-04-12
"ili zašto su debeli crnci i njihovo mlado"
Imam pogan jezik, al ovo je i za mene previše.
Guest- Guest
Ne može takav podnaslov. Zaključat ću i ovu temu ako postane kao prosla.
Guest- Guest
prema držanju gorile iz 2016. stručnjaci zaključuju da je zapravo štitila dijete...glupo do bola...nije mi jasno zašto nisu išli na uspavljivanje životinje...
zašto?kofein wrote:"ili zašto su debeli crnci i njihovo mlado"
jesu crnci? jesu
jesu debeli? jesu
je li njihovo dijete mlado?
u čemu je onda problem...
2015-08-15
zašto? da napišem da su mršavi bijelci sa bakom?Starhemberg wrote:Ne može takav podnaslov. Zaključat ću i ovu temu ako postane kao prosla.
2015-08-15
sve jedno da je upalo bijelo dijete, isto bi se desilo.. roditelji bi vrištali i policija bi ubila gorilu
Guest- Guest
pa je, svejedno, ali nisu bijeli u ovom slučaju. šta ja sada ne smijem napisati da su crni, nekorektno ili šta, da napišem da su kosoki?preko_vode_do_slobode wrote:sve jedno da je upalo bijelo dijete, isto bi se desilo.. roditelji bi vrištali i policija bi ubila gorilu
2015-08-15
ma da, ali nema smisla stvarati rasizam gdje ga nema.. da je upalo bijelo dite isto bi se desilo
Guest- Guest
Napisala si mlado, kao da se radi o životinji. Ne može. Kraj rasprave što se mene tiče.
Guest- Guest
poanta je da je osoblje zoo-a reagiralo totalno neprofesionalno...stručnjaci su analizirali video i zaključili da je gorila pokušavala zaštititi dijete...
meni stvarno nije jasno koliko retard moraš biti da ti se ovo dogodi...negdje sam pročitao da je ovo dvoje bilo u zoo-u s još devetero djece (sve skupa 10) i da je njihov mali govorio da će ući u nastambu, a majka je odgovorila 'ne, nećeš'...
meni stvarno nije jasno koliko retard moraš biti da ti se ovo dogodi...negdje sam pročitao da je ovo dvoje bilo u zoo-u s još devetero djece (sve skupa 10) i da je njihov mali govorio da će ući u nastambu, a majka je odgovorila 'ne, nećeš'...
Daj ključaj ovo, i moralne vertikale i ove što su jedva dočekali da incident bude po volji ideologije kojom se vode.
Jer bi to izazvalo možda i nepoželjnu reakciju kod primata, s obzirom da uspavljivanje ne djeluje trenutno...a da ga mlatne jednom i nesvjesno je dovoljnoDread_Pirate_Roberts wrote:prema držanju gorile iz 2016. stručnjaci zaključuju da je zapravo štitila dijete...glupo do bola...nije mi jasno zašto nisu išli na uspavljivanje životinje...
2014-04-15
Dobro da Gorili nisu podmetnuli oružje i optužili ga da je htio pucati na crnju jer je crn. Kako god , jedno biće smješteno zbog ljudske zabave u kavez je isto tako stradalo zbog ljudske zabave.Dread_Pirate_Roberts wrote:poanta je da je osoblje zoo-a reagiralo totalno neprofesionalno...stručnjaci su analizirali video i zaključili da je gorila pokušavala zaštititi dijete...
Crnjo ce i tako dobit metak u glavu od policije za 20 godina tako da je time jos i žalosnije.
2015-08-15
Nisu imali vremena...Dread_Pirate_Roberts wrote:prema držanju gorile iz 2016. stručnjaci zaključuju da je zapravo štitila dijete...glupo do bola...nije mi jasno zašto nisu išli na uspavljivanje životinje...
red wolf-
2016-02-10
Kako nisu kada je 10 minuta bio u kavezu. Šteta sto i mama i tata i direktor nisu pali skupa njim unutra . Da ih zgnječi sve četvero.red wolf wrote:Nisu imali vremena...Dread_Pirate_Roberts wrote:prema držanju gorile iz 2016. stručnjaci zaključuju da je zapravo štitila dijete...glupo do bola...nije mi jasno zašto nisu išli na uspavljivanje životinje...
2015-08-15
Žalosno je što netko tako piše o jednom djetetu. Nakon idućeg takvog upisa neće do prekosutra sigurno.kaja_333 wrote:Dobro da Gorili nisu podmetnuli oružje i optužili ga da je htio pucati na crnju jer je crn. Kako god , jedno biće smješteno zbog ljudske zabave u kavez je isto tako stradalo zbog ljudske zabave.Dread_Pirate_Roberts wrote:poanta je da je osoblje zoo-a reagiralo totalno neprofesionalno...stručnjaci su analizirali video i zaključili da je gorila pokušavala zaštititi dijete...
Crnjo ce i tako dobit metak u glavu od policije za 20 godina tako da je time jos i žalosnije.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 1986.g CIA isplanirala rat u Siriji
» Karlo Starčević,vlasnik Velebitskog:KOS je 1986.planirao pljačku Hrvatske,a provodi se do danas
» Slucaj frizider .
» Ubojstvo ili slučaj
» Slucaj Jaca
» Karlo Starčević,vlasnik Velebitskog:KOS je 1986.planirao pljačku Hrvatske,a provodi se do danas
» Slucaj frizider .
» Ubojstvo ili slučaj
» Slucaj Jaca
Page 1 of 2