GAME OVER : MOST je odlučio raskrstiti s Tomislavom Karamarkom zbog afere Konzultantica.
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
GAME OVER : MOST je odlučio raskrstiti s Tomislavom Karamarkom zbog afere Konzultantica.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/bozo-petrov-karamarko-mora-otici-zbog-afere-konzultantica-most-ce-glasati-za-njegov-opoziv/895797.aspx
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: GAME OVER : MOST je odlučio raskrstiti s Tomislavom Karamarkom zbog afere Konzultantica.
Bas me zanima sto ce odlucni Petrov:)
dijagram-
2015-08-09
Re: GAME OVER : MOST je odlučio raskrstiti s Tomislavom Karamarkom zbog afere Konzultantica.
Imaš osebujno ime Longi
Johnakan Kether
Johnakan Kether
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
MOST je odlučio raskrstiti s Tomislavom Karamarkom zbog afere Konzultantica.
"Prema mome prijedlogu, saborski zastupnici, ministri i članovi Nacionalnog vijeća Mosta odlučili su da će u Saboru glasati za opoziv šefa HDZ-a s mjesta potpredsjednika Vlade zbog političke odgovornosti", rekao je Božo Petrov za Večernji list.
"MOST će glasati za SDP-ov prijedlog u Saboru", dodaje se.
"Prema mome prijedlogu, saborski zastupnici, ministri i članovi Nacionalnog vijeća Mosta odlučili su da će u Saboru glasati za opoziv šefa HDZ-a s mjesta potpredsjednika Vlade zbog političke odgovornosti", rekao je Božo Petrov za Večernji list.
"MOST će glasati za SDP-ov prijedlog u Saboru", dodaje se.
2014-04-11
Nisam ti ja nikad na Indexu al ovo sad zahtjeva malo širi auditorijum.Iknar je gay wrote:Imaš osebujno ime Longi
Johnakan Kether
Last edited by RayMabus on 26/5/2016, 19:25; edited 1 time in total
2014-04-11
Mislim kako neće biti kvoruma za izglasavanje povjerenja,odnosno nepovjerenja.
2015-07-23
Pala vlada.
2014-04-11
A kad je to glasovanje,sutra ili ?
2015-07-23
Ne znam kad je al vlada je pala ....Karamarko ne odstupa tako da je to to.
2014-04-11
Ajde neka je,dugo su i trajali.
2015-07-23
Karamarka još samo da ostavi ova lepotica i može da skonča život u jezeru glinice pored Obrovca
Kermit-
2014-04-17
Ovaj put nema drugoga izbora Karamarko se sam saraniodijagram wrote:Bas me zanima sto ce odlucni Petrov:)
Kermit-
2014-04-17
Šta je najgore Karamarko je toliko glup što nije dirao razbojnika Vrdoljaka, već je dosputio da njega prvi udare, totalni pacer, amater i budala
Kermit-
2014-04-17
neka idu ča, ionako su najavili uvođenje novih poreza, a nisu ništa reducirali tipa smanjili neki porez.. samo uvode nove. Eh odlučili su dovući par tisuća islamista,
Suma sumare, reformi nema, porezi rastu, građani RH iseljavaju, a islamisti se useljavaju, uhljebljivanje i korupcija idu po starom.. tko vam jebe mater idite
jedino mi žao Hase, taman je malo pričepio antifašiste
što se tiče Karamarka, sam pao , sam se ubio, ako ne ništa barem mu ostaje Putinovih 60 000€
Rusi na aparatima, njihovi igrači ispadaju iz igre
Suma sumare, reformi nema, porezi rastu, građani RH iseljavaju, a islamisti se useljavaju, uhljebljivanje i korupcija idu po starom.. tko vam jebe mater idite
jedino mi žao Hase, taman je malo pričepio antifašiste
što se tiče Karamarka, sam pao , sam se ubio, ako ne ništa barem mu ostaje Putinovih 60 000€
Rusi na aparatima, njihovi igrači ispadaju iz igre
Guest- Guest
karamarko u automobilu konzultantice primjecen na slovenskoj granici
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Nista,treba se potrosit jos malo nasih novaca za ponovne izbore i moramo dobit jos jednu ekipu saborskih zastupnika sa svim onim pravima koji iz tog proizlaze...
2014-04-12
vrijeme je da ti i ja upadnemoIvyTeasdale wrote:Nista,treba se potrosit jos malo nasih novaca za ponovne izbore i moramo dobit jos jednu ekipu saborskih zastupnika sa svim onim pravima koji iz tog proizlaze...
dijagram-
2015-08-09
to je cijena demokracijeIvyTeasdale wrote:Nista,treba se potrosit jos malo nasih novaca za ponovne izbore i moramo dobit jos jednu ekipu saborskih zastupnika sa svim onim pravima koji iz tog proizlaze...
vili40-
2015-08-02
Bolje da se troši na izbore nego na njihove guzice.IvyTeasdale wrote:Nista,treba se potrosit jos malo nasih novaca za ponovne izbore i moramo dobit jos jednu ekipu saborskih zastupnika sa svim onim pravima koji iz tog proizlaze...
AKo treba svako pola godine izbori.
2014-04-11
Građani su imali prilike iz prve ruke vidjeti svu samopouzdanu raskoš HDZ-ovog Glavnog tajnika kako čini jednu od dvije stvari - ili a) ne govori istinu ili b) govori o nečemu o čemu u biti nema pojma.
"TOMISLAV KARAMARKO uživa potporu HDZ-a i svih kolega u koaliciji". Tako je Milijan Brkić govorio na press konferenciji sazvanoj oko 18 sati, samo sat vremena prije nego što je Indexu iz MOST-a potvrđeno kako će svi ministri, zastupnici i članovi Nacionalnog vijeća MOST-a u Saboru glasati za smjenu Karamarka.
"TOMISLAV KARAMARKO uživa potporu HDZ-a i svih kolega u koaliciji". Tako je Milijan Brkić govorio na press konferenciji sazvanoj oko 18 sati, samo sat vremena prije nego što je Indexu iz MOST-a potvrđeno kako će svi ministri, zastupnici i članovi Nacionalnog vijeća MOST-a u Saboru glasati za smjenu Karamarka.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Novi Crobarometar pun iznenađenja: SDP pretekao HDZ usred afere Konzultantica
» Potres od centra desno: Bruna Esih se sastala s Tomislavom Karamarkom, evo što kaže o planovima za parlamentarne izbore
» Smjena direktora SOA-e zbog afere u BiH?
» Je'l Milanović zbog ove afere toliko ljut i ratoboran prema Ukrajini?
» Direktor koji je dao ostavku zbog afere s uhljebljivanjem dobit će novi posao u HEP-u
» Potres od centra desno: Bruna Esih se sastala s Tomislavom Karamarkom, evo što kaže o planovima za parlamentarne izbore
» Smjena direktora SOA-e zbog afere u BiH?
» Je'l Milanović zbog ove afere toliko ljut i ratoboran prema Ukrajini?
» Direktor koji je dao ostavku zbog afere s uhljebljivanjem dobit će novi posao u HEP-u
Page 1 of 5