'' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
priča se u kuloarima da će se Crkva okrenuti protiv Petrova, i zato je gotov, biskupi su sve već dogovorili s Karamarkom
Guest- Guest
Re: '' Karamarko: Ova Vlada će sigurno preživjeti, ali Božo Petrov više neće biti dio nje ''
Ero wrote:U trenutku bi dobili pola milijuna ljudi ispod prozora....Čulo se "'Ko im jebe mater", jbga...sitting_bull wrote:Ero wrote:sitting_bull wrote:
neka izaberu ustavne suce da se sranje ne može razvlačiti unedogled pa na izbore...
No pasaran!
samo sam provjeravao kako domoljubi dišu.
zajeb za domoljube je što se to pitanje može riješiti referendumom, a ako do toga dođe onda ste gotovi...
pa?
hrvatska ima više od 4 milijuna ljudi.
bar bi se domoljubi sami lustrirali...
sitting_bull-
2015-09-28
Ne pravi se lud, znađ ti dobro o čemu i kome pričam.sitting_bull wrote:Ero wrote:U trenutku bi dobili pola milijuna ljudi ispod prozora....Čulo se "'Ko im jebe mater", jbga...sitting_bull wrote:Ero wrote:sitting_bull wrote:
neka izaberu ustavne suce da se sranje ne može razvlačiti unedogled pa na izbore...
No pasaran!
samo sam provjeravao kako domoljubi dišu.
zajeb za domoljube je što se to pitanje može riješiti referendumom, a ako do toga dođe onda ste gotovi...
pa?
Ero wrote:Ne pravi se lud, znađ ti dobro o čemu i kome pričam.sitting_bull wrote:Ero wrote:U trenutku bi dobili pola milijuna ljudi ispod prozora....Čulo se "'Ko im jebe mater", jbga...
pa?
ne budali.
šatoraši su jedva skupili 15.000 izmanipuliranih na mitingu istine u zagrebu, a sad bi se pola milijuna ljudi diglo zbog mutavog udbaša???
opet si se uhvatio udbaških pričica i prijetnji kao da se netko domoljuba s udbaškim pedigreom boji...
sitting_bull-
2015-09-28
karamarko prijeti preslagivanjem već mjesecima pa ne vidim tu baš ništa novo.
markabc- Posts : 149
2014-04-19
inače, tko god želi dobro ovoj državi I narodu dobro zna kako sve to treba rasterati.
baš sve.
gledaš ove hdzovce ko da gledaš partiju 80tih godina. zajedništvo, ideje za koje valja umrijeti, vođa, naše zasluge za stvaranje ove države, znak jednakosti između partije I države....... mene samo zanima što je s crnojom? jel utvrđeno kak je u redu oročiti namjenski kredit pod povlaštenom kamatom? jel ok mijenjat radnu sposobnost kako ti odgovara? koliko košta I dokad ćemo svi placate prvoborce I njihovu djecu?
iskustvo partijaca pokazuje zauvijek..... ekipa koja je sjekirom usla I otela stanove te njihova djeca važni partijci uspješno su preživjeli promjenu sustava. svaka svrha partije završila je onaj dan kad su izglasali višestranačke izbore. vidmo svejedno lordan zafranovića, vilija matulu, rene bitorajca I slične kako obučeni u neke liberalne košuljice dijele lekcije...
imali ovaj narod snage I volje uopće sve to rasterat
baš sve.
gledaš ove hdzovce ko da gledaš partiju 80tih godina. zajedništvo, ideje za koje valja umrijeti, vođa, naše zasluge za stvaranje ove države, znak jednakosti između partije I države....... mene samo zanima što je s crnojom? jel utvrđeno kak je u redu oročiti namjenski kredit pod povlaštenom kamatom? jel ok mijenjat radnu sposobnost kako ti odgovara? koliko košta I dokad ćemo svi placate prvoborce I njihovu djecu?
iskustvo partijaca pokazuje zauvijek..... ekipa koja je sjekirom usla I otela stanove te njihova djeca važni partijci uspješno su preživjeli promjenu sustava. svaka svrha partije završila je onaj dan kad su izglasali višestranačke izbore. vidmo svejedno lordan zafranovića, vilija matulu, rene bitorajca I slične kako obučeni u neke liberalne košuljice dijele lekcije...
imali ovaj narod snage I volje uopće sve to rasterat
markabc- Posts : 149
2014-04-19
Nema .teza steta :-o
2014-04-12
Dakle, znaš...Dobro je da znaš/znate.sitting_bull wrote:Ero wrote:Ne pravi se lud, znađ ti dobro o čemu i kome pričam.sitting_bull wrote:Ero wrote:U trenutku bi dobili pola milijuna ljudi ispod prozora....Čulo se "'Ko im jebe mater", jbga...
pa?
ne budali.
