Denkverbot
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Denkverbot
To put it more bluntly, initiation and symbolism immerse the initiate in the primordial memory. They do not illuminate like the lights of the museum or shopping mall, so that we are forced to stand back and observe, but, instead, they draw the initiate into a darkness bathed in gold — illuminated as if by the sun at dawn or dusk, the eternal fire of the Zoroastrian temple, and so on. Reality is not less real, but more so. With us are our ancestors as well as those yet to be born. So, too are the gods and the sages of antiquity. Everything has depth. Art is not decoration but the reemergence of truths that can be seen, felt, and experienced.
pametan covjek ;Dkic wrote:zanimljivo mi je bilo kod onog Islandjanina mislim, koji crta stripove, i sad kalendarski prati zbivanja, stotinu stripova s ruganjem uglavnom, Bozic, Nova godina, Valentinovo itd, i dodje dan zena i samo je napisao mislim: sretan vam dan zena xD
2014-04-12
mativka wrote:A, hvala ti muško figuro :)aben wrote:ura je po ponoći... mativka, nika se neš udati ako nastaviš tipkatii na forumu..moj očinski savjet ti je da forumašiš u sredu, a u petak izojdi vanka, ponošoj se malo droljasto, i unda će sve brzo sesti na svoje.
aj, ln:)
Opet nemaš pojma:)
Pravoga ću sresti ponedjeljkom,:) Ili negdje duboko u zelenoj šumi, u ovo vrijeme, okupani znojem vremena :)
Laka ti noć, draga figuro :)
je je u šumi, nekoga drvosječu, biž biž
2014-04-16
Ma, sada sam se malo zamislila...aben wrote:
je je u šumi, nekoga drvosječu, biž biž
Zapravo, otići ću uskoro na kavicu . Ipak je nedjelja ujutro, tada je vani pošten svijet :D
Guest- Guest
E a i lakše prepoznat signalizaciju, oćoli, cipele, iskin autun je došo..
2014-04-16
E a i marku mobitela :Daben wrote:E a i lakše prepoznat signalizaciju, oćoli, cipele, iskin autun je došo..
Treba si znati "olakšati" život :)
Guest- Guest
Prorok Kic! :)kic wrote:gdje god da ode uzaludno je, kad ce misliti na tebe i kako si plako na Wall-E :^^
Večeras se spremam pogledati taj film. (ako ste me zeznuli, jao se vama) :)
Guest- Guest
hehe a bockam ga malo, tako mi muski to radimo, ali stvarno te uhvati za srce malo..
onda ce nam biti OP jel ono? :^^
Ni stvor toga filma, jo plačin na sve romantične komedije, drame i obiteljske popodnevne filmove.kic wrote:hehe a bockam ga malo, tako mi muski to radimo, ali stvarno te uhvati za srce malo..
2014-04-16
Chicks dig that,kic wrote:gdje god da ode uzaludno je, kad ce misliti na tebe i kako si plako na Wall-E :^^
Jedun pu mi je jedun motorist reko ozbiljan ko smrt, na teškin otočkin dijalektu, ka sun ga pito da kako uvika dojde sa drugun mlodun lipun žinskun: jo jes mačo (duugo a), ma sun i osjećajan ( nojmekši ć ča moreš zamisliti).
Jebiga, slika idealnog muskog u očima žena je šizofrena:)
2014-04-16
Pa ne, teško se uživiti na nešto ča traje par minuti.betty.boop wrote:a na reklame ?
Jo se uživin u film tuta forca, jebiga. Morin gljedati i teške trešove i guštati ali zoto ne morin horori uopće.
2014-04-16
Ma dobro, teška rič,kic wrote:shizofrenija velis.. hm..
ali sto iljod godin evolucije ih tiro da budeš provider i protector, da se beskomprobisno obračunavaš sa sabljastin tigrovima, ali da si nježan i blagog dodira, da cijeniš cviće i slične pizdarije
2014-04-16
I get the point, samo je bitno da prvi dojam bude macho a tek poslije moze ono drugo, inace nis..
A, ovisi, počunja san nekoliko feministica i gong aktivistkinja,kic wrote:I get the point, samo je bitno da prvi dojam bude macho a tek poslije moze ono drugo, inace nis..
trik je da se u neobaveznon razgovoru začudiš zoč se za prava pedera tribo boriti, jer ko nisi zno da imo ljudi ki ne volu pederi:)
Al, ruku na srce, ljevičarke nisu bogzna kako inteligentne, jer da jesu ne bi bile ljevičarke...
2014-04-16
aben wrote:Pa ne, teško se uživiti na nešto ča traje par minuti.betty.boop wrote:a na reklame ?
Jo se uživin u film tuta forca, jebiga. Morin gljedati i teške trešove i guštati ali zoto ne morin horori uopće.
gadljivi su ti horori ili te strah ?
betty.boop-
2015-01-23
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Page 28 of 50