TISUĆE VJERNIKA NA PROCESIJI U CENTRU ZAGREBA Nakon mise hodali sa svijećama i Gospinim likom
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: TISUĆE VJERNIKA NA PROCESIJI U CENTRU ZAGREBA Nakon mise hodali sa svijećama i Gospinim likom
Ne pratim te pozorno. U fokusu mi je Joda, o njemu sve znam.
Guest- Guest
Re: TISUĆE VJERNIKA NA PROCESIJI U CENTRU ZAGREBA Nakon mise hodali sa svijećama i Gospinim likom
...ma nemoj...bas sve?Eva wrote:Ne pratim te pozorno. U fokusu mi je Joda, o njemu sve znam.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa većinu, a sve kaj je napisao uklesano je u moje srčeko.
Guest- Guest
...odlicno...dobro njemu dobro tebi..samo naprijed..Eva wrote:Pa većinu, a sve kaj je napisao uklesano je u moje srčeko.
2015-09-08
On je malo ukočen i sramežljiv, ali već će se prepustit i odvažit da zakorači u svijet odraslih. Ja sam strpljiva.
Guest- Guest
tako trebaEva wrote:On je malo ukočen i sramežljiv, ali već će se prepustit i odvažit da zakorači u svijet odraslih. Ja sam strpljiva.
2015-09-08
Pa ćemo onda svi spareni lijepo kod Vebera na bazen party. Marčelo bu kuhal, a mi se zabavljali.
Guest- Guest
..ova ti dobra..Eva wrote:Pa ćemo onda svi spareni lijepo kod Vebera na bazen party. Marčelo bu kuhal, a mi se zabavljali.
2015-09-08
Imam ja organizacijskih sklonosti, a i hedonistica sam po celom telu. Tak da ono...ne propitkuj, nego slijedi stručnu tetu, rekel bi chef Marčelo.
Guest- Guest
...navek te slijedim...Eva wrote:Imam ja organizacijskih sklonosti, a i hedonistica sam po celom telu. Tak da ono...ne propitkuj, nego slijedi stručnu tetu, rekel bi chef Marčelo.
2015-09-08
mene su roditelji puštali da idem na harekrišne i dalajlame..bilo im kul što me zanima duhovnost..zapravo su me smatrali mesijom i nikad nisam bila u kazni, iako su bili katolici..
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Imitiraju Židove...nisi katolik, nisi Hrvat.Eva wrote:Stop katolibanizaciji Zagreba. Ovo je već strašno u kaj ovi domoljubi grad pretvaraju.
Opala mi lalavka na stol,,,,,auuuu!!!!!!!frakcija wrote:mene su roditelji puštali da idem na harekrišne i dalajlame..bilo im kul što me zanima duhovnost..zapravo su me smatrali mesijom i nikad nisam bila u kazni, iako su bili katolici..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
@Eva, šta nije ovo kul? Još da im(nam) je jedan hrvatski Mosad, di bi im(nam) bio kraj.Ero wrote:Imitiraju Židove...nisi katolik, nisi Hrvat.Eva wrote:Stop katolibanizaciji Zagreba. Ovo je već strašno u kaj ovi domoljubi grad pretvaraju.
Ko radi protiv države, ZNA SE što slijedi.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Horor u centru Zagreba
» TEŠKO NAORUŽANJE U CENTRU ZAGREBA
» Petrač polomljen u centru Zagreba
» Ekskluziva: Ravnogorci u centru Zagreba
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
» TEŠKO NAORUŽANJE U CENTRU ZAGREBA
» Petrač polomljen u centru Zagreba
» Ekskluziva: Ravnogorci u centru Zagreba
» Opet frka na relaciji Njemačka i Turska!Turska bijesni zbog zastave s likom Erdogana u centru Berlina
Page 3 of 3