Goran Malić brutalno spustio Ivančiću i Markovini
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Goran Malić brutalno spustio Ivančiću i Markovini
http://www.direktno.hr/direkt/gordan-malic-autor-serije-predsjednik-odgovara-prve-kritike-evo-sto-porucio-ivancicu-i-markovini-179973/
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
Re: Goran Malić brutalno spustio Ivančiću i Markovini
'Ivancic je zadnji koji bi trebao govoriti o nekretninama'
'markovina mostarski zuroff'
'markovina mostarski zuroff'
2015-09-08
Tuđman i RH su za ivančića i markovinu crvena krpa, jugoslovenski nakot je to
ma lako za to..to se zna...ali likovi su sami puni muljavine pa se koriste onim isprobanim..'napad je najbolja obrana'...sam ivancic je prepun nekretninskih i finacijskih malverzacija...a ovaj markovina je idiot sam po sebi...tre wrote:Tuđman i RH su za ivančića i markovinu crvena krpa, jugoslovenski nakot je to
2015-09-08
Odličan tekst.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/direkt/gordan-malic-autor-serije-predsjednik-odgovara-prve-kritike-evo-sto-porucio-ivancicu-i-markovini-179973/
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
da odlican..tocno je secirao ovu dvojicu mlatimudana kojima nisu mrske ustaske kune a ne bi presli na bh-a konvertibilnu marku ili srbijanski dinar....da je tuđman bio takav 'zlocinac' ova dva vise ne bi disala...a ne piskarala...i onda kazu nema pete kolone..ko to kaze taj je ne idiot nego krepil i zlonamjeranRayMabus wrote:Odličan tekst.vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/direkt/gordan-malic-autor-serije-predsjednik-odgovara-prve-kritike-evo-sto-porucio-ivancicu-i-markovini-179973/
2015-09-08
Procitao sam to ...sta reci
Srbi, Jugoslaveni, Srbi, Jugoslaveni, Srbi, Jugoslaveni ...pa opet Srbi, Jugoslaveni, Srbi, Jugoslaveni, Srbi, Jugoslaveni ...
Kolektivni mentalni poremecaj
Srbi, Jugoslaveni, Srbi, Jugoslaveni, Srbi, Jugoslaveni ...pa opet Srbi, Jugoslaveni, Srbi, Jugoslaveni, Srbi, Jugoslaveni ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Procitao sam to ...sta reci
Šuti, majmune jedan. Vidio bih tebe da si nekad bio Srbin...
crvenkasti-
2014-04-17
nisi dobro procitao...malic kritizira ovu dvojicu 'kriticara' koji nisu ni prvu epizodu pogledali o tuđmanu a odmah 'znaju' kakva je...naime tuđman je uber zlocinac...Ringo10 wrote:Procitao sam to ...sta reci
2015-09-08
Procitao sam i znam ja sta je on rekao i koga kritizira i zašto.vuksadinare wrote:nisi dobro procitao...malic kritizira ovu dvojicu 'kriticara' koji nisu ni prvu epizodu pogledali o tuđmanu a odmah 'znaju' kakva je...naime tuđman je uber zlocinac...Ringo10 wrote:Procitao sam to ...sta reci
Ali bez Srba, Jugoslavena i komunista ne može u Hrvatskoj ni kritika crtanog filma ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa malic tu za ovu dvojicu nije fulao..za mostarskog zuroffa markovinu zna se sto misli i za koga druka...mrska mu herceg bosna i ideja 'treceg'...sam za sebe je rekao da hrvatsku ne dozivljava kao domovinu u kojoj zivi..naravno u istocni mostar se ne bi vratio...a za ivancica malic nista nije pogresno rekao uostalom bivse su kolege iz ferala i dobro zna ivancica...Ringo10 wrote:Procitao sam i znam ja sta je on rekao i koga kritizira i zašto.vuksadinare wrote:nisi dobro procitao...malic kritizira ovu dvojicu 'kriticara' koji nisu ni prvu epizodu pogledali o tuđmanu a odmah 'znaju' kakva je...naime tuđman je uber zlocinac...Ringo10 wrote:Procitao sam to ...sta reci
Ali bez Srba, Jugoslavena i komunista ne može u Hrvatskoj ni kritika crtanog filma ...
