Hrvati u BiH stali uz Komaricu : Brutalno ga napadaju jer je rekao istinu o stradanju Hrvata
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvati u BiH stali uz Komaricu : Brutalno ga napadaju jer je rekao istinu o stradanju Hrvata
BiH je priznaje, to je jedino bitno. Ono što Dodik priča nema težinu ni na vanjskom ni na unutarnjem planu, očito.RayMabus wrote:Valjda si dovoljno inteligentan pa kužiš da Hrvatska nece trpit nikoga i ništa na rubu svojih granica tko ju ne priznaje.Starhemberg wrote:Šta se ima drmat, RS nije država.
Guest- Guest
Re: Hrvati u BiH stali uz Komaricu : Brutalno ga napadaju jer je rekao istinu o stradanju Hrvata
ko ti to reko ?RayMabus wrote:RS ne priznaje RH.pizzon wrote:ko koga ne priznaje ??RayMabus wrote:Valjda si dovoljno inteligentan pa kužiš da Hrvatska nece trpit nikoga i ništa na rubu svojih granica tko ju ne priznaje.Starhemberg wrote:Šta se ima drmat, RS nije država.
gde si to cuo
Guest- Guest
Pa piše ti u ovoj deklaraciji :pizzon wrote:ko ti to reko ?RayMabus wrote:RS ne priznaje RH.pizzon wrote:ko koga ne priznaje ??RayMabus wrote:Valjda si dovoljno inteligentan pa kužiš da Hrvatska nece trpit nikoga i ništa na rubu svojih granica tko ju ne priznaje.Starhemberg wrote:Šta se ima drmat, RS nije država.
gde si to cuo
SKUPŠTINA RS USVOJILA DEKLARACIJU
Narodna skupština RS zahtijeva da Republika Hrvatska utvrdi i u razumnom roku isplati pravičnu odštetu žrtvama ovog genocida i njihovim potomcima. Od Hrvatske se traži i da odlukom svojih najviših organa, prihvati istorijsku i svaku drugu odgovornost za genocid NDH nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom Drugog svjetskog rata, da na dostojan način obilježe i obezbijede sva mjesta zločina i čuva uspomene na žrtve.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24505/skupstina_rs_usvojila_deklaraciju_ustase_su_pochinile_zlochin_genocida_hrvatska_mora_obestetiti_zrtve_ndh.html
RH je slijedbenica socijalistcke federativne republike Hrvatske i kao takva je međunarodno priznata.
Ako si ti donio deklaraciju u kojoj sam ti ja slijedbenica NDHa a šta nije tocno onda ti mene ne priznaješ kao državu i ne poštuješ moj suverentitet.
Pizdon dragi u životu sam imao situacije gdje nekog nisam mrzio , možda sam ga i volio al nebitno , nije se to jednom desilo ....al ta me osoba tj više njih svaka za sebe svojim postupanjem i dijelima dovela do toga da nisam imao drugog izbora osim .....
Prihvati Austrijsku ponudu. Oni te jedini mogu zaštiti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Objavljena prva knjiga o progonu i stradanju vojvodjanskih Hrvata za vrijeme Domovinskog rata
» Čimpanze sve češće brutalno napadaju i ubijaju gorile
» "Izvinjavam se što sam vam rekao istinu",
» Dodik otkrio karte: Stali smo u odbranu Hrvata u BiH
» Dodik: Bošnjaci su histerični, Milanović je samo rekao istinu
» Čimpanze sve češće brutalno napadaju i ubijaju gorile
» "Izvinjavam se što sam vam rekao istinu",
» Dodik otkrio karte: Stali smo u odbranu Hrvata u BiH
» Dodik: Bošnjaci su histerični, Milanović je samo rekao istinu
Page 2 of 2