Preokret u Austriji: Ekstremni desničar Hofer ipak nije predsjednik, pobjednik je kandidat Zelenih
Page 2 of 16
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Preokret u Austriji: Ekstremni desničar Hofer ipak nije predsjednik, pobjednik je kandidat Zelenih
Van der Bellen novi predsjednik Austrije, za dlaku nadmašio radikala Hofera
Hofer je tijesno vodio u drugome krugu predsjedničkih izbora u nedjelju, no presudili su dopisni glasovi birača
http://www.vecernji.hr/svijet/alexander-van-der-bellen-novi-predsjednik-austrije-nadmasio-radikala-hofera-1086634
ČESTITAMO.
Hofer je tijesno vodio u drugome krugu predsjedničkih izbora u nedjelju, no presudili su dopisni glasovi birača
http://www.vecernji.hr/svijet/alexander-van-der-bellen-novi-predsjednik-austrije-nadmasio-radikala-hofera-1086634
ČESTITAMO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Preokret u Austriji: Ekstremni desničar Hofer ipak nije predsjednik, pobjednik je kandidat Zelenih
Hahaha pa ovo je namještaljka samo takva, a ovaj "zeleni" je ono za mega trpanje i zatiranje njemaca
Kermit-
2014-04-17
Upravo to.asilovski wrote:Hahaha pa ovo je namještaljka samo takva, a ovaj "zeleni" je ono za mega trpanje i zatiranje njemaca
Ovo je još jedan dokaz o demokraciji u EU.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Lajkam.asilovski wrote: mega trpanje i zatiranje njemaca
2014-04-11
Nova Europa je pred vašim vratima...Ma koliko se bojali iste, vjerujte, ona je dobra za vas...
red wolf-
2016-02-10
Kažeš, neće ništa da nas boli?red wolf wrote:Nova Europa je pred vašim vratima...Ma koliko se bojali iste, vjerujte, ona je dobra za vas...
2014-04-22
Ne. Novo doba je pred nama.jastreb wrote:Kažeš, neće ništa da nas boli?red wolf wrote:Nova Europa je pred vašim vratima...Ma koliko se bojali iste, vjerujte, ona je dobra za vas...
red wolf-
2016-02-10
Pa to znam i ja.red wolf wrote:Ne. Novo doba je pred nama.jastreb wrote:Kažeš, neće ništa da nas boli?red wolf wrote:Nova Europa je pred vašim vratima...Ma koliko se bojali iste, vjerujte, ona je dobra za vas...
Jer ako je nešto pred nama onda je to nešto novo.
Ono iza nas je staro.
Baš si filosof.
2014-04-22
A ne...Ovo je nešto sto su sanjale generacije...Ovo će biti tako veliko...Ovo će biti samo jedan korak ka onom krajnjem...Konačnom ujedinjenju ljudske vrste...Tada ćemo svi biti Jedno...jastreb wrote:Pa to znam i ja.red wolf wrote:Ne. Novo doba je pred nama.jastreb wrote:Kažeš, neće ništa da nas boli?red wolf wrote:Nova Europa je pred vašim vratima...Ma koliko se bojali iste, vjerujte, ona je dobra za vas...
Ono iza nas je staro.
Baš si filosof.
red wolf-
2016-02-10
Pa to i ja cijelo vrijeme govorim,progresivne snage sprovodit će prosvjetljenje i ujedinjenje ćovječanstva.red wolf wrote:A ne...Ovo je nešto sto su sanjale generacije...Ovo će biti tako veliko...Ovo će biti samo jedan korak ka onom krajnjem...Konačnom ujedinjenju ljudske vrste...Tada ćemo svi biti Jedno...jastreb wrote:Pa to znam i ja.red wolf wrote:Ne. Novo doba je pred nama.jastreb wrote:Kažeš, neće ništa da nas boli?red wolf wrote:Nova Europa je pred vašim vratima...Ma koliko se bojali iste, vjerujte, ona je dobra za vas...
Ono iza nas je staro.
