MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
U krivu si, nije to potpisao, ne piše da neće MOST u koaliciju, pročitaj što stoji u toj izjavi.gargamel0101 wrote:
Pa da. Eno PEtrov dao ovjeriti kod javnog bilježnika da neće u koalicije, pa se predomislio.
Guest- Guest
Re: MOST opet mjenja mišljenje:'Spremni smo žrtvovati i Petrova ako Karamarko ode'
deda getting old wrote:U krivu si, nije to potpisao, ne piše da neće MOST u koaliciju, pročitaj što stoji u toj izjavi.gargamel0101 wrote:
Pa da. Eno PEtrov dao ovjeriti kod javnog bilježnika da neće u koalicije, pa se predomislio.
u potpisu je on..i svojim imenom i potpisom dao je izjavu u ime mosta i svih mostovaca
evo ti je...
Guest- Guest
ups trebao sam ponovno pročitati, zaboravio sam na donju klauzulu, mislio sam da su potpisali samo kako neće pojedinačno koalirati zasebni članovi
Guest- Guest
deda getting old wrote:ups trebao sam ponovno pročitati, zaboravio sam na donju klauzulu, mislio sam da su potpisali samo kako neće pojedinačno koalirati zasebni članovi
e, a sad nije ništa ovjeravao...mogao bi zato biti i dosljedan
Guest- Guest
Možda je Bože kod bilježnika naknadno podpisao i neki Aneks, gdje tvrdi da nije Petrov, tako da mu ona izjava nema nikakvo značenje.
Da bazu i iskustva za krađu, izdaju, nesposobnost, neadekvatnost ali i glupost.gargamel0101 wrote:Nije niti meni, ali oni kao i SDP imaju bazu, imaju iskustva, dok ovaj panj i ekipa oko njega nemaju. On bi u visokoj politici izigravao poštenje.Starhemberg wrote:Stvarno mi nije jasno koji kalibar daje glas Karamarku i kalasaru oko njega. Em mulac, em potpuno politički nepismen, njemu samo pendrek, pištolj i partijska knjižica u džepu leže, sve ostalo viša filozofija.gargamel0101 wrote:Kao što sam rekao na jednoj drugoj temi. Svakoga tko je glasao za MOST treba ppč.
Dajme najme.
Brain32-
2014-04-15
Vidi ove francuske sobarice. :)Brain32 wrote:
Da bazu i iskustva za krađu, izdaju, nesposobnost, neadekvatnost ali i glupost.
Što nesposobnost nije cijelo vrijeme vikati reforme, a reformi nigdje s glave? Nesosobnost i krađa nisu guranje u fotelje iako nitko od te ekipe nema kvalifikacije za poslove gdje se guraju? Izdaja nije zahtjevati ostavku, pa se onda predomišljati i staviti obavijest da ćeš i ti otići ako ode i Karamarko.
Dajme najme.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Starhemberg wrote:Stvarno mi nije jasno koji kalibar daje glas Karamarku i kalasaru oko njega. Em mulac, em potpuno politički nepismen, njemu samo pendrek, pištolj i partijska knjižica u džepu leže, sve ostalo viša filozofija.gargamel0101 wrote:Kao što sam rekao na jednoj drugoj temi. Svakoga tko je glasao za MOST treba ppč.
meni je glas za MOST bio zakon, i i dalje se mislim glasat za MOST ili ŽZ. da nema ŽZ glasao bih za Most opet.. ovako 60% ŽZ 40% MOST..
nije mi jasno što fali?
jer ste primjetili da nemamo vlast već više od pola godine, a RH ekonomija konačno raste?
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:a RH ekonomija konačno raste?
to je još uvojek od 5%nog deficita od prošle godine, ako poraste dalje osobna potrošnja, rast će BDP, no ako zbog nestabilnosti koju stvara domoljubna koalicija ljudi izgube povjerenje i vrate se štednji onda ništa od rasta
Guest- Guest
Koje reforme sa ovim dinastijama? Misliš da će HDZ/SDP ukidat općinu rođi? Gdje će taj raditi ako ne kao načelnik općine?gargamel0101 wrote:Vidi ove francuske sobarice. :)Brain32 wrote:
Da bazu i iskustva za krađu, izdaju, nesposobnost, neadekvatnost ali i glupost.
Što nesposobnost nije cijelo vrijeme vikati reforme, a reformi nigdje s glave? Nesosobnost i krađa nisu guranje u fotelje iako nitko od te ekipe nema kvalifikacije za poslove gdje se guraju? Izdaja nije zahtjevati ostavku, pa se onda predomišljati i staviti obavijest da ćeš i ti otići ako ode i Karamarko.
Dajme najme.
O kvalifikacijama se nemojmo uopće zavaravati. Evo ti Bandića sa ONO i DSZ, Brkića koji nije u stanju ni policijski završit bez plagijata itd. itd. o pravom radnom iskustvu da i ne pričamo tu su obje strane u kari do asa jer nitko od njih nije nikada egzistirao bez tuđe grbače - ajde osim Oreškovića čija je uloga u ovom cirkusu još uvijek mistična.
Kako nekome može biti nedohvatljiva činjenica da sa postojećim režimima postoji samo jedan smjer - dolje u potpunu propast ove države.
Brain32-
2014-04-15
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ministar mjenja mišljenje - ide liberalizacija taxi usluga
» Mjenja li Karamarko odnos prema Mamiću,rješavajući se Kulušića i Šuprahe iz vrha županijskog HDZ-a
» Karamarko se opet blamira
» Plenkiju se masti fotelja?Karamarko i Brkić opet u igri?
» MILANOVIĆ I KARAMARKO OPET ZA ISTIM STOLOM Idu kod predsjednice na Pantovčak
» Mjenja li Karamarko odnos prema Mamiću,rješavajući se Kulušića i Šuprahe iz vrha županijskog HDZ-a
» Karamarko se opet blamira
» Plenkiju se masti fotelja?Karamarko i Brkić opet u igri?
» MILANOVIĆ I KARAMARKO OPET ZA ISTIM STOLOM Idu kod predsjednice na Pantovčak
Page 3 of 3