Nikolić: Srbija više nikad neće ratovati sa Hrvatskom jer bi to bio rat protiv NATO-a
Page 1 of 1
Nikolić: Srbija više nikad neće ratovati sa Hrvatskom jer bi to bio rat protiv NATO-a
"NATO je jači od nas, a mi ne želimo da ugrozimo živote naših ljudi", rekao je Nikolić za rusku televiziju RT, dodajući da Srbija želi dobre odnose sa Hrvatskom i da nema razloga za svađu sa tom zemljom.
http://www.klix.ba/vijesti/regija/nikolic-srbija-vise-nikad-nece-ratovati-sa-hrvatskom-jer-bi-to-bio-rat-protiv-nato-a/161028100
Da baš tebi vjerujemo .......
http://www.klix.ba/vijesti/regija/nikolic-srbija-vise-nikad-nece-ratovati-sa-hrvatskom-jer-bi-to-bio-rat-protiv-nato-a/161028100
Da baš tebi vjerujemo .......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Nikolić: Srbija više nikad neće ratovati sa Hrvatskom jer bi to bio rat protiv NATO-a
Tja...hajde neka :)
Guest- Guest
Re: Nikolić: Srbija više nikad neće ratovati sa Hrvatskom jer bi to bio rat protiv NATO-a
Hrvati i Srbi su svoje odratovali. Kako vam to nije jasno?
Sve ove međusobne provokacije i podbadanja svedeni su na folkloristiku i ikonografiju.
Kad je posljednji put netko iz ta dva naroda ubijen od pripadnika drugog zbog svoje nacionalnosti?
Dakle mogu se pobiti navijači Zvezde i Hajduka,mogu se naprašiti polaznici pravoslavne bogoslovije u ZG,ili istući po koji pijani HDZ-ovac koji je došao provocirati Srbe na derneku u selu Vlahović,ali rat zaboravite.
Ja čak mislim (a to uvijek ističe i onaj Lošo)da će u eventualnom idućem ratu Srbi i Hrvati biti na istoj strani.
Sve ove međusobne provokacije i podbadanja svedeni su na folkloristiku i ikonografiju.
Kad je posljednji put netko iz ta dva naroda ubijen od pripadnika drugog zbog svoje nacionalnosti?
Dakle mogu se pobiti navijači Zvezde i Hajduka,mogu se naprašiti polaznici pravoslavne bogoslovije u ZG,ili istući po koji pijani HDZ-ovac koji je došao provocirati Srbe na derneku u selu Vlahović,ali rat zaboravite.
Ja čak mislim (a to uvijek ističe i onaj Lošo)da će u eventualnom idućem ratu Srbi i Hrvati biti na istoj strani.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa ono ....zar ja nisam napisao od Nostradamusa .....da su Arapi problem .....i da če Slaweni njih potamaniti .....na Jadranu.
Jesam jesam pisao sam .....wiše puta.
Jesam jesam pisao sam .....wiše puta.
2014-04-11
Nikad na istoj strani sa srbima. S crnim vragom a ne sa srbima.jastreb wrote:Hrvati i Srbi su svoje odratovali. Kako vam to nije jasno?
Jebo stranu na kojoj su srbi, sa srbinom ni za stol kamol u rov. NIKAD!
danni1-
2014-04-16
Koji je povod za ovu pricu, uopce???? Nakon srpskog fice sada rat protiv DNRH ??? Majko bozja, cime truju svoj narod.
2014-04-14
ako zelim da budem obazriv izjava je trapava.
iskreno, u njegovm stilu.
srbija i hrvatska nece ratovati ako to bude
zavisilo od srbije, i to ne zato sto je hrvatska
nato, vec zato sto se srbije tice nece biti osnova.
sem, ako hrvatska ne izvrsi agresiju na srpsku,
ili sl.
i to ce biti odbrabneni rat,
za srbiju, to je jedino moguci sukob.
ne samo kada se radi hrvatskoj,
vec genralno, odbrana !
iskreno, u njegovm stilu.
srbija i hrvatska nece ratovati ako to bude
zavisilo od srbije, i to ne zato sto je hrvatska
nato, vec zato sto se srbije tice nece biti osnova.
sem, ako hrvatska ne izvrsi agresiju na srpsku,
ili sl.
i to ce biti odbrabneni rat,
za srbiju, to je jedino moguci sukob.
ne samo kada se radi hrvatskoj,
vec genralno, odbrana !
