Interaktivno: Aerodromi regije
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Interaktivno: Aerodromi regije
Sve u svemu Vatikan se od toga OGRADIJA a to šta indijanci žele vidjeti svijetlecu gospu .....pa cuj nemoš ti ljude pendrecima tuc ono da neodu negdje nešto šta oni žele , vjeruju , misle ......mislim napravit cu ja šamanski totem u Lici i šta sad ako ljudi tu dođu pocmu se klanjat ovo ono .....jel treba policija da intervenira pa ih mlati palicama jer .....nekome to ne paše ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Debotojusto ti si jedan najobicniji sekularni seronja ajatolah. Po tebi nitko ne smi ništa šta ti misliš da se nesmije. Ti si covice u kurzu. Ne samo ti nego ima vas više. Sad si ovdje jedva doceka napast Vatikan kad ono prica totalno drukcija ....ovi se od toga ogradili ....pa kad si vidija da si falija onda kao nisi ti mislija tako nego ovako.
Znamo mi šta si ti mislija.
TI SI JEDAN NAJOBICNIJI SHERONJA.
Ne znam jel se ti smatraš liberalom al ako jesi prekriži to jer liberal znaci : živi i pusti druge da žive pa ako ce indijanci se ic klanjat svijetlecoj bogorodici , drugu Titu u Kumrovcu ili šamanskom totemu u Lici a ne krše nikakve zakone tj ono obicno hodašace ....ONDA IH SINE PUSTI NA MIRU I NE DRKAJ IH.
Znamo mi šta si ti mislija.
TI SI JEDAN NAJOBICNIJI SHERONJA.
Ne znam jel se ti smatraš liberalom al ako jesi prekriži to jer liberal znaci : živi i pusti druge da žive pa ako ce indijanci se ic klanjat svijetlecoj bogorodici , drugu Titu u Kumrovcu ili šamanskom totemu u Lici a ne krše nikakve zakone tj ono obicno hodašace ....ONDA IH SINE PUSTI NA MIRU I NE DRKAJ IH.
2014-04-11
Idete mi malo na pichkin živac sa tim konstatnim napadanjem Vatikana , crkve , svecnika.
NIje da mi se njih brani al mi se brani istina.
Vatikan se od ovoga ogradija.
I šta sad ?
Oceš priznat da i taj Vatikan tu i tamo ima koju dobru il ceš nastavit sa politikom : oni su cisto zlo i tocka ?
NIje da mi se njih brani al mi se brani istina.
Vatikan se od ovoga ogradija.
I šta sad ?
Oceš priznat da i taj Vatikan tu i tamo ima koju dobru il ceš nastavit sa politikom : oni su cisto zlo i tocka ?
2014-04-11
Beogradski Aerodrom bi imao dosta vise da ne postoji monopol Air Serbia, tako da low cost ne mogu leteti za Beograd, ali moguce je da ce skociti broj putnika sa linijom za NYC.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa ima dosta i ovako ....to je najjaca destinacija u regiji ....samo šta je i jedina kad se gleda Srbija jer ovo drugo je baš ništa ....ono Niš ; 37 tisuca putnika ....i to je to šta se Srbije tice .....centralizirana država.Serbinho-3 wrote:Beogradski Aerodrom bi imao dosta vise da ne postoji monopol Air Serbia, tako da low cost ne mogu leteti za Beograd, ali moguce je da ce skociti broj putnika sa linijom za NYC.
2014-04-11
Recimo da Beograd ima low cost kao Rumunija, Madjarska i ostale zemlje, ja bih putovao 10 puta godisnje u Srbiju, sto znaci i da bih za tih 10 puta ostavio nesto novca.
Ovako, imas Air Serbia, koja ceni svoju kartu oko 200 eura, ne placa aerodromske takse i sprecava konkurenciju.
Oni recimo nisu hteli da lete iz Nisa i onda Vucic, ciji je projekat Air Serbia, dozvolio low cost da preuzmu Nis.
Usao Wizzair, krenuo sa dve linije, koje su dale rezultate i uveli nove, dok je najnoviji i Ryanair sa linijom do Bratislave, sto je u stvari linija za Bec.