2015-09-08
uostalom 'veleumni' ivancic i markovina kazu da ce u seriji biti tuđmanovi pobornici vecinom..pa dovoljno da je mesic u seriji da znas da ova dvojica lupetaju gluposti samo eto da jos jendom u nizu ocrne seriju i tuđmana...isprobani recept 'bubni pa ako prođe dobro proslo'
2015-09-08
nema tu ako prođe, kod onih 30% koje je Tuđman naveo (hrvati koji iz dna duše mrze Hrvatsku) nema tu ako već ta sranja ivančića, markovine, jakovine, klasića, pofuka, frljića...i ostale sitnozube stoke koja to guta prolazi bez pardonavuksadinare wrote:uostalom 'veleumni' ivancic i markovina kazu da ce u seriji biti tuđmanovi pobornici vecinom..pa dovoljno da je mesic u seriji da znas da ova dvojica lupetaju gluposti samo eto da jos jendom u nizu ocrne seriju i tuđmana...isprobani recept 'bubni pa ako prođe dobro proslo'
....tocnotre wrote:nema tu ako prođe, kod onih 30% koje je Tuđman naveo (hrvati koji iz dna duše mrze Hrvatsku) nema tu ako već ta sranja ivančića, markovine, jakovine, klasića, pofuka, frljića...i ostale sitnozube stoke koja to guta prolazi bez pardonavuksadinare wrote:uostalom 'veleumni' ivancic i markovina kazu da ce u seriji biti tuđmanovi pobornici vecinom..pa dovoljno da je mesic u seriji da znas da ova dvojica lupetaju gluposti samo eto da jos jendom u nizu ocrne seriju i tuđmana...isprobani recept 'bubni pa ako prođe dobro proslo'
2015-09-08
totalno ih izjebao ko male majmune
a tesko ih je izjebat..samo se ponavljaju kao papagaji kako kaze malic 'tako vec dvadeset godina'marcellus wrote:totalno ih izjebao ko male majmune
2015-09-08
Ringo10 wrote:Procitao sam i znam ja sta je on rekao i koga kritizira i zašto.vuksadinare wrote:nisi dobro procitao...malic kritizira ovu dvojicu 'kriticara' koji nisu ni prvu epizodu pogledali o tuđmanu a odmah 'znaju' kakva je...naime tuđman je uber zlocinac...Ringo10 wrote:Procitao sam to ...sta reci
kad se svuda gurate
marcellus wrote:Ringo10 wrote:Procitao sam i znam ja sta je on rekao i koga kritizira i zašto.vuksadinare wrote:nisi dobro procitao...malic kritizira ovu dvojicu 'kriticara' koji nisu ni prvu epizodu pogledali o tuđmanu a odmah 'znaju' kakva je...naime tuđman je uber zlocinac...Ringo10 wrote:Procitao sam to ...sta reci
kad se svuda gurate
ja ih sanjam
crvenkasti-
2014-04-17
Malić je jedan od rijetkih novinara koji zasad ima moj respekt...njegova teza da treba uvijek biti maksimalno kritičan spram aktualne vlasti bi trebala biti obavrzan novinarski postulat. Podguzne muhe poput Ivkošića, Dujmovića, Šole, Markovine, Klasića, Pofuka, Plešea i sličnih(iako nisu svi ni profi novinari) bi trebali biti eliminirani sa medijske scene...
darth_vader-
2014-04-17
Vrhunski...vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/direkt/gordan-malic-autor-serije-predsjednik-odgovara-prve-kritike-evo-sto-porucio-ivancicu-i-markovini-179973/
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Goran Malić:'Misle dobiti izbore vrijeđajući Tuđmana.'
» Skoro brutalno spustio Kolindi:Sto si radila u mom ormaru 90-tih
» Istoričaru Markovini se štuca...
» Nedjeljom u 2 - Gordan Malić
» Ma je'l moguče?Puhovski spustio Pupovcu!
» Skoro brutalno spustio Kolindi:Sto si radila u mom ormaru 90-tih
» Istoričaru Markovini se štuca...
» Nedjeljom u 2 - Gordan Malić
» Ma je'l moguče?Puhovski spustio Pupovcu!
Page 1 of 5