ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šta je nama naša borba dala u zadnih 10 godina...

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Šta je nama naša borba dala u zadnih 10 godina... - Page 2 Empty Re: Šta je nama naša borba dala u zadnih 10 godina...

Post by RayMabus 24/5/2016, 23:41

aben wrote:
RayMabus wrote:....al nažalost jer bi nam bilo u interesu da im se place povecaju i da ne bude tolika razlika u placama na Balkanu opcenito.

socijalisti svaćaju ekonomiju ko zero sum game; da bi ti dobi, neko moro izgubiti. jo ti govorin da više polak ljudi vode na forumu imo smješak na gubici jer srblji imoju mole ploće.
Baš čudno. Koji je razlog tome ? lol!

Zahebanciju na stranu al za hr ekonomiju je interes da zemljopisno sav Balkan ima približno slicne place a ne ovako velike razlike u cijeni radne snage.....dakle sve to kao cijelina da je u livelu nekom kakvom takvom tj da nisu tako velike oscilacije od zemlje do zemlje.

Šta je nama naša borba dala u zadnih 10 godina... - Page 2 6201-004-805F3655

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Šta je nama naša borba dala u zadnih 10 godina... - Page 2 Empty Re: Šta je nama naša borba dala u zadnih 10 godina...

Post by udba 24/5/2016, 23:47

RayMabus wrote:
aben wrote:
RayMabus wrote:....al nažalost jer bi nam bilo u interesu da im se place povecaju i da ne bude tolika razlika u placama na Balkanu opcenito.

socijalisti svaćaju ekonomiju ko zero sum game; da bi ti dobi, neko moro izgubiti. jo ti govorin da više polak ljudi vode na forumu imo smješak na gubici jer srblji imoju mole ploće.

Zahebanciju na stranu al za hr ekonomiju je interes da zemljopisno sav Balkan ima približno slicne place a ne ovako velike razlike u cijeni radne snage.....dakle sve to kao cijelina da je u livelu nekom kakvom takvom tj da nisu tako velike oscilacije od zemlje do zemlje.
ne znam, ja se najbolje osjećam kad imam veću plaću od sugovornika u birtiji, on tuče minimalac, a ja razvaljujem 3800 kn neto. Plus prijevoz. Muka u njegovom pogledu je moja sreća.
udba
udba

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Ero 24/5/2016, 23:48

Sora wrote:I tako.
Tjesite sesa Srbijom.
Da nema srbije , mi bi bili sirotinja.
Da nema bosanaca , ne bi se smijali vicevima
I da nema hercegovaca , imali bi svoju drzsvu bar nekim dijelom.

Jugu? Ne može. Kad mi kažemo da ne može, onda ne može. TaĆka. :]

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2016, 23:51

Ero wrote:
Sora wrote:I tako.
Tjesite sesa Srbijom.
Da nema srbije , mi bi bili sirotinja.
Da nema bosanaca , ne bi se smijali vicevima
I da nema hercegovaca , imali bi svoju drzsvu bar nekim dijelom.

Jugu? Ne može. Kad mi kažemo da ne može, onda ne može. TaĆka. :]

Ljubljana je sve bliže. Be afraid be very afraid...or stop trolling.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/5/2016, 23:52

udba wrote:
RayMabus wrote:
aben wrote:

ne znam, ja se najbolje osjećam kad imam veću plaću od sugovornika u birtiji, on tuče minimalac, a ja razvaljujem 3800 kn neto. Plus prijevoz. Muka u njegovom pogledu je moja sreća.
Dao sam ti detaljnu analizu koju sam napravio prije koji dan na forumu pa se poklopilo s ovom temom.

Cuj šta god mi govorili kod njih iducih 10 godina ......ja ne vidim neku veliku promjenu tako da ti ostaje ovako tj ovaj omjer al u suštini to baš i nije ok u globalu a inace ti oni nikad nebi imali vece palce od nas nego uvijek niže tako da ono ......međutim prevelika je razlika i to je ono šta nije dobro ni za hr ekonomiju opcenito.

Šta je nama naša borba dala u zadnih 10 godina... - Page 2 Kontekst_-_plate_prosjek
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics