Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
Film.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
Nisam gledao film. Ali procitaj knjigu svakako...dawson wrote:Film.
Nisam. Ovdje si Stazić-šiting, a na onom drugom forumu Lusy-pusy. Odkrili te, jbga...sitting_bull wrote:Ero wrote:Znači u qrtzu? Lako moguće, kad ste vi u pitanju.sitting_bull wrote:
nije pamet u mudima, nego u glavi.
Nego, jesi li ti ona Lusy-pusy? LOL...
što vele janezove milke na tvoju "pamet"?
daju li više mlijeka?
kaj odustaješ od teorije o meni i staziću?
Nego, kako noga? Samo da se nakon traume ne umisliš da si Tito...
Davno jednom sam gledao jednu dramu u kazalištu. Mislim da je naslov bio "Srebrna noć"
ili tako nešto. (voliš ti drame, znat ćeš o kojem se komadu radi).
Radnja se događa u jednoj ludnici. Svi su tamo bolesnici ; pacijenati, liječničko osoblje, uprava....
Među bolesnicima je i tip koji si je umislio da je poljski general.
Ali, avaj, pravi general je imao jednu nogu drvenu....
I pilaj, brale....Nakon toga je progovorio i poljski.
Je, Bogu hvala...ima se i može se. Oš jednu?sitting_bull wrote:Ero wrote:Otvorio sam nove kokice, oš jednu?sitting_bull wrote:
kad s budalama imaš posla sva su iznenađenja moguća.
jedina dobra stvar kod budala je što ipak nisu tolike budale da rade za gazdu koji neće moći platiti. kad to shvate nestane adrenalin od pujdanja i počinje mahanje repom...
gazda ti još solventan čim imaš za kokice...
Ero wrote:
Davno jednom sam gledao jednu dramu u kazalištu. Mislim da je naslov bio "Srebrna noć"
Radnja se događa u jednoj ludnici. Svi su tamo bolesnici ; pacijenati, liječničko osoblje, uprava....
gledao si, veliš?
ma šta gledao, glavni pacijent si bio!
Last edited by sitting_bull on 25/5/2016, 11:40; edited 1 time in total
sitting_bull-
2015-09-28
Ero wrote:Je, Bogu hvala...ima se i može se. Oš jednu?
tako je i marcellus u sanaderovo doba cvrkutao pa završio u dnevno.hr...
sitting_bull-
2015-09-28
pa da, tako nekako. kakva fašizacija...ekipa koja je vlasti od 1945 s potomcima jasno, navikla je kada gubi vlast i moć vikati "drž ustaše!" ne bi li eliminirali konkurenciju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kako noga? Kad ide pilanje?sitting_bull wrote:Ero wrote:
gledao si, veliš?
ma šta gledao, glavni pacijent si bio!
Jesil` Ero citao knjigu?
I s kim se sve druže....S najgorim šljamom, koji za sebe (iz poznatih razloga) kažu da su antifašisti.kaja_333 wrote:pa da, tako nekako. kakva fašizacija...ekipa koja je vlasti od 1945 s potomcima jasno, navikla je kada gubi vlast i moć vikati "drž ustaše!" ne bi li eliminirali konkurenciju.
S malo matematike se da izračunat (izborni rezultat SDP-a) o kome se radi, a iz toga i vidjeti koji su im ciljevi.
Ero wrote:I s kim se sve druže....S najgorim šljamom, koji za sebe (iz poznatih razloga) kažu da su antifašisti.kaja_333 wrote:pa da, tako nekako. kakva fašizacija...ekipa koja je vlasti od 1945 s potomcima jasno, navikla je kada gubi vlast i moć vikati "drž ustaše!" ne bi li eliminirali konkurenciju.
S malo matematike se da izračunat (izborni rezultat SDP-a) o kome se radi, a iz toga i vidjeti koji su im ciljevi.
rekli bi coravi ..
Nažalost ne...Kako ono glasi naslov? Davno sam to gledao, pa sam zaboravio.Stanojko wrote:Jesil` Ero citao knjigu?
Ali glumci...sama slovenska krema...Čovječe, kad mi onda trbu' nije pukao, neće nikad...
ne mos ti bez hercegovaca...Sora wrote:Ero wrote:I s kim se sve druže....S najgorim šljamom, koji za sebe (iz poznatih razloga) kažu da su antifašisti.kaja_333 wrote:pa da, tako nekako. kakva fašizacija...ekipa koja je vlasti od 1945 s potomcima jasno, navikla je kada gubi vlast i moć vikati "drž ustaše!" ne bi li eliminirali konkurenciju.
rekli bi coravi ..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne znam ero, toliko sam na forumu da mogu neke stvari generalizirsti .
Osjeca se sve veci duh tolerancije
Mogu to sa zadovoljstvom konstatirati
TI SI ERO ZAO DUH OvOG FORUMA
Konstantno podrivas hrvaski korpus i bacas kosti razdora
Ti i tvoji vlasi iz hercegovne cete ovaj jadan narod kostati vise od ijednog okupatora i osvajaca i doktatora
Jer dobro rekao tito TREBA SE BOJATI UNUTARNJEG NRPRIJATELJA
Ili najopasniji su mangupi u vlastitim. Redovima
Nadam se toplo da cete kad tad platiti za
Osjeca se sve veci duh tolerancije
Mogu to sa zadovoljstvom konstatirati
TI SI ERO ZAO DUH OvOG FORUMA
Konstantno podrivas hrvaski korpus i bacas kosti razdora
Ti i tvoji vlasi iz hercegovne cete ovaj jadan narod kostati vise od ijednog okupatora i osvajaca i doktatora
Jer dobro rekao tito TREBA SE BOJATI UNUTARNJEG NRPRIJATELJA
Ili najopasniji su mangupi u vlastitim. Redovima
Nadam se toplo da cete kad tad platiti za
Hrvatski ministar kulture Zlatko Hasanbegović, čiju smenu je peticijom zatažilo nekolliko svetskih intelektualaca, čudi se površnosti tih ljudi za koje kaže da su uvučeni u neutemeljenu kampanju protiv njega, a koju smatra besmislenom.
