Kumrovec 2016.
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kumrovec 2016.
Otvorite prozore, rat je završen...ili po slo. Odprite okna, vojna je končana.Leviathan2 wrote:ero, men se cini da se slovenci komunizirali i da ce vas dotepence vritnut , oni podobniji ce moci odtat a ti kao antikomunjista si gotov
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ove godine ne. Imao sam nekog neodgodivog posla.Iknar je gay wrote:Jastrebe,jesi li ti išao odati počast dragom Maršalu ?
Ovi antifašisti,komunisti i jugonostalgici iz mog mjesta su išli.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne znam šta to može biti važnije od Maršalovog rođendana.jastreb wrote:. Imao sam nekog neodgodivog posla.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Pa da je Maršal živ i da zna za mene,više bi mu se svidjelo što sam taj dan proveo u obnovi i izgradnji zemlje,nego da sam u Kumrovec išao plandovati i šenlučiti.Iknar je gay wrote:Ne znam šta to može biti važnije od Maršalovog rođendana.jastreb wrote:. Imao sam nekog neodgodivog posla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mislio sam da uživaš u blagodatima boračke a ne da drnčiš kakav fušeraj.jastreb wrote:Pa da je Maršal živ i da zna za mene,više bi mu se svidjelo što sam taj dan proveo u obnovi i izgradnji zemlje,nego da sam u Kumrovec išao plandovati i šenlučiti.Iknar je gay wrote:Ne znam šta to može biti važnije od Maršalovog rođendana.jastreb wrote:. Imao sam nekog neodgodivog posla.
2015-07-23
Je, marsal bio veliki radnik. Dana radnog staza i napola zavrsen kovacki zanat.jastreb wrote:Pa da je Maršal živ i da zna za mene,više bi mu se svidjelo što sam taj dan proveo u obnovi i izgradnji zemlje,nego da sam u Kumrovec išao plandovati i šenlučiti.Iknar je gay wrote:Ne znam šta to može biti važnije od Maršalovog rođendana.jastreb wrote:. Imao sam nekog neodgodivog posla.
2014-04-14
veber-
2014-12-30
Hajde sta ovi stari (kao sta sam i sam) prodaju govna pod cokladu ali sta odgajaju djecu i truju ih. To ne mogu shvatiti. Jebeni Puhovski dopuzao do kriza a ostali???????
2014-04-14
Kud je tebi starost otislaabraham wrote:Hajde sta ovi stari (kao sta sam i sam) prodaju govna pod cokladu ali sta odgajaju djecu i truju ih. To ne mogu shvatiti. Jebeni Puhovski dopuzao do kriza a ostali???????
Na kvasinu,. Oce to. Imam priliku vidjeti te stare ljude kojima bale cure ..
Vise ne znaju u kojoj su plsneti kamoli drzsvi
veber-
2014-12-30
isko . Moram priznsti stisali se jako antitoisti
Jako
Kad se sjetim bilo je godina kad nije bilo moguce doci do rijeci od magaraca iz ko zna kojih busija, pa valjsj gluposti. Tupi onu stvar . Fotomontaze. Citati cuvenih novinara ...
Ode to. zameo ih vjetar , te pis me vrit povjesnicare.
A TITO OSTAO . NEKA JE. ON JE nada i podljednjem jadniku kojeg je kapitalizam unistio.
Jako
Kad se sjetim bilo je godina kad nije bilo moguce doci do rijeci od magaraca iz ko zna kojih busija, pa valjsj gluposti. Tupi onu stvar . Fotomontaze. Citati cuvenih novinara ...
A TITO OSTAO . NEKA JE. ON JE nada i podljednjem jadniku kojeg je kapitalizam unistio.
veber wrote:daj "baci" onu sliku "pionirke"....
Misliš ove pionirke ?
2015-07-23
veber-
2014-12-30
baš te.Iknar je gay wrote:veber wrote:daj "baci" onu sliku "pionirke"....
Misliš ove pionirke ?
2014-12-30
Sora wrote:isko . Moram priznsti stisali se jako antitoisti
Jako
Misliš na ove fotomontaže ?
2015-07-23
Da, jos da objasni sinu da je njenom i Titovom zaslugom sada perac klozeta u jebenoj katolibanskoj Irskoj. Cek, kako ce objasniti??? Nema kapacitet za shvatiti to?? Dobro, nista onda, idemo dalje.
2014-04-14
Mislim da je ovo stvarno nekorektno. Nije jadnica kriva sta je ruzna i sta nije najostriji noz u ladici. Genetika plus odgoj. Ubitacna kombinacija.veber wrote:baš te.Iknar je gay wrote:veber wrote:daj "baci" onu sliku "pionirke"....
Misliš ove pionirke ?
2014-04-14
abraham wrote:Da, jos da objasni sinu da je njenom i Titovom zaslugom sada perac klozeta u jebenoj katolibanskoj Irskoj. Cek, kako ce objasniti??? Nema kapacitet za shvatiti to?? Dobro, nista onda, idemo dalje.
Zar nije već 20 god prošlo od neovisne RH.............pa tko je onda kriv za odlaske iz RH ?
Jedino -adezej- smranader i ostali lopovi te famoznih 200 bogatih obitelji.
Koliko e ono RH zadužila u to vrime, od samostalnosti - 35 Milijardi Eura.......ETO, TO JE TO
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pustite se gluposti mlacenja prazne slame. Da su 45 ili 50 bili slobodni izbori, danas bi Karamrko i Milanovic bili pisari u svojim selendrama.
2014-04-14
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kinezi stigli u Kumrovec
» Clan RF u akciji na putu u Kumrovec
» Kumrovec, najpoznatije selo na svijetu
» Gradonačelnik Beograda:'Šupiramo Tita nazad u Kumrovec.'
» Nacelnik Kumrovca o Titu:'Ne zelim da nam sa sajkacama dolaze u Kumrovec'
» Clan RF u akciji na putu u Kumrovec
» Kumrovec, najpoznatije selo na svijetu
» Gradonačelnik Beograda:'Šupiramo Tita nazad u Kumrovec.'
» Nacelnik Kumrovca o Titu:'Ne zelim da nam sa sajkacama dolaze u Kumrovec'