Ero wrote:Dakle, znaš...Dobro je da znaš/znate.
kbk za ustašoidne domoljube i potrebu udbaša da zbog vlastite kože izazove krv na ulicama.
ako do toga dođe, ujka sam će efikasno neutralizirati domoljubne ekstreme uključivo i mutavog.
to znaš i ti i mutavi udbaš.
bleferi.
sitting_bull-
2015-09-28
Dobar je strah, ko ga ima.sitting_bull wrote:Ero wrote:Dakle, znaš...Dobro je da znaš/znate.
kbk za ustašoidne domoljube i potrebu udbaša da zbog vlastite kože izazove krv na ulicama.
ako do toga dođe, ujka sam će efikasno neutralizirati domoljubne ekstreme uključivo i mutavog.
bleferi.
Ero wrote:Dobar je strah, ko ga ima.sitting_bull wrote:Ero wrote:Dakle, znaš...Dobro je da znaš/znate.
bleferi.
budala.
sitting_bull-
2015-09-28
Jbga, stari, sad ćete pokusati čorbu koju ste zakuhali.
Jes' da je vruća, a šataš...
Karamarko se utapa. On prica o MOSTu a Milanovic i SDP šuti i ceka kako ce ugrabit priliku. Pa šta da on ovako i shebe MOST ? Samo ce ljudima skocit još više tlak nakon svega.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Policija će morati reći tko je crtao kukasti križ na Poljudu.RayMabus wrote:Karamarko se utapa. On prica o MOSTu a Milanovic i SDP šuti i ceka kako ce ugrabit priliku. Pa šta da on ovako i shebe MOST ? Samo ce ljudima skocit još više tlak nakon svega.
Kladio bih se da zna i Milanović na tko je bio taj mangup.
Pakleni plan, mora se priznati...
sad Karamarko igra na zadnju kartu,zna da Petrova više ne može promijeniti i preostalo mu je samo da ostale mostovce uvjeri kako se neće dobro provesti ako ga i dalje budu slijedili.
Pošto je još dva tjedna do konačnog obračuna,sve varijante su otvorene ali ni jedna varijanta nije baš za Karamarka previše dobra.Služi se janjetina,nazdravlja se,imitiraju se paunovi,slavi se ali ja ne znam što.
Franjo se okreče u grobu i da može Karamarka bi dohvatio za vrat,bio ga je već maknuo pa je ovaj sa Manolićem i Mesićem osnovao novu stranku ali badava,ovaj se opet vratio još gori.
Pošto je još dva tjedna do konačnog obračuna,sve varijante su otvorene ali ni jedna varijanta nije baš za Karamarka previše dobra.Služi se janjetina,nazdravlja se,imitiraju se paunovi,slavi se ali ja ne znam što.
Franjo se okreče u grobu i da može Karamarka bi dohvatio za vrat,bio ga je već maknuo pa je ovaj sa Manolićem i Mesićem osnovao novu stranku ali badava,ovaj se opet vratio još gori.
vili40-
2015-08-02
....tocno......ali mislim prije svega hdz se treba definirati...da li ej narodnjacka stranka ili stranka cvrste desnice...pustimo sada mol i inu..tu su svi negativno umijesani ne samo karamarko kako kaze sincic..i desnica i ljevica i gospodarstvenici..kad bi se pocelo cackati dublje 90% sadasnjih politickih garnitura zbog ine ne bi smjelo prismrditi vlasti...mislim da petrovu smeta i radikalni hdz...i da bi on htio vidjeti hdz umjerenjacki..narodnjacki...a s druge strane karamarko i hdz bi htjeli vidjeti petrova malo radikalnijega vise desno....vili40 wrote:sad Karamarko igra na zadnju kartu,zna da Petrova više ne može promijeniti i preostalo mu je samo da ostale mostovce uvjeri kako se neće dobro provesti ako ga i dalje budu slijedili.
vuksadinare- Posts : 100234
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Karamarko: Orešković još uvijek ima podršku HDZ-a. Kada je ne bude imao, više neće biti premijer!
» Božo Petrov: Obećanje da MOST neće prići ni HDZ-u ni SDP-u ovjerit ću kod javnog bilježnika
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» OD 2020. BIBLIJA VIŠE NEĆE BITI ISTA
» Registar branitelja više neće biti javno dostupan
» Božo Petrov: Obećanje da MOST neće prići ni HDZ-u ni SDP-u ovjerit ću kod javnog bilježnika
» Doznajemo: U vladi će biti 6 ministarstava manje, ovi ljudi više neće biti ministri
» OD 2020. BIBLIJA VIŠE NEĆE BITI ISTA
» Registar branitelja više neće biti javno dostupan
Page 2 of 2