Ovako se živjelo u Jugoslaviji! Je li bilo bolje tada ili danas!?
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ovako se živjelo u Jugoslaviji! Je li bilo bolje tada ili danas!?
U jugi radnik morao dobit plaču a sad ne mora dobiti novac za svoj rad....nek je stoka sitnog zuba sretna što uopće radi.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pila se odlična kava.
Guest- Guest
Ponekad bonove, i zato se danas ljute kada drug Todorić dijeli božićnicu u istima, podsjeća ih na jugoslaviju...proklete ustašev_vlado wrote:U jugi radnik morao dobit plaču
2014-04-15
U jugi me carina čekala na granici a sad me čeka iza svakog čoška....sad je puno bolje...
2015-07-28
Aaaa garmiš parten kirhen, karl hanjc rumenige,.....dakle zato mi je stari bio rastresen, nikako nije skužio da je budan, mislio je da sanjan_razbojnik wrote:ustaška propagnda, prava je istina da su pod okriljem noći dolazili po naše ljude, drogirali ih i zatvarali da bi se ujutro probudili na gradilištu u Dizeldorfu!tre911 wrote:Što odoše iz socijalističkog raja da mi je znatiabraham wrote:
Guest- Guest
U jugi sam se bojao milicije,partijaca ,ali sam mogao spavati 3 dana u grabi i nebi me nitko ni takao ....
2015-07-28
Ja samo ovu pamtim, bolje nije bilo da ga jebeškofein wrote:Pila se odlična kava.
Guest- Guest
v_vlado wrote:U jugi sam se bojao milicije,
Milicija je samo radila svoj posao.
Guest- Guest
U jugi se djelili stanovi danas se ljude istjeruje iz kuća i stanova....danas je bolje...
2015-07-28
tre911 wrote:Ja samo ovu pamtim, bolje nije bilo da ga jebeškofein wrote:Pila se odlična kava.
Vrijeđaš uspomenu na obilje. Ustaška zmijo. :(
Guest- Guest
Dobro, V-vlado nije savladao domaČu zadaČu a i prirodno je mutav i zaboravan pa ne zna kako si morao plaČu pretvoriti u ustašk pardon njemačke marke da bi imala neku vrijednostn_razbojnik wrote:Ponekad bonove, i zato se danas ljute kada drug Todorić dijeli božićnicu u istima, podsjeća ih na jugoslaviju...proklete ustašev_vlado wrote:U jugi radnik morao dobit plaču
Guest- Guest
v_vlado wrote:U jugi se djelili stanovi danas se ljude istjeruje iz kuća i stanova....danas je bolje...
Krivi su Tuđman i HDZ. Sad je kasno. Nema više ni kave ni stanova. :( Bez Srbije minus Kosovo, nema naprijed Hrvatskoj.
Guest- Guest
Posuću se vimom :DDkofein wrote:tre911 wrote:Ja samo ovu pamtim, bolje nije bilo da ga jebeškofein wrote:Pila se odlična kava.
Guest- Guest
" Tito nije hteo da čuje za Isidora Papu, jer zbog jevrejskog porekla nije mogao da bude u njegovoj pratnji tokom poseta arapskim zemljama."
http://www.politika.rs/sr/clanak/355750/Tito-je-mogao-da-zivi-dve-godine-duze
Guest- Guest
ne znam što je gore, tada nacističke marke ili današnja ustaška krznašica...Nikad nismo uspjeli antifašistički dinar oživjeti, a svi bili milijarderi!tre911 wrote:Dobro, V-vlado nije savladao domaČu zadaČu a i prirodno je mutav i zaboravan pa ne zna kako si morao plaČu pretvoriti u ustašk pardon njemačke marke da bi imala neku vrijednostn_razbojnik wrote:Ponekad bonove, i zato se danas ljute kada drug Todorić dijeli božićnicu u istima, podsjeća ih na jugoslaviju...proklete ustašev_vlado wrote:U jugi radnik morao dobit plaču
2014-04-15
Ewa, juda i svetac na aparatima, gdje ćeš njima protiv tita ovakve činjenice stavljatikofein wrote:" Tito nije hteo da čuje za Isidora Papu, jer zbog jevrejskog porekla nije mogao da bude u njegovoj pratnji tokom poseta arapskim zemljama."
