Ovako se živjelo u Jugoslaviji! Je li bilo bolje tada ili danas!?
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ovako se živjelo u Jugoslaviji! Je li bilo bolje tada ili danas!?
Ti si prespavao finaledzango wrote:NIje. I nikada neće. Taj jedinstveni pternutak u istoriji je propušten.n_razbojnik wrote:Najbolja bijela ekipa je odmjerila snage sa Dream teamomdzango wrote:Meni je jedino žao što se YU nije raspala koju godinu kasnije i što se nije u Barseloni odigrala najveća košarkaška utakmica svih vremena. Između jedinog pravog Drim tima i najbolje bele ekipe svih vremena. To bi bio galaktički događaj. Nikada se to više ne može dogoditi.
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Danilović, Zdovc, Savić.jastreb wrote:Pa i ne baš.n_razbojnik wrote:Najbolja bijela ekipa je odmjerila snage sa Dream teamomdzango wrote:Meni je jedino žao što se YU nije raspala koju godinu kasnije i što se nije u Barseloni odigrala najveća košarkaška utakmica svih vremena. Između jedinog pravog Drim tima i najbolje bele ekipe svih vremena. To bi bio galaktički događaj. Nikada se to više ne može dogoditi.
Falili su Divac i Paspalj. Grbović i Đorđević.Pa i Duško Ivanović.
Umjesto Arapovića,Tabaka,Perasovića,Gregova,Naglića.
Last edited by dzango on 25/5/2016, 16:18; edited 1 time in total
Koje finale?n_razbojnik wrote:Ti si prespavao finaledzango wrote:NIje. I nikada neće. Taj jedinstveni pternutak u istoriji je propušten.n_razbojnik wrote:Najbolja bijela ekipa je odmjerila snage sa Dream teamomdzango wrote:Meni je jedino žao što se YU nije raspala koju godinu kasnije i što se nije u Barseloni odigrala najveća košarkaška utakmica svih vremena. Između jedinog pravog Drim tima i najbolje bele ekipe svih vremena. To bi bio galaktički događaj. Nikada se to više ne može dogoditi.
Koga nema bez njega se moglojastreb wrote:Pa i ne baš.n_razbojnik wrote:Najbolja bijela ekipa je odmjerila snage sa Dream teamomdzango wrote:Meni je jedino žao što se YU nije raspala koju godinu kasnije i što se nije u Barseloni odigrala najveća košarkaška utakmica svih vremena. Između jedinog pravog Drim tima i najbolje bele ekipe svih vremena. To bi bio galaktički događaj. Nikada se to više ne može dogoditi.
Falili su Divac i Paspalj. Grbović i Đorđević.Pa i Duško Ivanović.
Umjesto Arapovića,Tabaka,Perasovića,Gregova,Naglića.
2014-04-15
ono 8. augusta u Barseloni, ili ti znaš za još neko tog vremena?dzango wrote:Koje finale?n_razbojnik wrote:Ti si prespavao finaledzango wrote:NIje. I nikada neće. Taj jedinstveni pternutak u istoriji je propušten.n_razbojnik wrote:Najbolja bijela ekipa je odmjerila snage sa Dream teamomdzango wrote:Meni je jedino žao što se YU nije raspala koju godinu kasnije i što se nije u Barseloni odigrala najveća košarkaška utakmica svih vremena. Između jedinog pravog Drim tima i najbolje bele ekipe svih vremena. To bi bio galaktički događaj. Nikada se to više ne može dogoditi.
2014-04-15
Mislim da je te večeri onaj blesavi Arapović bio najopsovanija osoba na kugli zemaljskoj.n_razbojnik wrote:ono 8. augusta u Barseloni, ili ti znaš za još neko tog vremena?dzango wrote:Koje finale?n_razbojnik wrote:Ti si prespavao finaledzango wrote:NIje. I nikada neće. Taj jedinstveni pternutak u istoriji je propušten.n_razbojnik wrote:Najbolja bijela ekipa je odmjerila snage sa Dream teamomdzango wrote:Meni je jedino žao što se YU nije raspala koju godinu kasnije i što se nije u Barseloni odigrala najveća košarkaška utakmica svih vremena. Između jedinog pravog Drim tima i najbolje bele ekipe svih vremena. To bi bio galaktički događaj. Nikada se to više ne može dogoditi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To nije bila najbolja ekipa što se videlo na terenu. Najbolja ekipa je bila ona sa EP u Zagrebu i Rimu. Najbolja bela ekipa svih vremena i jedini pravi Drim tim. Šteta.n_razbojnik wrote:ono 8. augusta u Barseloni, ili ti znaš za još neko tog vremena?dzango wrote:Koje finale?n_razbojnik wrote:Ti si prespavao finaledzango wrote:NIje. I nikada neće. Taj jedinstveni pternutak u istoriji je propušten.n_razbojnik wrote:Najbolja bijela ekipa je odmjerila snage sa Dream teamomdzango wrote:Meni je jedino žao što se YU nije raspala koju godinu kasnije i što se nije u Barseloni odigrala najveća košarkaška utakmica svih vremena. Između jedinog pravog Drim tima i najbolje bele ekipe svih vremena. To bi bio galaktički događaj. Nikada se to više ne može dogoditi.
