Denkverbot
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Denkverbot
a zoč nemoš normalan paket?
Jesi i ti siromah?
Jesi i ti siromah?
2014-04-16
Stik? Pa ti si iz pripizdine?! Jo sun misli da si zagrepčanin..a ne zun zoč...
Matoš u sridu. Zamisli kako je dubok taj socijalistički koren, ne ćemo se mi rekuperati još dugo. Triba nojti snoge za ne potonuti u apatiju ili cinizam, ako već moromo ostati vode.
I, nećeš mi zamiriti jednu gramar naci intervenciju, pričaju se samo priče, mi govorimo jedun isdrugin. Užasno mi to para uši:)
Matoš u sridu. Zamisli kako je dubok taj socijalistički koren, ne ćemo se mi rekuperati još dugo. Triba nojti snoge za ne potonuti u apatiju ili cinizam, ako već moromo ostati vode.
I, nećeš mi zamiriti jednu gramar naci intervenciju, pričaju se samo priče, mi govorimo jedun isdrugin. Užasno mi to para uši:)
2014-04-16
I unda meni reču da me ne razumu:)
Jebote kek i lel
Jebote kek i lel
2014-04-16
vazno da se vas dvojica dobro razumijete ;-)
2014-04-12
Nije zgoreg za znati :Dkic wrote:seliš se? :^0
Mislim, nikada ne znaš, a na sve treba biti spreman :)
Guest- Guest
Ma, željela sam naglasak staviti na onako stručnu analizu (nisam dobila detaljno obrazloženje, nisam zadovoljna, nisam....a, i mislila sam u to uključiti i Kica, koji je na to odgovorio protupitanjem, nisam zadovoljna, nisam...:D).aben wrote:I zoč mi govoriš vi:)
Guest- Guest
Neš mi palo na pamet, pročitavši ovo.aben wrote:
Matoš u sridu.
Kako su u neka davna vremena gdje je bilo drugačije uređenje (primjerice feudalno), gledali na seljake koji su radili kao kućna pripomoć.?
Jesu li i na njih gledali kao na uhljebe i kako su ih tada zvali?
Guest- Guest
Ajd, kod mene je zbrkan redoslijed riječi u rečenici, al nekako se i može pohvatati bit ali ove tvoje kratice i meni je teško dešifrirati :Dkic wrote:lel
naviko sam previš na mativku, nije mi bez nje pripovijedat (et ti sad abe :p)
Guest- Guest
To mi samo mislimo :DIvyTeasdale wrote:vazno da se vas dvojica dobro razumijete ;-)
Guest- Guest
A dobro, ni ne moreš dobiti stručan odgovor iz dvo razloga;mativka wrote:Ma, željela sam naglasak staviti na onako stručnu analizu (nisam dobila detaljno obrazloženje, nisam zadovoljna, nisam....a, i mislila sam u to uključiti i Kica, koji je na to odgovorio protupitanjem, nisam zadovoljna, nisam...:D).aben wrote:I zoč mi govoriš vi:)
ne razumin pitanje, kako misliš nojuređenija? Moj odgovor je išo s obziron na poreznu evaziju;
I drugo, ne zun koju razinu stručnosti očekuješ, to ni moje područje, ali stručnjaci smo somi zose, i to vrhunski i jedini.
2014-04-16
Mislim s obzirom na državno uređenje, ono povezanost politike i ekonomije kroz državno uređenje. Prednosti, nedostaci takvih uređenja, nekakva komparacija s našim uređenjem (neredom) i tako. Nekakve vizije osobne najboljeg riješenja.aben wrote:
A dobro, ni ne moreš dobiti stručan odgovor iz dvo razloga;
ne razumin pitanje, kako misliš nojuređenija? Moj odgovor je išo s obziron na poreznu evaziju;
I drugo, ne zun koju razinu stručnosti očekuješ, to ni moje područje, ali stručnjaci smo somi zose, i to vrhunski i jedini.
A, s obzirom na moje poznavanje ekonomije, ti si expert :) (osjećam da mi je lakše bubnuti neku glupost, tj. pitanje u razgovoru s tobom. Kica ne računam, on se samo zafrkaje :D)
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Page 47 of 50