Direktan prijenos: Izbacivanje ljudi iz stana
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Direktan prijenos: Izbacivanje ljudi iz stana
Usne Stjepana Gnječa wrote:n_razbojnik wrote:Hamzići, da to nisu dawsonovi?
Mi u Istri ne dijelimo ljude po nacionalnosti, za nas važi samo jesi ili nisi čovjek.
Nismo mi ko ti rvatino i vi rvatine iz rvacke i herceg bosne i bosanske posavine i slavonije jebo ti pas mater izgubljeni u mržnji kretenu nedojebani nabijem te nakurac rvacko smeće.
gnječo, nemoj tako
Guest- Guest
ne moze on drugacije...samo saka to je njegov motoNoor wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:n_razbojnik wrote:Hamzići, da to nisu dawsonovi?
Mi u Istri ne dijelimo ljude po nacionalnosti, za nas važi samo jesi ili nisi čovjek.
Nismo mi ko ti rvatino i vi rvatine iz rvacke i herceg bosne i bosanske posavine i slavonije jebo ti pas mater izgubljeni u mržnji kretenu nedojebani nabijem te nakurac rvacko smeće.
gnječo, nemoj tako
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kad je zec....zato ej i izbacen iz kreveta i sad spava na poduNoor wrote:može on, al lako se i prebrzo uzbudi
2015-09-08
esko i kad je normalan nije normalan, a prebaci ga brzo...selfdestructive mode
2014-04-15
n_razbojnik wrote:esko i kad je normalan nije normalan, a prebaci ga brzo...selfdestructive mode
pa dobro, svi imamo mane
Guest- Guest
njegova je sakaNoor wrote:n_razbojnik wrote:esko i kad je normalan nije normalan, a prebaci ga brzo...selfdestructive mode
pa dobro, svi imamo mane
2015-09-08
Usne Stjepana Gnječa wrote:n_razbojnik wrote:Hamzići, da to nisu dawsonovi?
Zato ti uvijek sereš protiv Hrvata a često i Srba, te pišeš da su podljudi.
vuksadinare wrote:njegova je sakaNoor wrote:n_razbojnik wrote:esko i kad je normalan nije normalan, a prebaci ga brzo...selfdestructive mode
pa dobro, svi imamo mane
a tvoja?
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:esko i kad je normalan nije normalan, a prebaci ga brzo...selfdestructive mode
Esco je krasan čovjek. Izuzetno empatičan, samo vi ga ne berete kao ni Crvenog. Kod vas bi i Einstein jednako prošao, jer ste isključivi i ono kaj ni na parijskoj liniji, treba zabranit, spalit, izopćit, jer tako kaže HDZ.
Guest- Guest
Kada uzima terapiju, duša od čovjeka
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Kada uzima terapiju, duša od čovjeka
Ne treba njemu terpija kad ima iscjeliteljske sposobnosti. Jednom rečenicom svu forumsku desnicu digne na zadnje noge.
Guest- Guest
Znam i ja rečenicu da natjeram lijeve i desne ustati
2014-04-15
Bravo za tebe!n_razbojnik wrote:Znam i ja rečenicu da natjeram lijeve i desne ustati
Guest- Guest
krasan je....palicom cu ubit boga u tebi...sto ste vi fetis za njimEva wrote:Esco je krasan čovjek. Izuzetno empatičan, samo vi ga ne berete kao ni Crvenog. Kod vas bi i Einstein jednako prošao, jer ste isključivi i ono kaj ni na parijskoj liniji, treba zabranit, spalit, izopćit, jer tako kaže HDZ.
2015-09-08
vuksadinare wrote:krasan je....palicom cu ubit boga u tebi...sto ste vi fetis za njimEva wrote:Esco je krasan čovjek. Izuzetno empatičan, samo vi ga ne berete kao ni Crvenog. Kod vas bi i Einstein jednako prošao, jer ste isključivi i ono kaj ni na parijskoj liniji, treba zabranit, spalit, izopćit, jer tako kaže HDZ.
Eh, da ti je znat....
Guest- Guest
bolje da ne znam...Eva wrote:vuksadinare wrote:krasan je....palicom cu ubit boga u tebi...sto ste vi fetis za njimEva wrote:Esco je krasan čovjek. Izuzetno empatičan, samo vi ga ne berete kao ni Crvenog. Kod vas bi i Einstein jednako prošao, jer ste isključivi i ono kaj ni na parijskoj liniji, treba zabranit, spalit, izopćit, jer tako kaže HDZ.
Eh, da ti je znat....
2015-09-08
Eva wrote:Esco je krasan čovjek. Izuzetno empatičan, samo vi ga ne berete kao ni Crvenog.
Similar topics
» Ljudi, odoše nam ljudi" - od 24.000 ljudi iselilo se 10.000
» Velika aviokompanija povezala Irsku i Hrvatsku, još veća uvodi i direktan let do Amerike
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» Baltik napušta sistem za prijenos struje koji kontrolira Moskva
» Prijenos javnog smaknuća bivšeg vođe na HRT-u
» Velika aviokompanija povezala Irsku i Hrvatsku, još veća uvodi i direktan let do Amerike
» PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
» Baltik napušta sistem za prijenos struje koji kontrolira Moskva
» Prijenos javnog smaknuća bivšeg vođe na HRT-u
Page 9 of 9