Real Madrid vs Atletico Madrid
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 14
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Real Madrid vs Atletico Madrid
Krivo. Zeko izgleda kak0 izgleda, uostalom, imaš sliku na avataru.kic wrote:zeko sigurno izgleda ko Jabba the Hut iz SW xD
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Steta ko nosi sliku jednog od najboljih u povijesti
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zeko wrote:Krivo. Zeko izgleda kak0 izgleda, uostalom, imaš sliku na avataru.kic wrote:zeko sigurno izgleda ko Jabba the Hut iz SW xD
imaš smisao za humor ko Carla del Ponte :^^
Vidim, radilo se prekovremeno danas, koliko stranica ispisano.
Guest- Guest
Zato jer je covik teska debilana mislin greska u koracima svi mi ovdi jebemo mater drugome prvi ja pretjeran mea culpa ali ta budaletina je klass de luxe
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Uuuuf i prekovremenoTommy Ramone wrote:Vidim, radilo se prekovremeno danas, koliko stranica ispisano.
2015-09-13
Inače, Bale i Casemiro po meni najbolji igrači Reala, Ronaldo i Benzema nevidljivi. Modrić prosječan. Nije mi jasno zašto je Kroosa mijenjao, a onog Pepea bi kaznio izgonom iz nogometa. Šteta što Simeone nije krenuo na pobjedu, igrači Reala su jedva hodali po terenu. Sve u svemu Atletico bolji, ali je Real imao više dobrih šansi.
Guest- Guest
Danas su se GATTUSO BALLACK I LIENEKER ISPISALI PO PEPEU
2015-09-13
real je, uprkos svemu, velicina za cigane iz prljave i smrdljive luke na mediteranu. ni reci spominjanja nize rase iz cerge, samo proslava svog uspeha. ni trunka kompleksa kao npr. kod dani alvesa, piquea ili eto'oa...
Guest- Guest
opet se cigan glupi javlja, a nitko ga ništa ne pita
End- Posts : 21177
2015-08-25
U finalima se dopusta ciganluk, to je ipak utakmica za trofej i ne biraju se sredstva za pobjedu, ruzno je to za gledat ali ce se zaboravit sve to za mjesec, dva kao u slucaju ciganjenja patetica pred dvije godine do 94-minute, tamo se u drugom poluvremenu nije igralo pet mimuta cisto, samo su pateticari lezali i lezecki su htjeli kraj docekat...pepe kakve je dvije doktorske utakmice odigrao protiv citya, to je za zlatnu loptu, nije bilo ciganjenja, cijele sezone mislim da nije niti jedan crveni dobio....i onda se nadje ballack, gatuso i ostali cigani usudjuju spominjat pepea, nitko torresove epilepticne napade nije spominjao
nowitzki-
2014-04-27
Svi hejteri zele umanjit 11. trofej najveceg natjecanja u europi, samo se nabiguzice mogu palit na to
nowitzki-
2014-04-27
kako se samo usuđuju prozivati toga najvećega ciganina koji je ikad igrao nogomet, ne možeš vjerovat
End- Posts : 21177
2015-08-25
Takvih cigana je u atleticu barem 6 ali oni nisu u najtrofejnijem europskom klubu pa onda nije to to
nowitzki-
2014-04-27
hrvatski veznjak Luka Modrićjedan je od najzaslužnijih za osvajanje krune, ocijenio je britanski BBC, napominjući kako je Modrić odigrao najviše ključnih dodavanja.
Kod Reala najvišu ocjenu BBC je dao Sergiju Ramosu, čijim su golom "kraljevi" poveli u 15. minuti. Ramos je dobio devetku, a Modrić, Gareth Bale i Casemiroosmice.
Za Modrića BBC navodi da je bio smiren i siguran, kao i uvijek:
"Kako je utakmica odmicala igra Reala sve je više ovisila o njemu. Modrić je odigrao sedam ključnih dodavanja, više od bilo kojeg drugog igrača".
Kod Reala najvišu ocjenu BBC je dao Sergiju Ramosu, čijim su golom "kraljevi" poveli u 15. minuti. Ramos je dobio devetku, a Modrić, Gareth Bale i Casemiroosmice.
Za Modrića BBC navodi da je bio smiren i siguran, kao i uvijek:
"Kako je utakmica odmicala igra Reala sve je više ovisila o njemu. Modrić je odigrao sedam ključnih dodavanja, više od bilo kojeg drugog igrača".
Hrvatski veznjàk sad ima vazniju zadacu od reala demo a to je hrvatska svetinja. Neka sad zaboravi na real i malo misli na one koji su dali sve ali ama bas sve da bi on mogao nositi Najsvetiji dres na sebi. Nadam se da ce mu u francuskoj na umu biti oni decki koji su bili mladji od njega kad su se sa hrvatskom zastavom ispracali da bi on danas igra kao hrvat u real madridu... demi nadam se
2015-09-13
zašto mi i nakon više od 20g od rata sve svodima na rat,smrt? pato je samo jebeni sport...natjerivanje lopte se izjednačava s ratom pa jbte ovo je samo sport,nije rat i borba na život i smrt...i ako sutra pobjede ili izgube opet ćeš morati plaćati režije,slati djecu u školu,kupovati kruh i mlijeko itd.nije kraj svijeta...a da ne spominjem one kretene koji jedni drugima razbijaju glave zato jer netko ima dres nekoga drugoga kluba i viknuo je ime nekoga kluba,hej KLUBA,zamisli nogometnoga kluba i radi toga nekome razbiješ glavu...postoji li veći apsurd i debilizam??
Bogami, ti nemaš uopće smisao za humor.kic wrote:Zeko wrote:Krivo. Zeko izgleda kak0 izgleda, uostalom, imaš sliku na avataru.kic wrote:zeko sigurno izgleda ko Jabba the Hut iz SW xD
imaš smisao za humor ko Carla del Ponte :^^
Zeko-
2015-08-26
Promasija si cili balun..... niko ne slominje rat vidin da te smeta bilo koja kritika midrica ....ali cinjenica je da in za hrvatsku neigra istim srcem kao i za real u realu je jedan od najboljih igraca a u reprezentaciji je kurcina kao i 90% njihmuckodjubre wrote:zašto mi i nakon više od 20g od rata sve svodima na rat,smrt? pato je samo jebeni sport...natjerivanje lopte se izjednačava s ratom pa jbte ovo je samo sport,nije rat i borba na život i smrt...i ako sutra pobjede ili izgube opet ćeš morati plaćati režije,slati djecu u školu,kupovati kruh i mlijeko itd.nije kraj svijeta...a da ne spominjem one kretene koji jedni drugima razbijaju glave zato jer netko ima dres nekoga drugoga kluba i viknuo je ime nekoga kluba,hej KLUBA,zamisli nogometnoga kluba i radi toga nekome razbiješ glavu...postoji li veći apsurd i debilizam??
2015-09-13
u realu ima najboljeg svih vremena pored sebe, u hrvatskoj ima cigansku neznalicu poput mindzukica. u realu pored sebe ima jednu klasu kroosa, u hrvatskoj pored sebe ima jednog zonskog igraca rakitica. u realu ima jednog ramosa iza sebe, u hrvatskoj ima lovrena...
Guest- Guest
Cuj.... zar je messi prisa u reala... vidin da spominjes najveceg svih vremena
2015-09-13
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 14