Baš si filosof.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Boli me kurac.RayMabus wrote:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/preokret-u-austriji-ekstremni-desnicar-hofer-ipak-nije-predsjednik-pobjednik-je-kandidat-zelenih/895076.aspx
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
preko_vode_do_slobode wrote:poštanski glasovi, koji je to kurac
nariktani izbori
2015-08-09
Svi su desničari utihnuli .....njihov nije pobjedio ...šmrc šmrc šmrc
A iznenađenje večeri je :
Gender split
Percentage of votes by sex
Source: Sora/ORF
http://www.bbc.com/news/world-europe-36362505
Matrijahalna imperija naguzila patrijahalnu desnicu .......ha ha ha ha
Gender split
- Men
- Women
2014-04-11
E, a zamisli da ti dođe zgodna matrijarhalna domina pa ti iznenada zavuče ruku u gaćice i onda srednjim prstom u šupak, jelRayMabus wrote:Svi su desničari utihnuli .....njihov nije pobjedio ...šmrc šmrc šmrc
Gender split
- Men
- Women
2015-08-09
Istinska društvena revolucija i duhovna promjena će se dogoditi kad muškarci uskrate ženama seks. Do tada, ima da vas jebu ko male majmune.melkior wrote:E, a zamisli da ti dođe zgodna matrijarhalna domina pa ti iznenada zavuče ruku u gaćice i onda srednjim prstom u šupak, jelRayMabus wrote:Svi su desničari utihnuli .....njihov nije pobjedio ...šmrc šmrc šmrc
Gender split
- Men
- Women
2015-08-09
Kad nisu sad preuzeli vlast nece nikad ......bar ne demokratskim putem.
Do iducih izbora puno više stranaca će dobit austrijsko državljanstvo a ti ne glasaju za desnicu.
Do iducih izbora puno više stranaca će dobit austrijsko državljanstvo a ti ne glasaju za desnicu.
2014-04-11
...evo njegove izjave iz 2007 od hofera mislim. .'hrvati misle da je vukovar njihov,da je knin,da je more samo njihovo?oni se varaju da je tako to su srpski krajevi i njihovo je mjesto pod kapom Srbije kao i Kosovo i kao sto je srpski dio Bosne'....ziv mi bio epikure jebote hofer da te jebo u supak
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A do iducih izbora nije četri nego šest godina :RayMabus wrote:Kad nisu sad preuzeli vlast nece nikad ......bar ne demokratskim putem.
Austrijski predsjednik, kojemu mandat traje šest godina, ne sudjeluje u svakodnevnom upravljanju zemljom, ali ima važne ovlasti, pa tako može imenovati novog kancelara i raspustiti parlament.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pariz-i-ljubljana-odahnuli-nakon-poraza-krajnje-desnice-u-austriji/895143.aspx
2014-04-11
Pa to je vaš desničar i nacionalist?...U čemu je problem Vuče...hahahahahahahahahahahahahahahavuksadinare wrote:...evo njegove izjave iz 2007 od hofera mislim. .'hrvati misle da je vukovar njihov,da je knin,da je more samo njihovo?oni se varaju da je tako to su srpski krajevi i njihovo je mjesto pod kapom Srbije kao i Kosovo i kao sto je srpski dio Bosne'....ziv mi bio epikure jebote hofer da te jebo u supak
red wolf-
2016-02-10
Danas si se raspisao o savezu s Mađarskom ... shizofren malo?RayMabus wrote:Samo zbog Orbana mi je drago šta je owaj pobjedija za dlaku ......e pa ti njih zaustawljaj. ...............GLUPANE MAĐARSKI SELJAČINO GLUPAWA.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Toliko o Orbanowoj inteligenčiji .....lik ih blokirao ha ha ha .......a budalo glupa ......triba ih swe pustit unutra u tu zapadnu Ewropu.
Sad samo treba nastaviti trpati još, kako veli Merkelica.. ;)
MA TRPAJ SINE , TRPAJ.
Guest- Guest
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Similar topics
» PRVI SLUŽBENI REZULTATI Desničar Hofer izgubio na izborima u Austriji, odmah priznao poraz
» Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
» Desničar Hofer: I Austrija bi mogla na referendum o izlasku iz EU
» Ekstremni desničar pobijedio na izborima u Brazilu
» Ekstremni desničar Jurič dobio nogu nakon što je pozvao gledatelje da pozdravljaju kao ustaše
» Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
» Desničar Hofer: I Austrija bi mogla na referendum o izlasku iz EU
» Ekstremni desničar pobijedio na izborima u Brazilu
» Ekstremni desničar Jurič dobio nogu nakon što je pozvao gledatelje da pozdravljaju kao ustaše
Page 2 of 16