ONI SU HRVATSKI PONOS U domovinu se vratili genijalci iz MIOC-a, svjetski prvaci u informatici
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: ONI SU HRVATSKI PONOS U domovinu se vratili genijalci iz MIOC-a, svjetski prvaci u informatici
Bi koju kokicu? Kocku šećera?Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Kao što rekoh, moj mozak pamti samo bitno, a nebitne stvari automatski odbaci u smeće.sitting_bull wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:
Dakle priznaješ da si ideološki indoktriniran, pamtiš samo ono što ti paše na pitanja koja bi te kompromitirala ne odgovaraš. Nisi častan čovjek.
eto pojašnjenja zašto su ero i plavuša kao nokat i prst, ili kao trepavica i drugo oko u glavi...
Evo se mi to svaki put desi kad su u pitanju Gnječevi komentari.
Na smeće od komentara jednostavno ne odgovaram.
Ni ovo nije odgovor na tvoj komentar već objašnjenje.
Ero ti nisi častan čovjek. Ti si lupež, korisni idiot, perfidan kao i tvoja konkubina Kolinda.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: ONI SU HRVATSKI PONOS U domovinu se vratili genijalci iz MIOC-a, svjetski prvaci u informatici
Ero wrote:Kao što rekoh, moj mozak pamti samo bitno, a nebitne stvari automatski odbaci u smeće.sitting_bull wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:
Dakle priznaješ da si ideološki indoktriniran, pamtiš samo ono što ti paše na pitanja koja bi te kompromitirala ne odgovaraš. Nisi častan čovjek.
eto pojašnjenja zašto su ero i plavuša kao nokat i prst, ili kao trepavica i drugo oko u glavi...
Onda ne bi trebao pamtit debelu plavušu.
Guest- Guest
Šta mogu kad je zgodna i pametna.Eva wrote:Ero wrote:Kao što rekoh, moj mozak pamti samo bitno, a nebitne stvari automatski odbaci u smeće.sitting_bull wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:
Onda ne bi trebao pamtit debelu plavušu.
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» SVJETSKI PRVACI!!
» Iz Srbije prijete na potraznju Hrvatske o materijalima iz NDH-a:'Zasto bi vam to vratili ta ti materijali nisu vise hrvatski no srpski'
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Hrvati iz Kanade se masovno vraćaju u domovinu
» Talijani prvaci
» Iz Srbije prijete na potraznju Hrvatske o materijalima iz NDH-a:'Zasto bi vam to vratili ta ti materijali nisu vise hrvatski no srpski'
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Hrvati iz Kanade se masovno vraćaju u domovinu
» Talijani prvaci
Page 3 of 3