30. svibnja
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: 30. svibnja
vuksadinare wrote:
..pa zar si zaboravila
ma nisam...mislila sam da dalje od Zeke nisi išao :))
Guest- Guest
..eh....jesam...ali znao sam navratiti i onaj ili one kafice kod teniskog igralista kod ciglane..bilo mi usputNoor wrote:vuksadinare wrote:
..pa zar si zaboravila
ma nisam...mislila sam da dalje od Zeke nisi išao :))
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šteta šta 30.maj više nije neradni dan. Al dobro, biće sad ova dva neradna dana u šesti mesec. Najviše volem praznik, skrati brte tjedan za 40%, odma dođe petak pa vikend. Pogotovo mi šta radimo u državnu službu, spojimo bliži vikend i eto veselja. Nažalost ove godine puno praznika pada u nedjelju, eo prvi maj pao u nedjelju, četri kralja isto. Bilo je bolje za Jugoslavije, tamo kad je praznik pao u nedjelju za kaznu je pomaknut na ponedjeljak i utorak, pa ti padaj na nedjelju kolko oćeš.
Od svih blagdana najviše me nerviraju Tri kralja.udba wrote:Šteta šta 30.maj više nije neradni dan. Al dobro, biće sad ova dva neradna dana u šesti mesec. Najviše volem praznik, skrati brte tjedan za 40%, odma dođe petak pa vikend. Pogotovo mi šta radimo u državnu službu, spojimo bliži vikend i eto veselja. Nažalost ove godine puno praznika pada u nedjelju, eo prvi maj pao u nedjelju, četri kralja isto. Bilo je bolje za Jugoslavije, tamo kad je praznik pao u nedjelju za kaznu je pomaknut na ponedjeljak i utorak, pa ti padaj na nedjelju kolko oćeš.
Ono zima je i sav si nikakav,umoran od Badnjaka,Božića,N.Godine i onda ti usred tjedna ubace i ta tri mudraca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 8.svibnja - dan pada Zagreba
» dan državnosti se vraća na 30. svibnja...
» Kako je izgledao i što se sve događalo tog 30.svibnja.1990
» Obljetnica zločina u Borovu selu 2.svibnja.1991
» Osmi svibnja: totalni poraz ili oslobođenje Njemačke?
» dan državnosti se vraća na 30. svibnja...
» Kako je izgledao i što se sve događalo tog 30.svibnja.1990
» Obljetnica zločina u Borovu selu 2.svibnja.1991
» Osmi svibnja: totalni poraz ili oslobođenje Njemačke?
Page 2 of 2