Denkverbot
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Denkverbot
Da ne kompliciram pojam uređenosti u smislu u kojem sam ga spomenula, je recimo: mjesto ugodno za življenje.aben wrote:
A na ča misliš ka rečeš uređenost?
Eto, opet autoritetofobija, pitoš me zoč smatran da misliš da je neko pametniji; pa tribala bi biti svjesna činjenice da samo jedun čovik na svitu more misliti da niko ni pametniji od njega i pri tomu biti u pravu. Postoji zdravi skepticizam, ali mislin da bi mogla malo više verovati autorima i autoritetima bez obzira i upravo zoto ča nemoš osobno iskustvo u nečemu, to će te obogatiti. Steko sun dojam da ti nišće ne prihvaćoš ako soma ne proživiš, ili u glovnom, nadprosječnu razinu skepticizma. Kic, potvrdi mi ovo.
E, jebiga, ako sun nejasan:(
Ti i tvoja autoritetofobija! :D (nemam pojma što to znači)
Prvo, jer mi je pojam autoriteta stran (tj. ne znam u kojem kontekstu ga upotrebljavaš, a i inače mi je taj pojam apstraktan tako da fobija nema nikakve veze s ičim)
Također sam mišljenja da svatko za sebe misli i pri tome može biti u pravu :) Ne znam da li si primjetio ali svačije mišljenje uvažavam, o njima promišljam, ali donosim svoje zaključke.
Isto tako, da bih o nečemu progovarala s ogromnom sigurnošću, moram to doživjeti. Tek tada postoji temelj za ono što iskazujem. Sve ostalo smatram, mogućnostima...
Guest- Guest
I riječ i pojam :) (nikako ju ne doživljavam)kic wrote:
mislim da nju buni sama riječ, a ne pojam..
bojim se da je malivka ipak neizlječiva, pa mi neće zamjerit ako sad rečem da joj u shvaćanju tog smeta njena postavka ženskog trača: samo zato što je netko to rekao, mora bit istina, ma nemoj?
na kraju krajeva, moraš nekom vjerovati, zato što vjerujemo da aspirin djeluje i uzimamo ga, pa makar i ne pomogao baš nekad 100%
Upravo kao žensko mogu reći: ne volim tračeve :)
Uvijek vjerujem :)
Guest- Guest
Pa da!aben wrote:
Kad je već na tapetu,
Jo mislin da je ona teški solipsist:)
Neke stvari moraš isprobati :) Ili ćeš se osloniti na sreću pa kriviti nesretnu sudbinu :D
Guest- Guest
Ne znam, ali vjerujem da je dobro :D (to progovaram kao teški solipsist) :Dkic wrote:u što se uvukla xD
Guest- Guest
uf, već je pijetak!mativka wrote:Da ne kompliciram pojam uređenosti u smislu u kojem sam ga spomenula, je recimo: mjesto ugodno za življenje.aben wrote:
Eto, opet autoritetofobija, pitoš me zoč smatran da misliš da je neko pametniji; pa tribala bi biti svjesna činjenice da samo jedun čovik na svitu more misliti da niko ni pametniji od njega i pri tomu biti u pravu. Postoji zdravi skepticizam, ali mislin da bi mogla malo više verovati autorima i autoritetima bez obzira i upravo zoto ča nemoš osobno iskustvo u nečemu, to će te obogatiti. Steko sun dojam da ti nišće ne prihvaćoš ako soma ne proživiš, ili u glovnom, nadprosječnu razinu skepticizma. Kic, potvrdi mi ovo.
Prvo, jer mi je pojam autoriteta stran (tj. ne znam u kojem kontekstu ga upotrebljavaš, a i inače mi je taj pojam apstraktan tako da fobija nema nikakve veze s ičim)
Također sam mišljenja da svatko za sebe misli i pri tome može biti u pravu :) Ne znam da li si primjetio ali svačije mišljenje uvažavam, o njima promišljam, ali donosim svoje zaključke.
Isto tako, da bih o nečemu progovarala s ogromnom sigurnošću, moram to doživjeti. Tek tada postoji temelj za ono što iskazujem. Sve ostalo smatram, mogućnostima...
2014-04-16
I meni je drago što te vidim! :Daben wrote:
uf, već je pijetak!
Ajd, imaš jednu veliku pohvalu od mene.
