Kakva gluperda
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Kakva gluperda
http://www.vecernji.hr/nogomet/u-jugoslaviji-ne-bi-doslo-do-rata-da-sam-zabio-taj-jedanaesterac-1120867
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Re: Kakva gluperda
izjava u rangu one teze da je rat počeo na maksimiru 1990.
U pravu si... Ta tvrdnja o početku rata je jedna od najretardiranijih izjava svih vrimena...muckodjubre wrote:izjava u rangu one teze da je rat počeo na maksimiru 1990.
;)
Guest- Guest
to je čisto omalovažavanja krvavoga uskrsa,pokolja u borovu selu i ubojstva policajca na balvanima...a nakon tih nereda zvezda gostovala u maksimiru opet 1991fridrih_niche wrote:U pravu si... Ta tvrdnja o početku rata je jedna od najretardiranijih izjava svih vrimena...muckodjubre wrote:izjava u rangu one teze da je rat počeo na maksimiru 1990.
;)
ak ćeš tak gledati onda nije rat počeo niti sa krvavim uskrsom koji je bio 31.3.1991 jer je zadnju tekmu u jugo ligi dinamo igrao 16.6.1991 u ljubljani. tekma sa zvezdom nije početak klasičnog rata nego nagovještaj što će se dogoditi i tko je na kojoj strani. sad je to problem jer se eto dogodilo u maksimirumuckodjubre wrote:to je čisto omalovažavanja krvavoga uskrsa,pokolja u borovu selu i ubojstva policajca na balvanima...a nakon tih nereda zvezda gostovala u maksimiru opet 1991fridrih_niche wrote:U pravu si... Ta tvrdnja o početku rata je jedna od najretardiranijih izjava svih vrimena...muckodjubre wrote:izjava u rangu one teze da je rat počeo na maksimiru 1990.
;)
2015-08-19
pa veći nagovještaj su mi klasične zasjede i ubosjtva policije nego neredi na stadionu jer nereda na stadionima bude i biti ćekuracodigraca wrote:ak ćeš tak gledati onda nije rat počeo niti sa krvavim uskrsom koji je bio 31.3.1991 jer je zadnju tekmu u jugo ligi dinamo igrao 16.6.1991 u ljubljani. tekma sa zvezdom nije početak klasičnog rata nego nagovještaj što će se dogoditi i tko je na kojoj strani. sad je to problem jer se eto dogodilo u maksimirumuckodjubre wrote:to je čisto omalovažavanja krvavoga uskrsa,pokolja u borovu selu i ubojstva policajca na balvanima...a nakon tih nereda zvezda gostovala u maksimiru opet 1991fridrih_niche wrote:U pravu si... Ta tvrdnja o početku rata je jedna od najretardiranijih izjava svih vrimena...muckodjubre wrote:izjava u rangu one teze da je rat počeo na maksimiru 1990.
;)
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Hajduk - Partizan utakmica je bila prije Dinama i Zvezde... Jos bolji pokazatelj ikonoklasnog doba koje dolazi...
;)
;)
Guest- Guest
onda nije ni bilo rata jer službeno hrvatska nije nikad objavila rat jugi ni obrnuto
2015-08-19
fridrih_niche wrote:Hajduk - Partizan utakmica je bila prije Dinama i Zvezde... Jos bolji pokazatelj ikonoklasnog doba koje dolazi...
;)
kada su misevi iz torcide upali na teren i poceli da jure fudbalere partizana...
Guest- Guest
Di su bili Grobari da ih brane? Miševi nikad nisu napuštali Beograd... :D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Di su bili Grobari da ih brane? Miševi nikad nisu napuštali Beograd... :D
uspravno su stajali kada su dobijali po picki...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ne sican se bas, možda i jesu jednom... :D
mali si bio...
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:ove balije su fakat teške gluperde
Zato ime se sve i dogodilo jer su teške gluperde. Koliko moraš biti glup da izjaviš ovako nešto?
Guest- Guest
i frajer još i dan danas plače za jugoslavijom. kakva gluperda. a nije jedine, ima i ovih naših gluperdi. u jugoslaviji je bilo bolje ovo ono. daj kreteni jedni, nije bilo benzina pa se vozilo par nepar, svinju si morao naručiti prek sindikata ak si mislio meziti mesinu, da ne nabrajamTommy Ramone wrote:kuracodigraca wrote:ove balije su fakat teške gluperde
Zato ime se sve i dogodilo jer su teške gluperde. Koliko moraš biti glup da izjaviš ovako nešto?
2015-08-19
Similar topics
» Natjecanje Najveca gluperda foruma
» Najveca gluperda
» Gluperda Jakovina
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Najveća gluperda na svetu
» Najveca gluperda
» Gluperda Jakovina
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Najveća gluperda na svetu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1