Preokret u Austriji: Ekstremni desničar Hofer ipak nije predsjednik, pobjednik je kandidat Zelenih
Page 8 of 16
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: Preokret u Austriji: Ekstremni desničar Hofer ipak nije predsjednik, pobjednik je kandidat Zelenih
dobro, troglodita moždared wolf wrote:Oh kako griješiš...marcellus wrote:red wolf wrote:Pa ne baš...Ljudi se moraju duhovno izdignuti...Vrijeme je...asilovski wrote:ogromni SSSR ono dao Bog ti rodbina umirala u mukamared wolf wrote:Ne. Imati ćemo europsku državu i na kraju svjetsku državu...asilovski wrote:U biti ne, imat ćeš kaos, jer determinirati osobe sa bliskog istok i afrike da su isti kao evropljani je prva i osnovna greška, jer bi onda jedna Libija bila Italija a Nigerija Njemačka, osim toga oni imaju atavistički zapravo biološki stav da moraju prevladati svojim multipliciranjem i rađanjem potomstva koje će isto kao i oni rađati potomstvo i gušiti domaćina, čista biologija i ideologija, ali no EU još pomaže Saudijsku Arabiju da izgradi što više vehabijskih đamija po cijeloj evropi to je ono Europska država i to jedino Kalifatred wolf wrote:Imati ćemo europsku državu i vi nacionalisti nećete moći napraviti baš ništa u tom pogledu...I ti, zajedno svojom kolegicom...hehehehehehehehehehehehehehehheemarcellus wrote:red wolf wrote:E @Asila...Ti ne možeš shvatiti da su Europljani spremni za novi korak...
pa da, jesu, stoje na rubu provalije i spremaju se napraviti veliki korak naprijed
zeko, ti se nisi u stanju izdignuti s razine kolutićavca ni intelektualno ni u kom drugom pogledu
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Preokret u Austriji: Ekstremni desničar Hofer ipak nije predsjednik, pobjednik je kandidat Zelenih
Ne. Ti mene ne poznaš, ne razumiješ...Tvoj um je ljudski...marcellus wrote:asilovski wrote:korporacije, odbori, komisije, laka zabava, kontrola, zatupljivanje i permanetno izvanredno stanje
zekin mokri san
red wolf-
2016-02-10
SMIRITE STRASTI.RayMabus wrote:Smirite strasti. Vrijeme nam ide u prilog. Bez slavenske populacije njemacka tj germanska politika u koju upada Njemacka i Austrija se nece moci kreirati.
Trpaj.
Jel možete malo stat i poslušat ?
ISIL nam je najveci saveznik. Okrenit ce Germane protiv ovih Arapa i toga.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A tvoj je astralni...haha. No..red wolf wrote:Ne. Ti mene ne poznaš, ne razumiješ...Tvoj um je ljudski...marcellus wrote:asilovski wrote:korporacije, odbori, komisije, laka zabava, kontrola, zatupljivanje i permanetno izvanredno stanje
zekin mokri san
Guest- Guest
ko afrika bez jebacine, odi u k xD
red wolf wrote:Ne. Ti mene ne poznaš, ne razumiješ...Tvoj um je ljudski...marcellus wrote:asilovski wrote:korporacije, odbori, komisije, laka zabava, kontrola, zatupljivanje i permanetno izvanredno stanje
zekin mokri san
da, moj um je ljudski, ali ne znači da te ne razumijem, kao što razumijem svoju mačku i jednogodišnju klinku a one mene ne, tako i ti, tvoja glupost je bolno očita, s tim da mi moja mačka djeluje inteligentnija od tebe, ili bar psihički stabilnija i normalnija
Kad bih ti i pokušao objasniti, ne vjerujem da bi razumio...Starhemberg wrote:A tvoj je astralni...haha. No..red wolf wrote:Ne. Ti mene ne poznaš, ne razumiješ...Tvoj um je ljudski...marcellus wrote:asilovski wrote:korporacije, odbori, komisije, laka zabava, kontrola, zatupljivanje i permanetno izvanredno stanje
zekin mokri san
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Kad bih ti i pokušao objasniti, ne vjerujem da bi razumio...Starhemberg wrote:A tvoj je astralni...haha. No..red wolf wrote:Ne. Ti mene ne poznaš, ne razumiješ...Tvoj um je ljudski...marcellus wrote:asilovski wrote:korporacije, odbori, komisije, laka zabava, kontrola, zatupljivanje i permanetno izvanredno stanje
zekin mokri san
zeko, jedini koji tebe ovdje ne razumije si ti sam, svima ostalima je baš sve u vezi tebe posve jasno
Najbolji mi je bio kad je Osijek proglasio budućim zečjim jebalištemkic wrote:ko afrika bez jebacine, odi u k xD
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Nitko tebe ne razumije, ali nije to do tebe...a-a.red wolf wrote:Kad bih ti i pokušao objasniti, ne vjerujem da bi razumio...Starhemberg wrote:A tvoj je astralni...haha. No..red wolf wrote:Ne. Ti mene ne poznaš, ne razumiješ...Tvoj um je ljudski...marcellus wrote:asilovski wrote:korporacije, odbori, komisije, laka zabava, kontrola, zatupljivanje i permanetno izvanredno stanje
zekin mokri san
Guest- Guest