Guest- Guest
Nadzorno tehničko gađanje na vp "Zečevo" Rogoznica
Na vojnom poligonu "Zečevo" Rogoznica od utorka, 25. do četvrtka, 27. listopada 2016. godine, u vremenu od 8,00 do 16,00 sati pripadnici Oružanih snaga RH provodili su nadzorno tehničko gađanja, tijekom kojeg je zbog provedbe sigurnosnih mjera bila osigurana zona zabrane plovidbe u akvatoriju vojnog poligona "Zečevo" te zona zabrane letenja iznad akvatorija. Gađali su i pripadnici Slovenske vojske iz svojih top haubica TN 90.
Provedeno je i nadzorno tehničko gađanje sa lanserom NRZ 57mm UB-32:
ntg_osrh_zecevo_2016_09.jpg (75.72 KB. 1200x798 - viewed 5 times.)
ntg_osrh_zecevo_2016_10.jpg (116.07 KB. 1200x798 - viewed 8 times.)
ntg_osrh_zecevo_2016_11.jpg (140.56 KB. 1200x800 - viewed 7 times.)
ntg_osrh_zecevo_2016_12.jpg (119.02 KB. 1200x800 - viewed 7 times.)
ntg_osrh_zecevo_2016_13.jpg (96.97 KB. 1200x800 - viewed 7 times.)
2014-04-11
O kojem ti ratu takodjer gnojis vec duze vrijeme ovdje., Leba nemate da jedete a bavite se ovakovim pizdarijama. Cime vas hrane??? Bukvalno a i preko medija. Tststststs Kila mozga , a ukurac...
2014-04-14
Srbiji i Srbima ne treba neprijatelj. Kada vidis tko ih vodi i kako ih prepariraju preko medija.... Podrska narodu Srbije. Ne mijenjajte ove ako Boga znate. Proglasite ih dozivotnim premijerom i predsednikom. Neka nekada zamjene uloge i to je to.
2014-04-14
Koji napoj ??Necemo jer je DNRH u NATO a inace bi im mi pokazali ili sto.........
2014-04-14
A baš. Oti Nikolić im je baš ono .....seljober čisti.abraham wrote:Koji napoj ??Necemo jer je DNRH u NATO a inace bi im mi pokazali ili sto.........
2014-04-11
Tko ga je izabrao?? Klingonci??? Islandjani????RayMabus wrote:A baš. Oti Nikolić im je baš ono .....seljober čisti.abraham wrote:Koji napoj ??Necemo jer je DNRH u NATO a inace bi im mi pokazali ili sto.........
2014-04-14
Similar topics
» Nikolić nikad jasniji:'Srbija će ući u EU cjelovita-ili nikako neće ući
» Nikolić: Srbija nikada neće ući u NATO
» Dodik: Srbi više neće ratovati čak ni za RS, ali ću raditi za mogućnost mirnog razlaza BiH
» Drugo lice Bate Živojinovića:'Ako treba Srbija će u treći rat.Ugledajmo se na Ameriku,ona nikad ne ratuje na svom terenu i mi ćemo ratovati u Hrvatskoj i Sloveniji'
» AEK: Ti što su to napisali NEĆE VIŠE NIKAD ući na naš stadion
» Nikolić: Srbija nikada neće ući u NATO
» Dodik: Srbi više neće ratovati čak ni za RS, ali ću raditi za mogućnost mirnog razlaza BiH
» Drugo lice Bate Živojinovića:'Ako treba Srbija će u treći rat.Ugledajmo se na Ameriku,ona nikad ne ratuje na svom terenu i mi ćemo ratovati u Hrvatskoj i Sloveniji'
» AEK: Ti što su to napisali NEĆE VIŠE NIKAD ući na naš stadion
Page 1 of 1