Vremenom Nis moze da se priblizi Beogradu po broju putnika, tu je i Sofija, kojoj takodje mogu da zakinu.
Ne znam kako je sa Zagrebom, ali mi izgleda da i tamo Croatia radi iste stvari kao Air Serbia u Beogradu.
Ovako, imas Air Serbia, koja ceni svoju kartu oko 200 eura, ne placa aerodromske takse i sprecava konkurenciju.
Oni recimo nisu hteli da lete iz Nisa i onda Vucic, ciji je projekat Air Serbia, dozvolio low cost da preuzmu Nis.
Usao Wizzair, krenuo sa dve linije, koje su dale rezultate i uveli nove, dok je najnoviji i Ryanair sa linijom do Bratislave, sto je u stvari linija za Bec.
Vremenom Nis moze da se priblizi Beogradu po broju putnika, tu je i Sofija, kojoj takodje mogu da zakinu.
Ne znam kako je sa Zagrebom, ali mi izgleda da i tamo Croatia radi iste stvari kao Air Serbia u Beogradu.
2014-08-25
Ryanair slams Air Serbia "airport debt"
NEWS FLASH
Europe's busiest low cost airline, Ryanair, has said that Air Serbia receives large discounts from its hub airport and notes that the airline, together with other flag carriers around Europe which enjoy similar incentives, would be unable to pay them back. The budget carrier's Chief Commercial Officer, David O'Brien, said, "When the regulator demanded for Ryanair to repay all of its discounts at Amsterdam Schiphol Airport, we did so immediately, which once again confirmed our high creditworthiness. But at the same time, no one demanded similar action from airlines such as Air France-KLM. Perhaps because this could undermine their financial situation. What we certainly will soon see, for example, in Serbia, if there is the political will, is a requirement for Air Serbia to repay its debt to Belgrade Airport, which it will be unable to do, in our opinion". Mr O'Brien says that flag carriers enjoy many discounts which are not on offer to Ryanair. Under a takeover agreement between Etihad Airways and the Serbian government, Air Serbia has been exempt from paying a number of services at Belgrade Nikola Tesla Airport. According to the airline's Chairman, these subsidies ended on January 27, 2016.
2014-08-25
[size=38]Orio al Serio, Ryanair aggiunge due rotte: da ottobre voli per Nis e Ostrava
Ultimo aggiornamento: 9 giugno 2016[/size]
Bergamo, 9 giugno 2016 - Due nuove rotte di Ryanair dall'aeroporto di Orio al Serio 'Il Caravaggio': una verso Nis, in Serbia, e l'altra da Ostrava, inRepubblica Ceca. Entrambi i collegamenti avranno una doppia frequenza settimanale, a partire rispettivamente dal 30 ottobre e dal 1 novembre.
La programmazione invernale 2016 di Ryanair da Orio conterà quindi su 8 nuove rotte
Ultimo aggiornamento: 9 giugno 2016[/size]
Bergamo, 9 giugno 2016 - Due nuove rotte di Ryanair dall'aeroporto di Orio al Serio 'Il Caravaggio': una verso Nis, in Serbia, e l'altra da Ostrava, inRepubblica Ceca. Entrambi i collegamenti avranno una doppia frequenza settimanale, a partire rispettivamente dal 30 ottobre e dal 1 novembre.
2014-08-25
Dettagli voli
20,39 €5 posti rimasti a questo prezzo
Tariffa standard
Business Plus
Business Plus
FR 4671Milano Bergamo12:30
1 ore 50 minutiNis14:20
20,39 €5 posti rimasti a questo prezzo
2014-08-25
PRVOG vikenda u srpnju u splitskoj Zračnoj luci očekuje se promet od oko 40.000 putnika do nedjelje u ponoć te slijetanje i polijetanje 160 zrakoplova, što je rekordni vikend za splitsku zračnu luku u ovoj godini, doznaje se od voditelja službe prihvata i otpreme Mate Melvana.
"Prvog vikenda u srpnju promet u splitskoj zračnoj luci je za oko 10 posto veći od prvog lanjskog vikenda u srpnju, " rekao je Melvan za Hinu.
