ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Haso(jebe ne vadi) putuje u službeni posjet Mađarskoj

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Haso(jebe ne vadi) putuje u službeni posjet Mađarskoj - Page 5 Empty Re: Haso(jebe ne vadi) putuje u službeni posjet Mađarskoj

Post by jastreb 23/5/2016, 14:30

RayMabus wrote:
jastreb wrote:

Samo komentiram da će svaki moderni eu desničar dati prije potporu srpskoj,nego hrvatskoj desnici.
Pa ?

Šta oceš reč ?

Pa pari kao da je desnica nešto napredno cemu treba težit !!!???!!!
Ne. Samo primjećujem.

Ja nisam desničar.

Ja ,da se mene pita,sve bih dao ultraboljševicima,anke i anarhištima.

jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Haso(jebe ne vadi) putuje u službeni posjet Mađarskoj - Page 5 Empty Re: Haso(jebe ne vadi) putuje u službeni posjet Mađarskoj

Post by RayMabus 23/5/2016, 14:32

jastreb wrote:
RayMabus wrote:
jastreb wrote:

Samo komentiram da će svaki moderni eu desničar dati prije potporu srpskoj,nego hrvatskoj desnici.
Pa ?

Šta oceš reč ?

Pa pari kao da je desnica nešto napredno cemu treba težit !!!???!!!
Ne. Samo primjećujem.

Ja nisam desničar.

Ja ,da se mene pita,sve bih dao ultraboljševicima,anke i anarhištima.
Ma.

To oni malo radi imigranata.

Pa vidiš da je opet pola raje u Austriji za lijeve i te. Kad malo zaustave imigraciju opet će se smirit. Prolazna faza.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/5/2016, 14:35

Šta se tice Orbana ovo šta siting bul prica je tocno.....no mi kako god okreneš moramo bit u ok odnosima s Mađarskom bili lijevi ili desni njima na vlasti.

Susjedna zemlja , ekonomija , kuktura .....nema veze tko im je na vlasti ....nece Mađarska otic u KInu zemljopisno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/5/2016, 14:37

Ne odlucujemo mi u Hr tko će u Mađarskoj bit na vlasti nego građani Mađarske tj glasaći tamo ...pa prema tome sa time se ne treba zamarat nego njegovat dobre odnose sa Mađarskom kao zemljom i ljudima kao susjedima ..i to je to ....tko im je na wlasti ....pa šta me brige tko im je na wlasti ...mogu i konja stawit za senatora šta se mene tiće.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/5/2016, 14:44

U Austriji desnica raste radi imigranata a u Mađarskoj baš imate čisti naicional socijalizam ....e sad ako onaj pobjedi wečeras Hr se našla u zagrljaju toga al kako swi imamo lošu demografiju nekakwo oswajanje njih u smislu teritorija nije za očekiwat plus Mađari prwo grizu na SLowačku i Rumunjsku ....al šta to nas brige.....pa neču ja o njima wodit računa jbte .....gledam swoje interese.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2016, 15:27

Inače ovo je Hasi već drugi posjet Mađarskoj,
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2016, 15:33

haso redovito kod orbana u mađarskoj.. određeni forumaši na respiratorima

rekao sam vam da je Haso, Karamarko i ta ekipa -Putinova veza
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 23/5/2016, 15:53

preko_vode_do_slobode wrote:

S obzirom da su obojica poturice prije će biti Serdoganova veza.
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by jastreb 23/5/2016, 16:03

preko_vode_do_slobode wrote:haso redovito kod orbana u mađarskoj.. određeni forumaši na respiratorima

Moš mislit.

Ustašoid Tvrtko Dolić iz 7Dnevno poziva na blokadu Slovenije,zbog posjeta Putina ondje,a sad ovamo hase i Tomek,Putinova veza.

Ja mislim da bi za hrv.desnicu bio najbolji povratak Parage.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/5/2016, 16:08

jastreb wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:haso redovito kod orbana u mađarskoj.. određeni forumaši na respiratorima

Moš mislit.

Ustašoid Tvrtko Dolić iz 7Dnevno poziva na blokadu Slovenije,zbog posjeta Putina ondje,a sad ovamo hase i Tomek,Putinova veza.

Ja mislim da bi za hrv.desnicu bio najbolji povratak Parage.
..nije sve desnica......kod nas je izrazen sukob katolicanstva i pravoslavlja...zbog mjesanih sredina...evo citao sam bas nekidan alberta fortisa koji opisuje u putopisima dalamciju,hercegovinu,bosnu...i izricito kaze...'krscani rimskog obreda i krscani grckog obreda se ne trpe međusobno....mada su pripadnici obiju crkava siromasni..ali među njiam vlada nesnosljivost....'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 23/5/2016, 16:11

vuksadinare wrote:
..nije sve desnica......kod nas je izrazen sukob katolicanstva i pravoslavlja...zbog mjesanih sredina...evo citao sam bas nekidan alberta fortisa koji opisuje u putopisima dalamciju,hercegovinu,bosnu...i izricito kaze...'krscani rimskog obreda i krscani grckog obreda se ne trpe međusobno....mada su pripadnici obiju crkava siromasni..ali među njiam vlada nesnosljivost....'
Ta nesnošljivost je nula prema onome što se događalo između protestantskih i katoličkih Nijemaca,i uopće tih naroda gore(Nizozemaca,Švicaraca...)na vjerskoj bazi.

