Seksualni 'skandal': mlađahna Slavonka ga prijavila policiji jer joj je rekao da je loša u krevetu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Seksualni 'skandal': mlađahna Slavonka ga prijavila policiji jer joj je rekao da je loša u krevetu
Djevojka (29) iz Đurđevca i oženjeni muškarac (41) iz Pitomače uhićeni su u srijedu navečer zbog prostitucije. Nakon kriminalističkog istraživanja muškarac je pušten kući, a policajci su djevojku prekršajno prijavili zbog odavanja prostituciji, piše Jutarnji list.
No, priča nije tako jednostavna kako se na prvi pogled čini. Kvaka je u tome što je klijenta policiji prijavila sama djevojka, i to nakon “obavljenog posla”.
Kako smo neslužbeno doznali, razlog je to što joj je rekao da nije bila “baš nešto” pa joj je dao manje novca. Dogovorili su seks za 100 eura, no nakon što je muškarac, za kojega se priča da je u braku, optužio djevojku za “slab seks” i premalo užitka, dao joj je samo 500 kuna.
- Budi i s tim sretna, nisi baš nešto - rekao joj je pohotnik. To je, kako neslužbeno doznajemo, djevojku strašno naljutilo pa je odmah, još vruća od seksa, izletjela na ulicu i otišla ravno u đurđevačku policijsku postaju gdje su ostali zatečeni time što su čuli.
Osvete željna djevojka, kojoj je očito taština bila strašno povrijeđena tvrdnjom da je loša ljubavnica, ušetala se u policijsku postaju i prijavila da ju je 41-godišnjak prevario. Razgovor je, kazali su nam dobro upućeni u cijeli slučaj, tekao ovako:
- Došla sam ga prijaviti jer me je prevario - rekla je djevojka dežurnom policajcu.
- Dobro, opišite kako vas je prevario - upitao ju je policajac.
Odgovor koji je dobio u prvi tren ga je šokirao. Slušao je u nevjerici.
- Pa, nije mi dao novca koliko smo se dogovorili! Za kaj? Pa, znate... Za seks - odgovorila mu je Đurđevčanka.
Ubrzo je priveden i sam klijent.
Sve je poricao, ali ga je djevojka sve dublje zakopavala u sramotu. Ipak, osim sramote, nije mu naudila, nego je sama ostala bez dogovorenog novca uz prekršajnu kaznu. Klijent neće odgovarati za “prevaru”.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/313169/seksualni-skandal-mlaahna-slavonka-ga-prijavila-policiji-jer-joj-je-rekao-da-je-losa-u-krevetu
No, priča nije tako jednostavna kako se na prvi pogled čini. Kvaka je u tome što je klijenta policiji prijavila sama djevojka, i to nakon “obavljenog posla”.
Kako smo neslužbeno doznali, razlog je to što joj je rekao da nije bila “baš nešto” pa joj je dao manje novca. Dogovorili su seks za 100 eura, no nakon što je muškarac, za kojega se priča da je u braku, optužio djevojku za “slab seks” i premalo užitka, dao joj je samo 500 kuna.
- Budi i s tim sretna, nisi baš nešto - rekao joj je pohotnik. To je, kako neslužbeno doznajemo, djevojku strašno naljutilo pa je odmah, još vruća od seksa, izletjela na ulicu i otišla ravno u đurđevačku policijsku postaju gdje su ostali zatečeni time što su čuli.
Osvete željna djevojka, kojoj je očito taština bila strašno povrijeđena tvrdnjom da je loša ljubavnica, ušetala se u policijsku postaju i prijavila da ju je 41-godišnjak prevario. Razgovor je, kazali su nam dobro upućeni u cijeli slučaj, tekao ovako:
- Došla sam ga prijaviti jer me je prevario - rekla je djevojka dežurnom policajcu.
- Dobro, opišite kako vas je prevario - upitao ju je policajac.
Odgovor koji je dobio u prvi tren ga je šokirao. Slušao je u nevjerici.
- Pa, nije mi dao novca koliko smo se dogovorili! Za kaj? Pa, znate... Za seks - odgovorila mu je Đurđevčanka.
Ubrzo je priveden i sam klijent.