http://www.blic.rs/vesti/svet/hrvatski-ministar-svetskim-intelektualcima-cudim-se-povrsnosti-tih-ljudi/l31tzw6
http://www.blic.rs/vesti/svet/hrvatski-ministar-svetskim-intelektualcima-cudim-se-povrsnosti-tih-ljudi/l31tzw6
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:ne mos ti bez hercegovaca...Sora wrote:Ero wrote:I s kim se sve druže....S najgorim šljamom, koji za sebe (iz poznatih razloga) kažu da su antifašisti.kaja_333 wrote:pa da, tako nekako. kakva fašizacija...ekipa koja je vlasti od 1945 s potomcima jasno, navikla je kada gubi vlast i moć vikati "drž ustaše!" ne bi li eliminirali konkurenciju.
rekli bi coravi ..
Ne ja ne mogu bez hrvata
Ovi nisu hrvati
Nas ne možete prevariti s vašim smicalicama, jer imamo posebno osjetilo za prepoznati vas. Vas i vaše ciljeve.Sora wrote:Ero wrote:I s kim se sve druže....S najgorim šljamom, koji za sebe (iz poznatih razloga) kažu da su antifašisti.kaja_333 wrote:pa da, tako nekako. kakva fašizacija...ekipa koja je vlasti od 1945 s potomcima jasno, navikla je kada gubi vlast i moć vikati "drž ustaše!" ne bi li eliminirali konkurenciju.
rekli bi coravi ..
Znate vi to, zato nas tako i mrzite.
"Cefuri raus!"Ero wrote:Nažalost ne...Kako ono glasi naslov? Davno sam to gledao, pa sam zaboravio.Stanojko wrote:Jesil` Ero citao knjigu?
Ali glumci...sama slovenska krema...Čovječe, kad mi onda trbu' nije pukao, neće nikad...
Ero wrote:Nas ne možete prevariti s vašim smicalicama, jer imamo posebno osjetilo za prepoznati vas. Vas i vaše ciljeve.Sora wrote:Ero wrote:I s kim se sve druže....S najgorim šljamom, koji za sebe (iz poznatih razloga) kažu da su antifašisti.kaja_333 wrote:pa da, tako nekako. kakva fašizacija...ekipa koja je vlasti od 1945 s potomcima jasno, navikla je kada gubi vlast i moć vikati "drž ustaše!" ne bi li eliminirali konkurenciju.
rekli bi coravi ..
A jest bogumi ciljevi su najteze prepoznatljivi kod vasih muppeta
Jedno vicu drugo traze , jedno rade drugo varaju ..
Obican muppet show samo sto narod trpi
I jrbote , ne trebas ti nikome tumaciti vase ciljeve nakoncu
USPJELI STE POSVADITI HRVATE , NAMETNUTI KLEROFASITE I NEOUSTASKE SOMPATIZERE MEDU NAROD
OD KOJEG VELIKA VECINA IMA PARTIZANSKE PRETKE
Odsad tako samo u dijaspori...Neka vas u Dublinu.Sora wrote:vuksadinare wrote:ne mos ti bez hercegovaca...Sora wrote:Ero wrote:I s kim se sve druže....S najgorim šljamom, koji za sebe (iz poznatih razloga) kažu da su antifašisti.kaja_333 wrote:pa da, tako nekako. kakva fašizacija...ekipa koja je vlasti od 1945 s potomcima jasno, navikla je kada gubi vlast i moć vikati "drž ustaše!" ne bi li eliminirali konkurenciju.
rekli bi coravi ..
Ne ja ne mogu bez hrvata
Ovi nisu hrvati
Isplivali ste na površinu. S vama je svaka diskusija izlišna...Sora wrote:Ero wrote:Nas ne možete prevariti s vašim smicalicama, jer imamo posebno osjetilo za prepoznati vas. Vas i vaše ciljeve.Sora wrote:Ero wrote:I s kim se sve druže....S najgorim šljamom, koji za sebe (iz poznatih razloga) kažu da su antifašisti.kaja_333 wrote:pa da, tako nekako. kakva fašizacija...ekipa koja je vlasti od 1945 s potomcima jasno, navikla je kada gubi vlast i moć vikati "drž ustaše!" ne bi li eliminirali konkurenciju.
rekli bi coravi ..
A jest bogumi ciljevi su najteze prepoznatljivi kod vasih muppeta
Jedno vicu drugo traze , jedno rade drugo varaju ..
Obican muppet show samo sto narod trpi
I jrbote , ne trebas ti nikome tumaciti vase ciljeve nakoncu
USPJELI STE POSVADITI HRVATE , NAMETNUTI KLEROFASITE I NEOUSTASKE SOMPATIZERE MEDU NAROD
OD KOJEG VELIKA VECINA IMA PARTIZANSKE PRETKE
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hodak:Hasanbegovic je jedini ministar kulture koji nema govornu manu kad izgovara slovo h
» Američki dužnosnik lupio šamar Srbiji:"Ne vidim trend fašizacije u Hrvatskoj"
» Prijeti li Hrvatskoj građanski rat?
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat
» Američki dužnosnik lupio šamar Srbiji:"Ne vidim trend fašizacije u Hrvatskoj"
» Prijeti li Hrvatskoj građanski rat?
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat
Page 4 of 7