Nadbiskup Puljić: Nekrštenima, luđacima, hereticima i rastavljenima treba uskratiti euharistiju
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nadbiskup Puljić: Nekrštenima, luđacima, hereticima i rastavljenima treba uskratiti euharistiju
psihopatska si napiso dvaputUsne Stjepana Gnječa wrote:melkior wrote:Pazi da ne bi ti bio zaklan Alo ljudi, previše si dopuštate.Usne Stjepana Gnječa wrote:Crkveni štakori sa ljubičastim i crvenim kapama na glavi prskaju svoj mentalni toksični izmet po hrvatima. Štakori pedofili, s/m perverznjaci, psihopate, bizarni polovni abortusi jebu narod već 2000 godina.
Na klanje!
Ma o čemu ti pričaš majketi? Tko si previše dopušta ja ili one crkvene štakorske sotone sa Kaptola?
Svakog ću crkvenog štakora zveknut šakom u glavu ako ga sretnem na ulici pa nek zove ustašku stražu (mup) majku mu jebem.
Što si ta psihopatska seksualno i mentalno poremećena psihopatska bagra sa Kaptola dozvoljava? Odakle im pravo? Šire Kristov nauk? Koju pičku njihove šugave hrvatske majke rade???? Izazivaju da ih netko zakolje????
brena je brena al dvaput je dvaput
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Nadbiskup Puljić: Nekrštenima, luđacima, hereticima i rastavljenima treba uskratiti euharistiju
znam, pričo siUsne Stjepana Gnječa wrote:Od sad ću svaku nedjelju ić na misu. Čujem li da pop priča o politici istog momenta ću se zaletit do oltara i prebiti popa ko mačku. Pa nek mi šugava kršćanska ovčadija u crkvi proba nešto reći.
2014-04-19
gnječo, ovo ljeto dolazim u pulu samo nemoj me tuć tom svojom šakom
2014-04-19
prckov wrote:gnječo, ovo ljeto dolazim u pulu samo nemoj me tuć tom svojom šakom
Konačno, go ahead, make my day.
Guest- Guest
huljoUsne Stjepana Gnječa wrote:prckov wrote:gnječo, ovo ljeto dolazim u pulu samo nemoj me tuć tom svojom šakom
Konačno, go ahead, make my day.
2014-04-19
RayMabus wrote:Ne tribaju crkvi takvi vjernici. Nije ti to politicka stranka.
ne treba niti vjernicima takva crkva.
nije politička stranka, a nije niti crkva.
ni vrit, ni mimo...
sitting_bull-
2015-09-28
Apage stanas!
apage satanas!
budalo...
budalo...
sitting_bull-
2015-09-28
vidi cirkusanta kako se obuka koda ce na karneval.a vidi ove jadne zene kako ga gleda,kao da je isusa vidila.sta ti je indoktrinacija brale..RayMabus wrote:
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Odstupi đavle! Puj-puj-puj...sitting_bull wrote:apage satanas!
budalo...
Pa ovo je opće poznato.RayMabus wrote:
Svete Tajne nije dopušteno dijeliti onima koji 'nisu sposobni ili dostojni da ih primaju', kao npr. nekršteni, luđaci, heretici, rastavljeni i ponovno civilno vjenčani, apostate i shizmatici.
Naravno da pričest ne smije primiti osoba koja nije krštena. To sam znao dok sam imao 7 godina.
Za luđake nisam siguran,jer je to širok pojam.
Ne znam što je Puljić mislio kad je rekao heretici? Tko je heretik?
Ovo za rastavljene i ponovno civilno vjenčane to bi trebalo ukinuti. Jer i Isus je rekao da je ženu dozvoljeno otpustiti zbog bluda i preljuba.
Apostati su otpali od vjere,koji vjerovatno ni sami neće ući u crkvu i primiti pričest. Osim ako se vrate vjeri,kao i onaj bivši Jehovac,koji se vratio u RKC i o tome napisao knjigu.
Šizmatici. Ovdje je mislio na pravoslavce. O tome postoje brojna pravila,kojih je mnogo i ne mogu ih sada navoditi,ali koga zanima neka pročita jedan članak.Uglavnom i tu postoje odstupanja.
http://www.glas-koncila.hr/index.php?option=com_php&Itemid=41&news_ID=19092
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ero wrote:Odstupi đavle! Puj-puj-puj...sitting_bull wrote:apage satanas!
budalo...
hrišćanine, ne rabi poganske rituale...
sitting_bull-
2015-09-28
jbte ! nista od pricesti za mene
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Nadbiskup Puljić: Oni koji prihvate krive nauke sami se isključuju iz Crkve
» ''Nadbiskup Puljić traži da se vjernike zaštiti od Frljića: "Strašna blasfemija, da ti pamet stane"''
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
» ''Nadbiskup Puljić traži da se vjernike zaštiti od Frljića: "Strašna blasfemija, da ti pamet stane"''
» Miloš Zeman i Putin o novinarima:'Treba ih likvidirati...ne,treba im smanjiti broj'
» Prof. dr. sc. Banac: ‘Dan antifašističke borbe ne treba biti ni spomendan, treba ga sasvim skinuti’
» Garava iz Austrije hvalila BiH i kritikovala Hrvatsku: "EU migrantima treba dati šansu jer ih treba"
Page 3 of 3