Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
Ero wrote:Vau, ali su se dotepenci uzvrpoljili.
U jebenti čefur o fureštima hahahaha
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: Ministar Hasanbegović: 'U Hrvatskoj je na djelu verbalni građanski rat, ali nema fašizacije'
Ti jesi fašist, ali bez opravdane podloge...metar i žilet i nisu baš neki ljudi.Još ako si čokoladni...jbga...dawson wrote:Ero wrote:Očigledni crveni fašisti (vidi komentare iznad) će biti zaustavljeni u svojim zlim namjerama
Na ovaj ili onaj način. Ima se sučin, ai načina.
Brrr evo ukakio sam se od straha. Btw. ja nisam fašist a još manje crveti ali to nadilazi tvoj mali ograničeni ex-yu svijet
Ero wrote:Očigledni crveni fašisti (vidi komentare iznad) će biti zaustavljeni u svojim zlim namjeramadawson wrote:Ero wrote:Možeš ti iz Clevelanda svašta pričat(preciznije: pisat!) ništa te ne košta.
Neka se netko usudi to isto reći negdje u HR.
LOL ipak sam ja u Hrvatskoj za razliku od nekih bosančerosa poturica koji su s gačama na štapu otišli iz rodne vukojebine u Ljubljanu a sad liječe komplekse na internetu.
IMAMO I MI sučin ai načina zaustaviti vas u vašim zlim namjerama. Tako da...hold your horses...
Last edited by Usne Stjepana Gnječa on 25/5/2016, 00:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ero wrote:.metar i žilet i nisu baš neki ljudi.Još ako si čokoladni...jbga...
Ahaha čokoladni metar i žilet možeš biti eventualno ti budući da su vama turci prčili babe i prababe stoljećima tako da je to tvoj genetski materijal
catabbath-
2015-08-22
Dajte pozovite još i Lusy, plizzz....
Moji ti mogu komotno marendat s glave, dok stojiš na stolici.dawson wrote:Ero wrote:.metar i žilet i nisu baš neki ljudi.Još ako si čokoladni...jbga...
Ahaha čokoladni metar i žilet možeš biti eventualno ti budući da su vama turci prčili babe i prababe stoljećima tako da je to tvoj genetski materijal
Ero wrote:Moji ti mogu komotno marendat s glave, dok stojiš na stolici.
Aha visoki ste kao Hasanbegović, nezna čovik dali ste Turci ili Hobiti. S tim da su hobiti barem na filmu bijele puti za razliku od vas
catabbath-
2015-08-22
Mi nikad ne pucamo iz prazne puške. Crvene fašiste i njihove sljedbenike smo odlučni ustaviti u njihovim zlim namjerama.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Očigledni crveni fašisti (vidi komentare iznad) će biti zaustavljeni u svojim zlim namjeramadawson wrote:Ero wrote:Možeš ti iz Clevelanda svašta pričat(preciznije: pisat!) ništa te ne košta.
Neka se netko usudi to isto reći negdje u HR.
LOL ipak sam ja u Hrvatskoj za razliku od nekih bosančerosa poturica koji su s gačama na štapu otišli iz rodne vukojebine u Ljubljanu a sad liječe komplekse na internetu.
IMAMO I MI sučin ai načina zaustaviti vas u vašim zlim namjerama. Tako da...hold your horses...
Ne provjeravate našu odlučnost.
Ero wrote:Mi nikad ne pucamo iz prazne puške.
Ne vi bižite u Sloveniju s gačama na štapu.
catabbath-
2015-08-22
Ero wrote:
Daj pa malo prije sam se usrao od straha ne mogu opet, o hrabri internet čefure iz Dežele
catabbath-
2015-08-22
Znate vi dobro s kim imate posla, zato se i jeste uspaničarili.dawson wrote:Ero wrote:Moji ti mogu komotno marendat s glave, dok stojiš na stolici.
Aha visoki ste kao Hasanbegović, nezna čovik dali ste Turci ili Hobiti. S tim da su hobiti barem na filmu bijele puti za razliku od vas
Aha, ka'će više ona Lusy-pusy, baš bih rado s njom malo prodivanio.