Primjetila sam da si dosljedan svojoj muškoj prirodi i to se cijeni :)
Guest- Guest
a, ni baš da znun, možda monako, kajmanski otoci, liberland. bilo di di ne kažnjavaju uspjeh.aben wrote:uf, već je pijetak!mativka wrote:Da ne kompliciram pojam uređenosti u smislu u kojem sam ga spomenula, je recimo: mjesto ugodno za življenje.aben wrote:
svaki ne more biti u pravu ako su in mišljenja suprotna; ili minimalna ploća štiti low skils radnike, ili ne štiti.
tvoj problem je ča svačija mišljenja uvažavaš, a tribala bi filtrirati. ne moreš uzesti ezekijela i kica i uvažavati njihova mišljenja jednako, jer unda nisi efikasna. možda ćeš na kraju i dojti do istine, al nakon ča probaviš hrpu smeća. analogija je ko da poideš kruva zajedno s vrećicon, klocima za kupovanje i blagajnom, i rečeš da si dobila sve nutrijente iz kruva.
autoriteti su autoriteti uvjetno rečeno, oni nisu obavezni ko porez, nego kvalitetni.
2014-04-16
a, ča sun učini?mativka wrote:I meni je drago što te vidim! :Daben wrote:
uf, već je pijetak!
2014-04-16
Ne mora, dakako, ali i može :)aben wrote:
a, ni baš da znun, možda monako, kajmanski otoci, liberland. bilo di di ne kažnjavaju uspjeh.
svaki ne more biti u pravu ako su in mišljenja suprotna; ili minimalna ploća štiti low skils radnike, ili ne štiti.
tvoj problem je ča svačija mišljenja uvažavaš, a tribala bi filtrirati. ne moreš uzesti ezekijela i kica i uvažavati njihova mišljenja jednako, jer unda nisi efikasna. možda ćeš na kraju i dojti do istine, al nakon ča probaviš hrpu smeća. analogija je ko da poideš kruva zajedno s vrećicon, klocima za kupovanje i blagajnom, i rečeš da si dobila sve nutrijente iz kruva.
autoriteti su autoriteti uvjetno rečeno, oni nisu obavezni ko porez, nego kvalitetni.
Dakako da filtriram, no ono što uvažavam je osobnost osobe i njeno mišljenje. Nitko ne govori o prihvaćanju određenih teza, no stavila bih naglasak na osobnost i dozvoljavanje izražavanja mišljenja, tj. bez omalovažavanja. Osobno preferiram različitost, i to je ono što me uvijek razveseli.
Ja ne znam što je istina.
Moram primjetiti da se stavljaš u poziciju psihologa, i to je u redu. Ali tvoji zaključci su samo tvoji. Oni možda nemaju veze s pravim stanjem stvari, ali su tvoji. Primjer, nikada ti ne bih rekla da imaš problem u nečemu jer ja u ničemu ne vidim problem :)
Što je uopće mjerilo kvalitete kada znamo da su kriteriji za svakoga drugačiji...?!
Guest- Guest
Nije problem u onome što si učinio, već u onome što nisi :)aben wrote:a, ča sun učini?mativka wrote:I meni je drago što te vidim! :Daben wrote:
uf, već je pijetak!
Pa ništa ti se ne bi dogodilo kada bi nešto rekao zbog čega bi se osoba dobro osjećala;)
Guest- Guest
dobro, uvažavaj. ali to je irelevantno za istinu. stojimo lebron james i jo, i tebe zainteresiro nešto o košarci, ti ćeš saslušati mene i njega, a mogla si samo njega i dobiti duplo informacija. a sve da se ne ositin zapostavljnim:)mativka wrote:Ne mora, dakako, ali i može :)aben wrote:
a, ni baš da znun, možda monako, kajmanski otoci, liberland. bilo di di ne kažnjavaju uspjeh.
Dakako da filtriram, no ono što uvažavam je osobnost osobe i njeno mišljenje. Nitko ne govori o prihvaćanju određenih teza, no stavila bih naglasak na osobnost i dozvoljavanje izražavanja mišljenja, tj. bez omalovažavanja. Osobno preferiram različitost, i to je ono što me uvijek razveseli.
Ja ne znam što je istina.
Moram primjetiti da se stavljaš u poziciju psihologa, i to je u redu. Ali tvoji zaključci su samo tvoji. Oni možda nemaju veze s pravim stanjem stvari, ali su tvoji. Primjer, nikada ti ne bih rekla da imaš problem u nečemu jer ja u ničemu ne vidim problem :)
Što je uopće mjerilo kvalitete kada znamo da su kriteriji za svakoga drugačiji...?!
2014-04-16
čekoj, ča to nis učini?mativka wrote:Nije problem u onome što si učinio, već u onome što nisi :)aben wrote:a, ča sun učini?mativka wrote:I meni je drago što te vidim! :Daben wrote:
uf, već je pijetak!