Bila je u finalu, valjda slučajno
2014-04-15
Bila je u finalu jer one druge nije bilo.
nije bilo dobro u jugoslaviji a nije bas mnogo bolje ni danas , sto znaci na balkanu nista novo
Pozitivno je da se Jugoslavija raspala i otisla u povijest kao i promaseni rezim socijalistickog samoupravljanja
Pozitivno je da se Jugoslavija raspala i otisla u povijest kao i promaseni rezim socijalistickog samoupravljanja
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
inače ovaj val yugonostalgije i val veličanja boljševizma (dok normalni narodi česi i poljaci i mađari gledaju uništiti zadnje ostatke socijalizma i tih sranja) možemo zahvaliti prije svega HDZu koji upravom socijalističkom i partijskom politikom je doveo do razjebavanja države
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:inače ovaj val yugonostalgije i val veličanja boljševizma (dok normalni narodi česi i poljaci i mađari gledaju uništiti zadnje ostatke socijalizma i tih sranja) možemo zahvaliti prije svega HDZu koji upravom socijalističkom i partijskom politikom je doveo do razjebavanja države
zivio staljin i svjetska revolucija
zivio infobiro i njegova rezolucija
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Bolje je sada, to definitivno.
I u Djibutiju je sada bolje nego prije 25 God.
Ma sada imamo i mobitele a prije nismo imali.
I u Djibutiju je sada bolje nego prije 25 God.
Ma sada imamo i mobitele a prije nismo imali.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ma jašta, mi napali srbiju a ne obrnutoStanojko wrote:Juga je propala jer su ameri i svabe tako hteli. U rvatima i slovencima nasli oruzje. Tacka.
Guest- Guest
Dobro, kada ćete se više okrenuti sadašnjosti i samim time budućnosti?
red wolf-
2016-02-10
A, ja bih lijepo zamolila nekoga tko smatra da može biti objektivan, da mi objasni onaj sistem, tj. prednosti i mane, ovaj sistem, također prednosti i mane. Napravi koliko-toliko neku usporedbu u kvaliteti življenja. I ne samo to, već me zanima i utjecaj drugih država na tadašnju politiku održivog razvoja i današnju. Zapravo, samo bih zamolila neku objektivnu analizu....
Guest- Guest
Njofra je ponudio konfederaciju nakon slobinog upada u monetarni fond juge. slobo i krajiški srbi su i to odbili.Stanojko wrote:ja koliko se secam Sloba nije hteo da se drzava raspadne, Njofra jeste...
Guest- Guest
Vrijednosti su bile na pravom mjestu...Čovjek je bio na prvom mjestu.mativka wrote:A, ja bih lijepo zamolila nekoga tko smatra da može biti objektivan, da mi objasni onaj sistem, tj. prednosti i mane, ovaj sistem, također prednosti i mane. Napravi koliko-toliko neku usporedbu u kvaliteti življenja. I ne samo to, već me zanima i utjecaj drugih država na tadašnju politiku održivog razvoja i današnju. Zapravo, samo bih zamolila neku objektivnu analizu....
red wolf-
2016-02-10
Yehudi wrote:
dobar
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Čovjek se više dograđivao.
Radnik.
Zato plus za Jugu!!!
Radnik.
Zato plus za Jugu!!!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Podaci su neumoljivi: u Jugoslaviji se puno bolje živjelo nego danas
» U kraljevini SHS se živjelo bolje nego danas u RH i SFRJ
» Nikad se nije bolje živjelo
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Nikad se nije bolje živjelo
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
Page 4 of 7