Spaljivali su jedni druge na lomačama,slali kaznene ekspedicije,ubijana su čitava naselja,pa čak i gradovi.

I eto ,danas normalni ljudi.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/5/2016, 16:13

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:
Ta nesnošljivost je nula prema onome što se događalo između protestantskih i katoličkih Nijemaca,i uopće tih naroda gore(Nizozemaca,Švicaraca...)na vjerskoj bazi.

Spaljivali su jedni druge na lomačama,slali kaznene ekspedicije,ubijana su čitava naselja,pa čak i gradovi.

.....ne razumijes ti to
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ero 23/5/2016, 16:14

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:

Od ljudi učas imaš ljudoždere...ovisi o situaciji.

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2016, 16:27

Hasu treba poslat u Tursku i kupit kartu sam u jednom smjeru.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 23/5/2016, 16:28

Eva wrote:Hasu treba poslat u Tursku i kupit kartu sam u jednom smjeru.
haso se izjasnio kao hrvat..kakve veze on ima sa turcima osim vjere..i talijani su katolici kao mi..pa da li smo mi talijani...ili ne znam portugalci..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 23/5/2016, 16:29

vuksadinare wrote:
jastreb wrote:
vuksadinare wrote:

.....ne razumijes ti to
Ne razumiješ ti,jer svi povijesni spisi kažu da su Krajišnici bili izuzetno dobri jedni s drugima,bez obzira na vjeru.

Kumili su se,vjenčavali,dolazili jedni drugima na fešte,slave,Božiće,Uskrse,a nerijetko bi se prilikom vjenčanja i prešlo na drugu vjeru.

Da se ne govori da se radilo o suborcima-braći po oružju.

Sve je bilo dobro dok se nisu pojavile nacije,odnosno kad Krajišnicima pravoslavne vjere nisu popovi počeli nametati srpstvo.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 23/5/2016, 16:57

Kisika mi dajte, jer utjehe nema u rakiji!

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 23/5/2016, 17:02

dawson wrote:
preko_vode_do_slobode wrote:

S obzirom da su obojica poturice prije će biti Serdoganova veza.
nije nego su Putinova veza, preko Mađarske i Orbana, zato ih USA gleda maknuti sa vlasti(HDZ) , preko medija, udruga(ljevičarskih, marksističkih), te puštanjem u medije informacija itd..

Haso(jebe ne vadi) putuje u službeni posjet Mađarskoj - Page 5 13164456_1196875300346967_1778864449961139177_n

adnička Fronta

"Europa ne samo da je historijski jednom već bila ujedinjena pod nacifašizmom, njeni današnji navodno antifašistički temelji također su historijska, dakle kontingentna, promjenjiva kategorija. Danas nije teško zamisliti Europu pod vlašću ultradesnih, rasističkih, postfašističkih političkih elita, što je u Srednjoj Europi, Mađarskoj, Poljskoj, odnosno u Hrvatskoj, djelomice već stvarnost. Nije dakle teško zamisliti Europu Marine Le Pen, britanskih euroskeptika, njemačke Pegide i AFD-a, nizozemskog Geerta Wildersa, i njihovih vaneuropskih političkih fanova, od Erdogana do Putina i Trumpa. U tom smislu Karamarkov HDZ, odnosno pojava tipa Hasanbegovića ne samo da ne moraju biti nikakva mjera hrvatske zaostalosti u odnosu na Europu, nego naprotiv, pioniri novog europskog poretka, vizionari nove Europe koja će osloboditi Brevika iz zatvora kao borca za europsku slobodu, u Auschwitzu komemorirati žrtve komunističkog terora i slaviti Adolfa Hitlera kao prvog ujedinitelja rasno čiste, arijevske Europe, kojeg su azijatski, komunistički totalitaristi otjerali u tragično samoubojstvo. Hoćemo li onda moći tužakati toj Europi Karamarka, Hasanbegovića i njihove postfašističke pobočnike? Onome tko će reći da pretjerujem s ovim mračnim vizijama, mogu samo ponoviti onaj Gramscijev slogan o pesimizmu razuma koji, naravno, ima smisla samo ako je praćen optimizmom volje. A za taj optimizam volje ima u Hrvatskoj dovoljno razloga, odnosno dovoljno onih koji već sada ne pristaju na ovu stvarnost. To su ljudi kojima ne treba nikakva Europa ni kao normativni uzor ni kao instancija tužakanja na koju se može delegirati vlastita demokratska volja. Oni ni u čemu ne zaostaju za Europom, a ponajmanje u svojoj sposobnosti da se konstituiraju u suvereni subjekt demokratske volje. To je suverenost koja još ima realnog smisla sada kada je od onog takozvanog sna o suverenoj hrvatskoj državi ostala samo još ova realna postfašistička mora. I to je suverenost za koju Europa nije normativni uzor koji se u našoj prokletoj provincijalnosti i zatucanosti nikada neće dostići, a ponajmanje instancija pritužbi od koje se očekuje da nam, umjesto nas samih, ostvari pravdu i slobodu, nego je historijski otvorena demokratska mogućnost, potencijalni horizont bolje budućnosti."
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics