GAME OVER : MOST je odlučio raskrstiti s Tomislavom Karamarkom zbog afere Konzultantica.
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: GAME OVER : MOST je odlučio raskrstiti s Tomislavom Karamarkom zbog afere Konzultantica.
kic wrote:al je posten :pmarcellus wrote:pa čuj mi smo protiv karamarka. Kao redakcija. Jelda.
mislim, ok je rekao Doctor House u jednom intervjuu nedavno, ljudi puno ocekuju od politicara, you try it pet minuta malo :)
gle... kako rekoh, mi smo protiv karamarka, jer naš vlasnik smatra da karamarko treba otići. a on određuje uređivačku politiku.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: GAME OVER : MOST je odlučio raskrstiti s Tomislavom Karamarkom zbog afere Konzultantica.
Teško da ijedan političar može biti skroz čist no ovdje u pitanju karamarka je čista diverzija koju na žalost most puši dok mu promiču milijarde ukradene kroz sve i svašta.kic wrote:al je posten :pmarcellus wrote:pa čuj mi smo protiv karamarka. Kao redakcija. Jelda.
mislim, ok je rekao Doctor House u jednom intervjuu nedavno, ljudi puno ocekuju od politicara, you try it pet minuta malo :)
Guest- Guest
marcellus wrote:
ja bi stavio ruku u vatru za svakog kog mediji napadaju. Vjeruj mi, ako si đubre ni jedan te medij neće dirat, jer znači da ih plaćaš, daješ im nešto, gledaš kroz prste za porez...
ako nisi, svaki hoće jer svatko ima svoje interese.
a propo, mislim da je karamarko uz hasu jedini pošten čovjek u ovoj vladi, i oreškovića.
a priča o konzultantici je za djecu.
budala.
sitting_bull-
2015-09-28
ja cu priznatinda imam slican hunch da se ponavlja slucaj Mirela Holy tj visoko postavljanje ljestvice, iza kojeg ne slijedi nista dobro nego samo vracanje na isti usrani standard, zivi bili pa vidjeli..tre911 wrote:Teško da ijedan političar može biti skroz čist no ovdje u pitanju karamarka je čista diverzija koju na žalost most puši dok mu promiču milijarde ukradene kroz sve i svašta.kic wrote:al je posten :pmarcellus wrote:pa čuj mi smo protiv karamarka. Kao redakcija. Jelda.
Pa ove reforme koje MOST radi ti i jesu rezanje standarda.kic wrote:iza kojeg ne slijedi nista dobro nego samo vracanje na isti usrani standard, zivi bili pa vidjeli..
Režemo da ne dođemo u situaciju u kojoj je Grcka sada i po svemu sudeci nece još dugo izaci.
Grčka samo u srpnju mora platiti tri milijarde eura duga.
Ostatak sredstava bit će isplaćen nakon ljeta, usuglasili su se ministri financija eurozone, pod uvjetom da Atena provede daljnje reforme, uključujući na području privatizacije, upravljanja bankama i energetike.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/mmf-nije-spreman-uci-u-paket-pomoci-grckoj
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
nisam mislio na zivotni standard xD
Sareni baloncici, konfeti, glasna glazba i udaranje nogom u guzicu od dragosti. Nista se ne mijenja od svibnja 45-te. Manje vise ista prica. Nije problem tko je gore ili dolje, problem je sustav razmisljanja. Daklem, mentalitet. Na zalost treba jos najmanje 20-30 godina za neki pomak.kic wrote:ja cu priznatinda imam slican hunch da se ponavlja slucaj Mirela Holy tj visoko postavljanje ljestvice, iza kojeg ne slijedi nista dobro nego samo vracanje na isti usrani standard, zivi bili pa vidjeli..tre911 wrote:Teško da ijedan političar može biti skroz čist no ovdje u pitanju karamarka je čista diverzija koju na žalost most puši dok mu promiču milijarde ukradene kroz sve i svašta.kic wrote:al je posten :pmarcellus wrote:pa čuj mi smo protiv karamarka. Kao redakcija. Jelda.
2014-04-14
Negative. Nounar.sitting_bull wrote:marcellus wrote:
ja bi stavio ruku u vatru za svakog kog mediji napadaju. Vjeruj mi, ako si đubre ni jedan te medij neće dirat, jer znači da ih plaćaš, daješ im nešto, gledaš kroz prste za porez...
a propo, mislim da je karamarko uz hasu jedini pošten čovjek u ovoj vladi, i oreškovića.
budala.
Guest- Guest
Most bi lako mogao završiti kao onaj na Neretvi. Lider MOSTA iz neretvanskog je kraja.
Guest- Guest
mijenjaj dileraa pod hitno.marcellus wrote:kic wrote:tre, medijska masinerija postoji, ali ni mete im nisu ljudi za koje bi pristojan covjek stavio ruku u vatru..
2014-12-30
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Novi Crobarometar pun iznenađenja: SDP pretekao HDZ usred afere Konzultantica
» Potres od centra desno: Bruna Esih se sastala s Tomislavom Karamarkom, evo što kaže o planovima za parlamentarne izbore
» Smjena direktora SOA-e zbog afere u BiH?
» Je'l Milanović zbog ove afere toliko ljut i ratoboran prema Ukrajini?
» Direktor koji je dao ostavku zbog afere s uhljebljivanjem dobit će novi posao u HEP-u
» Potres od centra desno: Bruna Esih se sastala s Tomislavom Karamarkom, evo što kaže o planovima za parlamentarne izbore
» Smjena direktora SOA-e zbog afere u BiH?
» Je'l Milanović zbog ove afere toliko ljut i ratoboran prema Ukrajini?
» Direktor koji je dao ostavku zbog afere s uhljebljivanjem dobit će novi posao u HEP-u
Page 5 of 5