Drugo lice Bate Živojinovića:'Ako treba Srbija će u treći rat.Ugledajmo se na Ameriku,ona nikad ne ratuje na svom terenu i mi ćemo ratovati u Hrvatskoj i Sloveniji'
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Drugo lice Bate Živojinovića:'Ako treba Srbija će u treći rat.Ugledajmo se na Ameriku,ona nikad ne ratuje na svom terenu i mi ćemo ratovati u Hrvatskoj i Sloveniji'
u Kninu i Glini su bili, ali držali su ih Srbi od Bate.Noor wrote:na pitanje ima li šanse da izbjegnemo novo prolijevanje krvi...rekao je
"Kako god hoćete, ako hoćete da ja molim Boga da se stvar smiri, da prestanu Hrvati, ne svi Hrvati, nego oni što su natjerali narod na poslušnost, da prestanu s građenjem logora za Srbe u Hrvatskoj. Jer točno se znaju lokacije novih logora koje prave.
Prema tome, ako neko vama sprema logore, jame, sprema ne samo 750 tisuća ubijenih, nego ne znam koliko više, onda to treba spriječiti."
gdje su ti logori?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Drugo lice Bate Živojinovića:'Ako treba Srbija će u treći rat.Ugledajmo se na Ameriku,ona nikad ne ratuje na svom terenu i mi ćemo ratovati u Hrvatskoj i Sloveniji'
....ne to su bile toplice..kaja_333 wrote:u Kninu i Glini su bili, ali držali su ih Srbi od Bate.Noor wrote:na pitanje ima li šanse da izbjegnemo novo prolijevanje krvi...rekao je
"Kako god hoćete, ako hoćete da ja molim Boga da se stvar smiri, da prestanu Hrvati, ne svi Hrvati, nego oni što su natjerali narod na poslušnost, da prestanu s građenjem logora za Srbe u Hrvatskoj. Jer točno se znaju lokacije novih logora koje prave.
Prema tome, ako neko vama sprema logore, jame, sprema ne samo 750 tisuća ubijenih, nego ne znam koliko više, onda to treba spriječiti."
gdje su ti logori?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da, da.vuksadinare wrote:....ne to su bile toplice..kaja_333 wrote:u Kninu i Glini su bili, ali držali su ih Srbi od Bate.Noor wrote:na pitanje ima li šanse da izbjegnemo novo prolijevanje krvi...rekao je
gdje su ti logori?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...sa turskom kupeljikaja_333 wrote:da, da.vuksadinare wrote:....ne to su bile toplice..kaja_333 wrote:u Kninu i Glini su bili, ali držali su ih Srbi od Bate.Noor wrote:na pitanje ima li šanse da izbjegnemo novo prolijevanje krvi...rekao je
gdje su ti logori?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa bio je u pravu , pravi srbin i domoljub,vise cijenim ovakve iskrene srbe od hrvata ljevicara
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nikolić: Srbija više nikad neće ratovati sa Hrvatskom jer bi to bio rat protiv NATO-a
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Trump:'Preuzet ćemo natrag Ameriku i to uskoro'
» Pijanac Juncker se prijeti SAD-u: razbit ćemo Ameriku
» Predsjednica Mađarske: Ameriku treba odjebati ( Jenki go home )
» Glasnović na svom terenu!Pozirao sa oružjem
» Trump:'Preuzet ćemo natrag Ameriku i to uskoro'
» Pijanac Juncker se prijeti SAD-u: razbit ćemo Ameriku
» Predsjednica Mađarske: Ameriku treba odjebati ( Jenki go home )
Page 4 of 4