Istoričaru Markovini se štuca...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Istoričaru Markovini se štuca...
A Ustav SFRJ je bio nešto drugačiji? Ma je, sve je prštalo od slobode i demokracije...debotoijusto wrote:ako nije bilo ustava i jedan lik putem tkz. obznana odlucuje o svemuTijekom svoga postojanja se postupno pretvarala u Veliku Srbiju, kao i SFRJ...
nema tu niceg postupnog , od samog zacetka bila jasna igra
(zna se i kada je obznana donešena...i banovina HR)
Nego, volite pričati o kontinuitetu, pa sam vas samo podsjetio na Kraljevinu YU, na koju
ste zaboravili. Zašto? Zar nije SFRJ nastavak K. YU?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
hm, zanimljivo, toliko o demonkraciji u koju se kunes aEro wrote:PS:
Markovina i Jakovina su primjeri zreli za lustraciju.
Ne smije se takvima dozvolit da nam truju djecu i smrade medijski prostor.
znaci ako netko ne prica onako kako bi trebao pricat odmah ga lustrirat, pa koji kurac pljujete po udbi i slicnijem, i oni su lustrirali
njahEro wrote:A Ustav SFRJ je bio nešto drugačiji? Ma je, sve je prštalo od slobode i demokracije...debotoijusto wrote:ako nije bilo ustava i jedan lik putem tkz. obznana odlucuje o svemuTijekom svoga postojanja se postupno pretvarala u Veliku Srbiju, kao i SFRJ...
nema tu niceg postupnog , od samog zacetka bila jasna igra
(zna se i kada je obznana donešena...i banovina HR)
Nego, volite pričati o kontinuitetu, pa sam vas samo podsjetio na Kraljevinu YU, na koju
ste zaboravili. Zašto? Zar nije SFRJ nastavak K. YU?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Leviathan2 wrote:hm, zanimljivo, toliko o demonkraciji u koju se kunes aEro wrote:PS:
znaci ako netko ne prica onako kako bi trebao pricat odmah ga lustrirat, pa koji kurac pljujete po udbi i slicnijem, i oni su lustrirali
Ne izvrći....a di sam ja to napisao da bi bilo kome zabranio da priča šta god mu pade na pamet, pa tako i onoj dvojici jadnika?
Ja bi im samo zabranio da predaju na primjer povjest i slične stvari našoj djeci.
bode te cinjenica ?Ero wrote:Leviathan2 wrote:hm, zanimljivo, toliko o demonkraciji u koju se kunes aEro wrote:PS:
Ne izvrći....a di sam ja to napisao da bi bilo kome zabranio da priča šta god mu pade na pamet, pa tako i onoj dvojici jadnika?
Ja bi im samo zabranio da predaju na primjer povjest i slične stvari našoj djeci.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Nije Jugoslavija nastala 1945.-e, kao što nas žele podučavati razne Markovine, Jakovine i ostale prdimahovine.debotoijusto wrote:bode te cinjenica ?Ero wrote:Leviathan2 wrote:hm, zanimljivo, toliko o demonkraciji u koju se kunes aEro wrote:PS:
SFRJ, kao nakazna tvorevina, je nastavak bolje, ali još uvijek nakazne tvorevine Kraljevine Jugoslavije.
Tako stižemo do jedne puno bolje tvorevine - AU, koja je za hr narod značila razvojni i civilizacijski napredak.
To su činjenice.
Jastrebe, stariji si od menejastreb wrote:O čemu ti pričaš prepodobna svekrvo???IvyTeasdale wrote:Di ces vecih nacionalista od,navodno,nadnacionalnih Jugoslovena :D
Dok su Srbi u Hrvatskoj žalosni zbog svog prekida sa Srbijom,ovi se onamo vesele zbog samostalnosti Hrvatske,a znaju da im je to prekid sa Hrvatskom.
Baj,baj!!!
Ima li tu razloga veselju???
Po meni ne.
I pijaniji trenutno..
Ništa te ne razumijem, a i nisi pojasnio zašto se sa mnom ne slažeš
2014-04-12
jastreb wrote:Ja vam samo poručujem,da ste u doba SFRJ bili u jednom šatoru sa Hrvatskom.
I više nikada nećete.
Gud baj Hrvatska!!!
PS:
Možda se Markovini nakupilo previše zraka?
Okrenite ga na trbu' i mlatnite po leđima, to pomaže...
Možda se Markovini nakupilo previše zraka?
Okrenite ga na trbu' i mlatnite po leđima, to pomaže...
ne izvrcem, ti izvrcem, ja samo navodim, s jedne strane si za slobodu govora ali koja je u skladu s tvojim misljenjem i misljenjem sviju tebi slicnijeh a s druge strane bi zabranio da neko govori i pri tomu se zaklinjes u nekakovu demonkraciju, slobodu govora i misli i slicno, jel to ono selektivno ispravno misljenje il se ja varam,Ero wrote:Leviathan2 wrote:hm, zanimljivo, toliko o demonkraciji u koju se kunes aEro wrote:PS:
ero,
demos kratos, narod vlada je toliko eksploatirana rijec da se smisao izgubio u svakodnevnim perverzijama koje prodaju pod demokracije
vidis, mi u plemenu ucimo da ne postoji lose i dobro nego da je to stvar dozivljavanja a kad ljudsko bice to shvati tek onda je spremno za nesto kao sto bi bila demokracija u svojem ispravnom obliku, za primjer nesto iz vase religije, poimanje dobra je jednostrano dozivljajno, hipotetsko pitanje, uzmi jednog demona i stavi ga u raj, da li bi ti njemu ucinio dobro???, danasnje doba je puno dozivljajnijeh sudjenja, narocito politika, desnica ljevica kurac palac, pripadnici neke od sljedbi automatski onu drugu dozivljavaju kao nesto lose i kao ugrozu svojemu opstajanju te s takovim stavom neminovno zakoracuju u polje sukoba, naravno postoje ljudi koji uspjesno igraju na te karte i truju umove propagandom za "njihovo dobro"
ero, prestani biti sljedbenik kru te jebo koliko imas godina
Autor teksta:Beta
Istoričar iz Hrvatske Dragan Markovina izjavio je da ideja jugoslovenstva nešto što najviše nervira nacionaliste u regionu, jer je nadnacionalna.
red wolf-
2016-02-10
Sloboda govora ne znači i sloboda predavanja djeci po vlastitom, uvrnutom izboru...Leviathan2 wrote:ne izvrcem, ti izvrcem, ja samo navodim, s jedne strane si za slobodu govora ali koja je u skladu s tvojim misljenjem i misljenjem sviju tebi slicnijeh a s druge strane bi zabranio da neko govori i pri tomu se zaklinjes u nekakovu demonkraciju, slobodu govora i misli i slicno, jel to ono selektivno ispravno misljenje il se ja varam,Ero wrote:Leviathan2 wrote:hm, zanimljivo, toliko o demonkraciji u koju se kunes aEro wrote:PS:
Reče neki dan jedna naša kolegica, da se u prijedlogu novog kurikuluma za povijest ostavilo 20% "po vlastitom-lokalnom" izboru. Što to znači? Može se nam svašta prišit, ali da smo kreteni-e to nismo. Nikakvog kurikuluma po slobodnom izboru Markovine i Jakovine neće biti. Kužiš?
A sad ću ti Slovenac objasniti zašto je uspio Tito, a i zašto će EU uspjeti...Tito je probudio osjećaj slavenstva, onog južnog u narodima koji žive na ovim prostorima...Dao im je poveznicu puno veću nego ono što ih veže nacionalno. Time je pobijedio nacionalizam. EU danas nudi građanima Europe njihov europski identitet naspram njihovog nacionalnog. To je samo jedan korak naprijed. Kad on bude ostvaren, uslijediti će onaj zadnji korak, kad ćemo svi biti ono što jesmo i imati ćemo samo jednu državu, onu svjetsku.
red wolf-
2016-02-10
de ero ne seri kru te jebo,Ero wrote:Sloboda govora ne znači i sloboda predavanja djeci po vlastitom, uvrnutom izboru...Leviathan2 wrote:ne izvrcem, ti izvrcem, ja samo navodim, s jedne strane si za slobodu govora ali koja je u skladu s tvojim misljenjem i misljenjem sviju tebi slicnijeh a s druge strane bi zabranio da neko govori i pri tomu se zaklinjes u nekakovu demonkraciju, slobodu govora i misli i slicno, jel to ono selektivno ispravno misljenje il se ja varam,Ero wrote:Leviathan2 wrote:hm, zanimljivo, toliko o demonkraciji u koju se kunes aEro wrote:PS:
Reče neki dan jedna naša kolegica, da se u prijedlogu novog kurikuluma za povijest ostavilo 20% "po vlastitom-lokalnom" izboru. Što to znači? Može se nam svašta prišit, ali da smo kreteni-e to nismo. Nikakvog kurikuluma po slobodnom izboru Markovine i Jakovine neće biti. Kužiš?
ako ti moras imat u zivotu sve propisano
Nitko mene ne može uvjeriti (i zbog godina, ako baš hoćeš) kako mi je bilo divno
kad sam morao voziti par-nepar ( devizni bonovi - qratz-palac), ili po prašak za pranje
rublja, banane, čokolade, kavu etc, ići u Trst ili Austriju.