Dodao je kako je u lipnju po prvi puta u 50-godišnjoj povijesti kroz splitsku zračnu luku prošlo više od 300.000 putnika, pa je promet od 321.000 putnika bio za 18 posto viši nego u lipnju prošle godine.
Također, promet u prvom polugodištu za 12 posto je veći u odnosu na prvo polugodište 2015. godine.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ovogodisnji-rekord--kroz-splitsku-zracnu-luku-u-prvom-srpanjskom-vikendu-proslo-40000-putnika/903926.aspx
"Prvog vikenda u srpnju promet u splitskoj zračnoj luci je za oko 10 posto veći od prvog lanjskog vikenda u srpnju, " rekao je Melvan za Hinu.
Dodao je kako je u lipnju po prvi puta u 50-godišnjoj povijesti kroz splitsku zračnu luku prošlo više od 300.000 putnika, pa je promet od 321.000 putnika bio za 18 posto viši nego u lipnju prošle godine.
Također, promet u prvom polugodištu za 12 posto je veći u odnosu na prvo polugodište 2015. godine.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ovogodisnji-rekord--kroz-splitsku-zracnu-luku-u-prvom-srpanjskom-vikendu-proslo-40000-putnika/903926.aspx
2014-04-11
RayMabus wrote:Zanimljivo al aerodrom u Sarajevu : 77 tisuca godišnje a Mostar 75 tisuca.
Ono jedan Split ima skoro 2 miljona putnika a Dubrovnik oko 170 tisuca ......
Dubrovnik je lani imao 1,693,934 putnika.
Guest- Guest
Da u pravu si. Sad sam pogleda u interaktivnu mapu ......samo sam za jednu brojku smanjio ( nije namjerno ) .....miljon i po gore dole neš ti.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Zanimljivo al aerodrom u Sarajevu : 77 tisuca godišnje a Mostar 75 tisuca.
Ono jedan Split ima skoro 2 miljona putnika a Dubrovnik oko 170 tisuca ......
Dubrovnik je lani imao 1,693,934 putnika.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/interaktivno-aerodromi-regije
Još bolje da ima.
Nenamjerna greška zato šta sam u suštini više gledao ovo da Mostar skoro ko Sarajevo a Sarajevo glavni grad.
2014-04-11
Ispravak i za Sarajevo : 772 tisuce
Mostar : 75 tisuća
----
Interaktivna je mapa pa moraš cursorom kružit.
OK ipak nije Mostar ko Sarajevo nego 10%.
Mostar : 75 tisuća
----
Interaktivna je mapa pa moraš cursorom kružit.
OK ipak nije Mostar ko Sarajevo nego 10%.
2014-04-11
U hr je to zakon rasporedeno realno. Zagreb i Dubrovnik ce s investicijama samo rasti.
Guest- Guest
Zračna luka Split u prvih osam mjeseci ove gone, po prvi put u svojoj povijesti zabilježila dvomilijuntog putnika. Preciznije, dvomilijunta putnica Ukrajinka Tatiana Kremen, u ponedjeljak je na letu Croatia Airlinesa iz Munchena doputovala u Split. U salonu Zračne luke Split dočekana je od strane direktora Lukše Novaka i njegovih suradnika, koji joj je čestitao i uručio brojne darove. Iznenađena srdačnom dobrodošlicom, Tatiana nije skrivala zadovoljstvo.
- Presretna sam. I do sada sam putova u Hrvatsku, ali ovo je prvi put da sam sletjela u Zračnu luku Split. I evo vidite kako me lijepo posrećilo, kroz smijeh je kazala ova mlada putnica koja svoj odmor nastavlja na najsunčanijem otoku Hvaru.
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/426571/u-zracnu-luku-split-sletio-dvomilijuntni-putnik
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Sutra će aerodromi u Njemačkoj biti paralizirani
» Interaktivno: Nestajanje
» Hrvatska u šengenu: Aerodromi počeli primjenjivati nova pravila
» Interaktivno: Plaće i nezaposlenost u Hrvatskoj
» Interaktivno: Ko najviše uvozi, a ko izvozi u regiji
» Interaktivno: Nestajanje
» Hrvatska u šengenu: Aerodromi počeli primjenjivati nova pravila
» Interaktivno: Plaće i nezaposlenost u Hrvatskoj