Šta je nama naša borba dala u zadnih 10 godina...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Šta je nama naša borba dala u zadnih 10 godina...
Baš čudno. Koji je razlog tome ?aben wrote:RayMabus wrote:....al nažalost jer bi nam bilo u interesu da im se place povecaju i da ne bude tolika razlika u placama na Balkanu opcenito.
socijalisti svaćaju ekonomiju ko zero sum game; da bi ti dobi, neko moro izgubiti. jo ti govorin da više polak ljudi vode na forumu imo smješak na gubici jer srblji imoju mole ploće.
Zahebanciju na stranu al za hr ekonomiju je interes da zemljopisno sav Balkan ima približno slicne place a ne ovako velike razlike u cijeni radne snage.....dakle sve to kao cijelina da je u livelu nekom kakvom takvom tj da nisu tako velike oscilacije od zemlje do zemlje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne znam, ja se najbolje osjećam kad imam veću plaću od sugovornika u birtiji, on tuče minimalac, a ja razvaljujem 3800 kn neto. Plus prijevoz. Muka u njegovom pogledu je moja sreća.RayMabus wrote:Baš čudno. Koji je razlog tome ?aben wrote:RayMabus wrote:....al nažalost jer bi nam bilo u interesu da im se place povecaju i da ne bude tolika razlika u placama na Balkanu opcenito.
socijalisti svaćaju ekonomiju ko zero sum game; da bi ti dobi, neko moro izgubiti. jo ti govorin da više polak ljudi vode na forumu imo smješak na gubici jer srblji imoju mole ploće.
Zahebanciju na stranu al za hr ekonomiju je interes da zemljopisno sav Balkan ima približno slicne place a ne ovako velike razlike u cijeni radne snage.....dakle sve to kao cijelina da je u livelu nekom kakvom takvom tj da nisu tako velike oscilacije od zemlje do zemlje.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Sora wrote:I tako.
Tjesite sesa Srbijom.
Da nema srbije , mi bi bili sirotinja.
Da nema bosanaca , ne bi se smijali vicevima
I da nema hercegovaca , imali bi svoju drzsvu bar nekim dijelom.
Jugu? Ne može. Kad mi kažemo da ne može, onda ne može. TaĆka.
Ero wrote:Sora wrote:I tako.
Tjesite sesa Srbijom.
Da nema srbije , mi bi bili sirotinja.
Da nema bosanaca , ne bi se smijali vicevima
I da nema hercegovaca , imali bi svoju drzsvu bar nekim dijelom.
Jugu? Ne može. Kad mi kažemo da ne može, onda ne može. TaĆka.
Ljubljana je sve bliže. Be afraid be very afraid...or stop trolling.
Guest- Guest
Dao sam ti detaljnu analizu koju sam napravio prije koji dan na forumu pa se poklopilo s ovom temom.udba wrote:ne znam, ja se najbolje osjećam kad imam veću plaću od sugovornika u birtiji, on tuče minimalac, a ja razvaljujem 3800 kn neto. Plus prijevoz. Muka u njegovom pogledu je moja sreća.RayMabus wrote:Baš čudno. Koji je razlog tome ?aben wrote:RayMabus wrote:....al nažalost jer bi nam bilo u interesu da im se place povecaju i da ne bude tolika razlika u placama na Balkanu opcenito.
Cuj šta god mi govorili kod njih iducih 10 godina ......ja ne vidim neku veliku promjenu tako da ti ostaje ovako tj ovaj omjer al u suštini to baš i nije ok u globalu a inace ti oni nikad nebi imali vece palce od nas nego uvijek niže tako da ono ......međutim prevelika je razlika i to je ono šta nije dobro ni za hr ekonomiju opcenito.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemacki europarlamentarac Suici:Kako ste u 20 godina od stana 60 kvadrata dosli do tako impresivne imovine.Podijelite taj recept sa nama'
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Jaca vs Holy receptura:'Što si im dala'?..'Dala sam im normabele'
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
Page 2 of 2