Pa ništa ti se ne bi dogodilo kada bi nešto rekao zbog čega bi se osoba dobro osjećala;)
2014-04-16
Ionako ne znam što je istina.aben wrote:
dobro, uvažavaj. ali to je irelevantno za istinu. stojimo lebron james i jo, i tebe zainteresiro nešto o košarci, ti ćeš saslušati mene i njega, a mogla si samo njega i dobiti duplo informacija. a sve da se ne ositin zapostavljnim:)
Njega ću saslušati, a s tobom ću raspravljati :) Uzeti ću njega u obzir kao osobu koja je iskustveno nadmoćnija i stručnija u zvanju u kojem je. No, to isto tako ne znači da ću tebe saslušati iz razloga da se u kojem slučaju ne bi osjećao zapostavljenim, već iz razloga što me zanima što ćeš ti reći iz druge perspektive. Sve u cilju šireg promišljanja o istome.
Ali što se tiče neke kulture ponašanja, neugodno mi je ako sam u društvu bilo koga isključivati. Radije se sama povućem....
Guest- Guest
Pa rekao, nešto tipa:o, lijepo li te vidjeti, ili konačno netko za bla, bla :), ili nešto lijepo :)aben wrote:čekoj, ča to nis učini?mativka wrote:Nije problem u onome što si učinio, već u onome što nisi :)aben wrote:a, ča sun učini?mativka wrote:I meni je drago što te vidim! :Daben wrote:
uf, već je pijetak!
A ne: već je petak! :) Tipa onoga: o, neeeeeeeeeeee sudbo kleta! :) (opet ova ili tako u tom stilu) :))))
Al nema veze:) Ne mogu se ja na vas naljutiti :) (i da hoćete:))
Guest- Guest
a to:)mativka wrote:Pa rekao, nešto tipa:o, lijepo li te vidjeti, ili konačno netko za bla, bla :), ili nešto lijepo :)aben wrote:čekoj, ča to nis učini?mativka wrote:Nije problem u onome što si učinio, već u onome što nisi :)aben wrote:a, ča sun učini?mativka wrote:
I meni je drago što te vidim! :D
A ne: već je petak! :) Tipa onoga: o, neeeeeeeeeeee sudbo kleta! :) (opet ova ili tako u tom stilu) :))))
Al nema veze:) Ne mogu se ja na vas naljutiti :) (i da hoćete:))
jo sun se samo prestraši kako mi doni letu...sa mi je svaki dun isti i jedina pravilnost koja se ponovljo si ti na forumu...
2014-04-16
Ono što je zapravo strašno je činjenica da je većini ljudi tako (mislim na misao kako dani lete). No ono što je lijepo u tome, je poneka "nepravilnost" :).aben wrote:
a to:)
jo sun se samo prestraši kako mi doni letu...sa mi je svaki dun isti i jedina pravilnost koja se ponovljo si ti na forumu...
Guest- Guest
da mi pošalješ svoju sliku u prozirnoj spavaćici, to bi bila jedna lipa nepravilnost u ovoj temporalnoj jurnjavi.mativka wrote:Ono što je zapravo strašno je činjenica da je većini ljudi tako (mislim na misao kako dani lete). No ono što je lijepo u tome, je poneka "nepravilnost" :).aben wrote:
a to:)
2014-04-16
Isuse Bože! :)aben wrote:
da mi pošalješ svoju sliku u prozirnoj spavaćici, to bi bila jedna lipa nepravilnost u ovoj temporalnoj jurnjavi.
Toliko si mi drag, vjeruj, da ti to ne želim učiniti :) Da si mi malo manje drag-učinila bih! :)
Guest- Guest
haha, koja ti je to obrnuto obrnuta psihologija, ne mogu zapetljo sun se ča to znoči:))mativka wrote:Isuse Bože! :)aben wrote:
da mi pošalješ svoju sliku u prozirnoj spavaćici, to bi bila jedna lipa nepravilnost u ovoj temporalnoj jurnjavi.
Toliko si mi drag, vjeruj, da ti to ne želim učiniti :) Da si mi malo manje drag-učinila bih! :)
2014-04-16
hahahhahah, i ja se smijem :)aben wrote:haha, koja ti je to obrnuto obrnuta psihologija, ne mogu zapetljo sun se ča to znoči:))mativka wrote:Isuse Bože! :)aben wrote:
Samo znaj, ne želiš takvo što :)
hahahhahha...Koji si ti.....hahhahaha
Mene uopće ne zanima kako izgledaš u noćnoj opravi :) (eto toliko) :)
Guest- Guest
klasika, jo želin tvoje tilo a ti želiš moju sposobnost da ti zarodin šoldov:(mativka wrote:hahahhahah, i ja se smijem :)aben wrote:haha, koja ti je to obrnuto obrnuta psihologija, ne mogu zapetljo sun se ča to znoči:))mativka wrote:Isuse Bože! :)aben wrote:
Samo znaj, ne želiš takvo što :)
hahahhahha...Koji si ti.....hahhahaha
Mene uopće ne zanima kako izgledaš u noćnoj opravi :) (eto toliko) :)
pa ča biš s mojoj noćnon slijon, valjda bi neku s lopatom..?
2014-04-16
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Page 49 of 50