Sve je poricao, ali ga je djevojka sve dublje zakopavala u sramotu. Ipak, osim sramote, nije mu naudila, nego je sama ostala bez dogovorenog novca uz prekršajnu kaznu. Klijent neće odgovarati za “prevaru”.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/313169/seksualni-skandal-mlaahna-slavonka-ga-prijavila-policiji-jer-joj-je-rekao-da-je-losa-u-krevetu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Seksualni 'skandal': mlađahna Slavonka ga prijavila policiji jer joj je rekao da je loša u krevetu
A kurve jbte.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Seksualni 'skandal': mlađahna Slavonka ga prijavila policiji jer joj je rekao da je loša u krevetu
da je obrtnica , pausalno , van sustava PDV kamo realno pripada
sad bi mogla napraviti ovrhu "pohotnika" preko hanzekovica
ovako se moze nadati da mu savjest proradi u nedilju nakon konzumacije tijela kristovog...
na tu okladu ne bi stavio ni lipe
ovako se moze nadati da mu savjest proradi u nedilju nakon konzumacije tijela kristovog...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ne znam što se ti kvartaš u heteroseksualne odnose,debotoijusto wrote:da je obrtnica , pausalno , van sustava PDV kamo realno pripada
drž se svoje avlije i šupnog ateizma
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Yato kurve naplaćuju ppre a ne posle seksa. Posle jebanja nema kajanja. Ova je neka početnica.
komentiram radosnu vijestprckov wrote:ne znam što se ti kvartaš u heteroseksualne odnose,debotoijusto wrote:da je obrtnica , pausalno , van sustava PDV kamo realno pripada
realno 700kn za osrednji/los sex je mnogo u ovoj ekonomiji
jos nekako bi i shvatio da drzava uzme pola na ime davanja
normalno da je klijent , muz otac i vjernik nedjeljom u 10 , nezadovoljan uslugom
isto tako i ona , dok platu zastitu krpice i klopu ne ostane joj nista
osim mlohave cune pretilog ljubavnika koji kuci nema uslugu oralnog seksa i mora gasit svitlo
a za analni sex je cuo od jednog sto zna jednog da je vidio jednom...
2014-04-12
amaterka , vidis da je otisla u stanicu po zastitudzango wrote:Yato kurve naplaćuju ppre a ne posle seksa. Posle jebanja nema kajanja. Ova je neka početnica.
umjesto da je nazvala njegovu zenu za povrat ili poslala konjinu za kojeg radi
da napravi ateistu od njega tj. ubije boga u njemu
2014-04-12
vidi čove što se uživiodebotoijusto wrote:komentiram radosnu vijestprckov wrote:ne znam što se ti kvartaš u heteroseksualne odnose,debotoijusto wrote:da je obrtnica , pausalno , van sustava PDV kamo realno pripada
realno 700kn za osrednji/los sex je mnogo u ovoj ekonomiji
jos nekako bi i shvatio da drzava uzme pola na ime davanja
normalno da je klijent , muz otac i vjernik nedjeljom u 10 , nezadovoljan uslugom
isto tako i ona , dok platu zastitu krpice i klopu ne ostane joj nista
osim mlohave cune pretilog ljubavnika koji kuci nema uslugu oralnog seksa i mora gasit svitlo
a za analni sex je cuo od jednog sto zna jednog da je vidio jednom...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
dzango wrote:Yato kurve naplaćuju ppre a ne posle seksa. Posle jebanja nema kajanja. Ova je neka početnica.
Kao i stotine i tisuće drugih po svim gradovima, 600 % narasle su prijave za prostituciju u RH
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Biti će posla za sudskog vještaka.
haha ...e svašta. možda neka romkinja, pa gdje će netko trčati u policiju prijaviti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Svadili se ljubavnici...samo nije ocekivao da ona ima takvu egzibicionisticku crtu 8-)
2014-04-12
ma kakvi, nije. osim što cijelo selo i žena zna da plaća seks i to ga još ne plaća :)RayMabus wrote:Ipak, osim sramote, nije mu naudila
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tko bi platio 700kn romkinji za sex ?kaja_333 wrote:haha ...e svašta. možda neka romkinja, pa gdje će netko trčati u policiju prijaviti.