I ništa manje važno: Za 1 sat vodoinstalatera sam morao raditi 8 sati, a danas za
jedan dan - ako mi se radi - mogu imati vodoinstalatera mjesec dana na raspolaganju.
opet seres jebote, boli me kuratz za jugoslaviju, kao ideja je bila dobra al nemos ovce krave i ostalu stoku u isti tor utjerat pa se tako i jugoslavija raspala, ja pricam o pravu da se prica, ako odobravas ustasko srackanje onda moras tolerirat i jugonostalgicarse proljeve koji koji su nekima u redu isto kako je ustasluk i cetnikluk nekom u redu,Ero wrote:Koliko ću puta morati ponoviti, da ja nisam ničiji, nikad bio-nit' ću bit, sljednebik?Leviathan2 wrote:
Nitko mene ne može uvjeriti (i zbog godina, ako baš hoćeš) kako mi je bilo divno
kad sam morao voziti par-nepar ( devizni bonovi - qratz-palac), ili po prašak za pranje
I ništa manje važno: Za 1 sat vodoinstalatera sam morao raditi 8 sati, a danas za
jedan dan - ako mi se radi - mogu imati vodoinstalatera mjesec dana na raspolaganju.
i ja nisam placao vodoinstalatera nikad, znam sam uradit, sto oci vide ruke urade :D
i zaradjivao sam i onda dobro i sad zaradjujem dobro, a ako ti za sat mos imat vodoinstalatera mjesec dana na raspolaganju ne znaci li i to da je taj vodoinstalater potplacen i to debelo,
Rekoh za jedan dan...Skoncentriraj se.Leviathan2 wrote:opet seres jebote, boli me kuratz za jugoslaviju, kao ideja je bila dobra al nemos ovce krave i ostalu stoku u isti tor utjerat pa se tako i jugoslavija raspala, ja pricam o pravu da se prica, ako odobravas ustasko srackanje onda moras tolerirat i jugonostalgicarse proljeve koji koji su nekima u redu isto kako je ustasluk i cetnikluk nekom u redu,Ero wrote:Koliko ću puta morati ponoviti, da ja nisam ničiji, nikad bio-nit' ću bit, sljednebik?Leviathan2 wrote:
i ja nisam placao vodoinstalatera nikad, znam sam uradit, sto oci vide ruke urade :D
i zaradjivao sam i onda dobro i sad zaradjujem dobro, a ako ti za sat mos imat vodoinstalatera mjesec dana na raspolaganju ne znaci li i to da je taj vodoinstalater potplacen i to debelo,
I jope, jedno je priča, a drugo predavnaje djeci u školi.
Pričat može svatko što god hoće, meni to ne smeta, ali ne može predavat svašta mojoj djeci u školi.
Kužiš li sad...ili da ponovim još jednom?
Hrvatskabaštini partizane i ustaše, oboje je dio njenog povijesnog razvoja. Traumatičnog ali činjeničnog.
Idiotima je bačeno da se glođu međusobno,iscprljuju naciju i tako je čine slabom, svadljivom, pokupljivom ....potrošnom robom na rubu geopolitike.
Idiotima je bačeno da se glođu međusobno,iscprljuju naciju i tako je čine slabom, svadljivom, pokupljivom ....potrošnom robom na rubu geopolitike.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne smeta ti kurac de ne seri :DEro wrote:
Pričat može svatko što god hoće, meni to ne smeta, ali ne može predavat svašta mojoj djeci u školi.
a recimo da ti djeca uce u skoli kako su hitler i ekipa bili ok to bi ti bilo prihvatljivo, ustase i chetnici borci za ljudske slobode o to, a
hrvatska bastini uglavnom idiote kao i ostale prcije na balkanuepikur37 wrote:Hrvatskabaštini partizane i ustaše, oboje je dio njenog povijesnog razvoja. Traumatičnog ali činjeničnog.