Ero wrote:Znate vi dobro s kim imate posla, zato se i jeste uspaničarili.
Evo frka panika, cijela RH strepi pred navalom divljih hordi bosančerosa poturica iz Dežele, opasni ste opasni Samo pazi Ero da vas Janezi ne vrate u zoološke vrtove
catabbath-
2015-08-22
Čuj, ja sam ovdje već javna osoba, s imenom i prezimenom, za veliki dio kolega i sa ostalim generalijama.dawson wrote:Ero wrote:
Daj pa malo prije sam se usrao od straha ne mogu opet, o hrabri internet čefure iz Dežele
A ti? Čega se bojiš da se skrivaš? Najprije se indentificiraj. Možeš reći i da si Hrvat, ako se bojiš.
Ajd budi barem onoliko pošten kao talijanski polutan (cigo) Gnječ. Vidiš, on je priznao da je cigo.
Do daljnjega čekam na Lusy-pusy.
Očigledno je da vam jedino ona ima m*da.
Očigledno je da vam jedino ona ima m*da.
Ero wrote:Čuj, ja sam ovdje već javna osoba, s imenom i prezimenom, za veliki dio i sa ostalim mgeneralijama.
A ti? Najprije se indentificiraj. Možeš reći i da si Hrvat, ako se bojiš.
Ajd budi barem onoliko pošten kao talijanski polutan (cigo) Gnječ. Vidiš, on to ne skriva.
1. Jedina javno osoba na ovom forumu je Marčelo.
2. Da mogu reći da sam Hrvat za razliku od tebe bosanskog Turčuna
3. Što se tiće Talijana oni su barem bijelci za razliku od vas tamnoputih turskih skotova.
4. Što se tiče cigana danas je veća uvreda kad nekom kažeš da je bosančeros, čefur, poturica, kamenjarac itd.itd...
To, to...sad si miran. Najviše što ti slijedi može biti prislni rad.dawson wrote:
2. Da mogu reći da sam Hrvat za razliku od tebe bosanskog Turčuna
Ero wrote:To, to...sad si miran. Najviše što ti slijedi može biti prislni rad.
Ne doći ću ti davati banane preko žice u Zoo Ljubljani
catabbath-
2015-08-22
Nas (I1b*) se jednostavno ne može vrijeđati.Mi znamo da smo genetski superiorni. To je urođeno stanje svijestidawson wrote:
4. Što se tiče cigana danas je veća uvreda kad nekom kažeš da je bosančeros, čefur, poturica, kamenjarac itd.itd...
Vidi mi avatar i sve će ti biti jasno. Jbga, tako je Bog htio...nismo mi ni krivi ni zaslužni za to.
Ero wrote:Nas (I1b*) se jednostavno ne može vrijeđati.Mi znamo da smo genetski superiorni. To je urođeno stanje svijesti
Vidi mi avatar i sve će ti biti jasno. Jbga, tako je Bog htio...nismo mi ni krivi ni zaslužni za to.
Aha superiorni turski geni možeš misliti
Na avataru ti je ako se ne varam onaj kanađan Chuvalo, alkoholičar kojemu su žena i sin napravili samoubojstvo baš je onako "superioran"
catabbath-
2015-08-22
Samo još sa Lusy-pusy razgovaram.
Odo' pregledat što mi je s Marsa stiglo na server.
Kad Lusy-pusy stigne podsjetite me....
Odo' pregledat što mi je s Marsa stiglo na server.
Kad Lusy-pusy stigne podsjetite me....
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Hodak:Hasanbegovic je jedini ministar kulture koji nema govornu manu kad izgovara slovo h
» Američki dužnosnik lupio šamar Srbiji:"Ne vidim trend fašizacije u Hrvatskoj"
» Prijeti li Hrvatskoj građanski rat?
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat
» Američki dužnosnik lupio šamar Srbiji:"Ne vidim trend fašizacije u Hrvatskoj"
» Prijeti li Hrvatskoj građanski rat?
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Šeks Nu2: U Hrvatskoj se odvija predigra za građanski rat
Page 2 of 7