Grabar-Kitarović: Hrvatska ne blokira Srbiju na putu u EU, pozivam Nikolića na razgovor
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Grabar-Kitarović: Hrvatska ne blokira Srbiju na putu u EU, pozivam Nikolića na razgovor
Otvorit ćete ih ako uskladite ona 3 hr zahtjeva, inače ne.chater wrote:poglavlja 23 i 24 idu po redu voznje,
do kraja juna sledi otvaranje.
Jamčim da se s tim nitko više u HR ne bavi niti zamara.
Posao mora odradit Begrad.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Grabar-Kitarović: Hrvatska ne blokira Srbiju na putu u EU, pozivam Nikolića na razgovor
Ne moze on biti fin i pristojan,da ga ubijes :-S
2014-04-12
Ko su ovi ljudi? Kakav je ovo "samit"? Koga ovi ljudi predstavljaju? Koga boli dupe za "region"? Ne razumem...
...ni ja to ne kuzim...osim da im je cilj zderati i lokati lokalne specijalitet i slusat narodnjakeStanojko wrote:Ko su ovi ljudi? Kakav je ovo "samit"? Koga ovi ljudi predstavljaju? Koga boli dupe za "region"? Ne razumem...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
"Region", to ti je poznato kao "Zapadni Balkan", a čita se riđn.Stanojko wrote:Ko su ovi ljudi? Kakav je ovo "samit"? Koga ovi ljudi predstavljaju? Koga boli dupe za "region"? Ne razumem...
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Razgovor s Kolindom Grabar Kitarović
» Nemačka pritisla Hrvatsku da ne blokira Srbiju na putu ka EU
» Hrvatska ne sme da blokira Srbiju!
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» Grabar-Kitarović: Hrvatska geografski drži BiH u zagrljaju
» Nemačka pritisla Hrvatsku da ne blokira Srbiju na putu ka EU
» Hrvatska ne sme da blokira Srbiju!
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» Grabar-Kitarović: Hrvatska geografski drži BiH u zagrljaju
Page 2 of 2