Guest- Guest
suza mi od sreće kanula niz obraz kada se sjetim da smo milijarderi bili a to sve dolazi iz socijalističog blagostanja kao danas u venecueli ili sjevernoj korejin_razbojnik wrote:ne znam što je gore, tada nacističke marke ili današnja ustaška krznašica...Nikad nismo uspjeli antifašistički dinar oživjeti, a svi bili milijarderi!tre911 wrote:Dobro, V-vlado nije savladao domaČu zadaČu a i prirodno je mutav i zaboravan pa ne zna kako si morao plaČu pretvoriti u ustašk pardon njemačke marke da bi imala neku vrijednostn_razbojnik wrote:Ponekad bonove, i zato se danas ljute kada drug Todorić dijeli božićnicu u istima, podsjeća ih na jugoslaviju...proklete ustašev_vlado wrote:U jugi radnik morao dobit plaču
Guest- Guest
tre911 wrote:Posuću se vimom :DDkofein wrote:tre911 wrote:Ja samo ovu pamtim, bolje nije bilo da ga jebeškofein wrote:Pila se odlična kava.
Ja se ne sjećam ove DIVKE niti sam to ikada pio. Ja sam pio pravu bosansku kavu odlične kvalitete.
Ove DIVKA surogate za kavu nikada u životu nisam vidio. Ovo je vjerojatno nešto iz pedesetih godina prošlog stoljeća.
Vi u Hrvatskoj ste vrlo smiješna klapa. Kad neupućen čovjek čita ove vaše debilne gluparije I ovo vaše kretensko kurčenje bez pokrića, stekao bi dojam da vi danas uživate standard življenja prema kojem su Norveška ili Australija pizdin dim.
Vi ste kurac od ovce I politički I ekonomski, kolonija bez ikakve samostalnosti sa ekonomskom I demografskom katastrofom.
Jugovina jeste bila svojevrsno umjetno sranje ali je barem imala nekakav dignitet I ugled. Ono što ni vi niti bilo koja jadna kolonija iz sastava bivše SFRJ nikada nećete imati.
Ne kenjajte više matere vam mile.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Glavno da sad živiš na tuđoj grbači,đubre uhljebničko.....tre911 wrote:Dobro, V-vlado nije savladao domaČu zadaČu a i prirodno je mutav i zaboravan pa ne zna kako si morao plaČu pretvoriti u ustašk pardon njemačke marke da bi imala neku vrijednostn_razbojnik wrote:Ponekad bonove, i zato se danas ljute kada drug Todorić dijeli božićnicu u istima, podsjeća ih na jugoslaviju...proklete ustašev_vlado wrote:U jugi radnik morao dobit plaču
2015-07-28
tre911 wrote:Ewa, juda i svetac na aparatima, gdje ćeš njima protiv tita ovakve činjenice stavljatikofein wrote:" Tito nije hteo da čuje za Isidora Papu, jer zbog jevrejskog porekla nije mogao da bude u njegovoj pratnji tokom poseta arapskim zemljama."
Stari licimur sebi nije mogao dozvoliti nazočnost jednog doktora Židova. Samo ga je htio zaštititi od arapskih domaćina.
Guest- Guest
[quote="tre911"]
[/quote
Evo bas kad je rijec o kavi ili potrosnoj robi danas i nekada
Jel vi uopce shvacate da ste ROBOVI POTROSACKOG DRUSTVA ?
Da je bolje jedno ili dva vrste kave nego dvadeset dva
Jer je msnji gubitak vremena i novaca i vece zadovoljstvo.
Nije cudo dasu glupsni veseli da su robovi shopinga
Ja samo ovu pamtim, bolje nije bilo da ga jebeškofein wrote:Pila se odlična kava.
[/quote
Evo bas kad je rijec o kavi ili potrosnoj robi danas i nekada
Jel vi uopce shvacate da ste ROBOVI POTROSACKOG DRUSTVA ?
Da je bolje jedno ili dva vrste kave nego dvadeset dva
Jer je msnji gubitak vremena i novaca i vece zadovoljstvo.
Nije cudo dasu glupsni veseli da su robovi shopinga
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Podaci su neumoljivi: u Jugoslaviji se puno bolje živjelo nego danas
» U kraljevini SHS se živjelo bolje nego danas u RH i SFRJ
» Nikad se nije bolje živjelo
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Nikad se nije bolje živjelo
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
Page 6 of 7