Da razumiješ svoju mačku, ne bi bio ovo što jesi i pisao ovako...marcellus wrote:red wolf wrote:Ne. Ti mene ne poznaš, ne razumiješ...Tvoj um je ljudski...marcellus wrote:asilovski wrote:korporacije, odbori, komisije, laka zabava, kontrola, zatupljivanje i permanetno izvanredno stanje
zekin mokri san
da, moj um je ljudski, ali ne znači da te ne razumijem, kao što razumijem svoju mačku i jednogodišnju klinku a one mene ne, tako i ti, tvoja glupost je bolno očita, s tim da mi moja mačka djeluje inteligentnija od tebe, ili bar psihički stabilnija i normalnija
red wolf-
2016-02-10
Pa neka tako ostane...Starhemberg wrote:Nitko tebe ne razumije, ali nije to do tebe...a-a.red wolf wrote:Kad bih ti i pokušao objasniti, ne vjerujem da bi razumio...Starhemberg wrote:A tvoj je astralni...haha. No..red wolf wrote:Ne. Ti mene ne poznaš, ne razumiješ...Tvoj um je ljudski...marcellus wrote:asilovski wrote:korporacije, odbori, komisije, laka zabava, kontrola, zatupljivanje i permanetno izvanredno stanje
zekin mokri san
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Da razumiješ svoju mačku, ne bi bio ovo što jesi i pisao ovako...marcellus wrote:red wolf wrote:Ne. Ti mene ne poznaš, ne razumiješ...Tvoj um je ljudski...marcellus wrote:asilovski wrote:korporacije, odbori, komisije, laka zabava, kontrola, zatupljivanje i permanetno izvanredno stanje
zekin mokri san
pa mačku nije problem razumjeti, tebe još manje
Švabama:...bacat će vas s krovova i snimat ajfonima"... XD antologijamelkior wrote:Najbolji mi je bio kad je Osijek proglasio budućim zečjim jebalištemkic wrote:ko afrika bez jebacine, odi u k xD
Guest- Guest
RayMabus wrote:SMIRITE STRASTI.RayMabus wrote:Smirite strasti. Vrijeme nam ide u prilog. Bez slavenske populacije njemacka tj germanska politika u koju upada Njemacka i Austrija se nece moci kreirati.
Trpaj.
Jel možete malo stat i poslušat ?
ISIL nam je najveci saveznik. Okrenit ce Germane protiv ovih Arapa i toga.
oće kurac pranje mozga je znanstveno dokazano ireverzibilan proces, ono ako si bio naci u WW2 automatski ćeš lupit petama kad neko kaže hajlhitler, pavlovljev pas i to
Sad lijepo ide trpačina svega i svacega ......lijevicari vole imigrante jer nisu za desnicu ....onda se lijepo neki ISLovac raznese ....raja poludi jer je prijetnja na tijelu ......sve ih potira a mi guštamo sa strane i hebe nas se.
Last edited by RayMabus on 23/5/2016, 21:28; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne. Mačke su posebne. Pogledaj im oči. Nisu nam baš tako bliske.marcellus wrote:red wolf wrote:Da razumiješ svoju mačku, ne bi bio ovo što jesi i pisao ovako...marcellus wrote:red wolf wrote:Ne. Ti mene ne poznaš, ne razumiješ...Tvoj um je ljudski...marcellus wrote:asilovski wrote:korporacije, odbori, komisije, laka zabava, kontrola, zatupljivanje i permanetno izvanredno stanje
zekin mokri san
pa mačku nije problem razumjeti, tebe još manje
red wolf-
2016-02-10
samo današnjim švabama je mozak ispran na drugu stranu oni su za dovlačenje kozojeba i kad se ovi otvoreno hvale da im je jedini cilj poharati švapsku socijalu i pojebati švabama ćerke i žene
Hrvati i Muslimani izBosne, verovatno glasali za Liberala ovog zelenka.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Neka bude tako...marcellus wrote:red wolf wrote:Kad bih ti i pokušao objasniti, ne vjerujem da bi razumio...Starhemberg wrote:A tvoj je astralni...haha. No..red wolf wrote:Ne. Ti mene ne poznaš, ne razumiješ...Tvoj um je ljudski...marcellus wrote:asilovski wrote:korporacije, odbori, komisije, laka zabava, kontrola, zatupljivanje i permanetno izvanredno stanje
zekin mokri san
zeko, jedini koji tebe ovdje ne razumije si ti sam, svima ostalima je baš sve u vezi tebe posve jasno
red wolf-
2016-02-10
zeku mačka hipnotizirala, ono mujo i zlatna ribica pa mujo otvara usta
Similar topics
» PRVI SLUŽBENI REZULTATI Desničar Hofer izgubio na izborima u Austriji, odmah priznao poraz
» Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
» Desničar Hofer: I Austrija bi mogla na referendum o izlasku iz EU
» Ekstremni desničar pobijedio na izborima u Brazilu
» Ekstremni desničar Jurič dobio nogu nakon što je pozvao gledatelje da pozdravljaju kao ustaše
» Da li je ipak moguć preokret?HNS-ovac:'Nije još ništa gotovo'
» Desničar Hofer: I Austrija bi mogla na referendum o izlasku iz EU
» Ekstremni desničar pobijedio na izborima u Brazilu
» Ekstremni desničar Jurič dobio nogu nakon što je pozvao gledatelje da pozdravljaju kao ustaše
Page 8 of 16