za tu lovu dobijes manekenku u godinama+dijete ...punoljetno naravno
2014-04-12
debotoijusto wrote:amaterka , vidis da je otisla u stanicu po zastitudzango wrote:Yato kurve naplaćuju ppre a ne posle seksa. Posle jebanja nema kajanja. Ova je neka početnica.
umjesto da je nazvala njegovu zenu za povrat ili poslala konjinu za kojeg radi
da napravi ateistu od njega tj. ubije boga u njemu
Mala nema makroa, to je očito. Nešto prije tridesete odlučila je otisnuti se u privatno poduzetništvo,
osamostalila se kao i stotine drugih kolegica joj. Ode u kafić i očijuka sa nekim nadobudnim lovašem koji na šanku
pokazuje bunt novčanica.
A "pohotnik" naravno gleda uštediti HAHAHAHAHA,
stupid woman, pohlepna krmača nije zadovoljna sa 500 Kn dnevno.......onda neka obradi još jedno dvojicu
pa će imati dovoljno
2014-04-20
debotoijusto wrote:tko bi platio 700kn romkinji za sex ?kaja_333 wrote:haha ...e svašta. možda neka romkinja, pa gdje će netko trčati u policiju prijaviti.
Ma mora da je Ciganka di bi to prava Hrvatica to napravila za 100 Eura štajetebi
Idu one i za pola od te cijene i to ne Romkinje već sasvim zgodne cure.
2014-04-20
kaja_333 wrote:ma kakvi, nije. osim što cijelo selo i žena zna da plaća seks i to ga još ne plaća :)RayMabus wrote:Ipak, osim sramote, nije mu naudila
Ma naravno da je zajeb nemili
U principu se je osramotio za 250 Kn one razlike do 100 Eura
a uz to ide i blam u selu, gradu, mogućna rastava i sve šta ide skupa sa tim.
No njena je inteligencija stvarno zavidna ono...............
Sad je i zvanično kurva ( glupa ) a ostala je bez 500 Kn i još dobila prijavu
za prostituiranje.
2014-04-20
Yehudi wrote:kaja_333 wrote:ma kakvi, nije. osim što cijelo selo i žena zna da plaća seks i to ga još ne plaća :)RayMabus wrote:Ipak, osim sramote, nije mu naudila
za prostituiranje.
znaš onu..škrti dva put plaća
Guest- Guest
ovod kod mene se ovakve slavonke jebu za kutiju marlbora i dvi piveYehudi wrote:debotoijusto wrote:tko bi platio 700kn romkinji za sex ?kaja_333 wrote:haha ...e svašta. možda neka romkinja, pa gdje će netko trčati u policiju prijaviti.
Ma mora da je Ciganka di bi to prava Hrvatica to napravila za 100 Eura štajetebi
Idu one i za pola od te cijene i to ne Romkinje već sasvim zgodne cure.
da 700kn...njah
2014-04-12
Noor wrote:Yehudi wrote:kaja_333 wrote:ma kakvi, nije. osim što cijelo selo i žena zna da plaća seks i to ga još ne plaća :)RayMabus wrote:Ipak, osim sramote, nije mu naudila
za prostituiranje.
znaš onu..škrti dva put plaća
2014-04-20
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» NIZOZEMSKA državljanka uhićena je u Kataru pod sumnjom za preljub nakon što je prijavila policiji da je silovana
» Skandal u Spaniji : Srbin mu rekao da je peder
» Mrak sve mracnija!Sama sebe prijavila u komisiju.Zaradila 40 000 kuna i nije prijavila to u imovinskoj kartici
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
» Skandal u Spaniji : Srbin mu rekao da je peder
» Mrak sve mracnija!Sama sebe prijavila u komisiju.Zaradila 40 000 kuna i nije prijavila to u imovinskoj kartici
» Baldasar:'Milanović mi nije rekao da sam ustaša,rekao mi je nešto puno gore'
» 'Suljo je dosao do nas i rekao koga ce ubiti,zaklati.Meni kao Srbinu rekao je da sam izdajica,srpski izrod i da ce me zadnjeg zaklati'
Page 1 of 2