ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Izvinjavam se što sam vam rekao istinu",

Go down

"Izvinjavam se što sam vam rekao istinu",  Empty "Izvinjavam se što sam vam rekao istinu",

Post by Serbinho-3 Wed 27 Dec - 11:49

"Nestali su Srbi Krajišnici i oni su ih tretirali kao Hrvate. Prvi put su građani Hrvatske tada čuli istinu", kazao je Vučić uz komentar da su ga tada svi nazivali četnikom. "Izvinjavam se što sam vam rekao istinu", dodao je predsednik Srbije. 

http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/680565/Jutarnji-list-Vucic-zaostrio-s-Hrvatima-Rusi-i-SAD-rekli-spustaj-loptu
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

"Izvinjavam se što sam vam rekao istinu",  Empty Re: "Izvinjavam se što sam vam rekao istinu",

Post by RayMabus Wed 27 Dec - 11:54

Božić je, to je lukava huškačka politika
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

"Izvinjavam se što sam vam rekao istinu",  Empty Re: "Izvinjavam se što sam vam rekao istinu",

Post by kic Wed 27 Dec - 11:54

lički Srbi nisu Srbi, već doseljeni Vlasi sa šireg područja Balkana koje su Turci dovukli da im služe i bore se s njima protiv Hrvata.. kasnije su promijenili stranu kad su Turci počeli pušiti nakon 1683.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 27 Dec - 11:58

Šta da Plenković sad na pravoslavni Božić počne pričat o četničkom orgijanju po Hrvatskoj

To je ta priča koju Vučić izvodi

Stvara mržnju
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti Wed 27 Dec - 11:59

Nisu svi Srbi Krajišnici postali Hrvati. Oni koji su bili pametni, ti su otišli u Srbiju. Hrvati su postali samo glupi Srbi koji su ostali.

Ali, nama je to dobro, jer nas ima više, a i ukupna prosječna inteligencija nam je ipak malo porasla.

crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 27 Dec - 12:03

Vučića ne treba niti komentirati, ratni huškać bio ratni huškać ostao
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Wed 27 Dec - 12:17

A ta ekipa tamo neke stvari nekuži, prvo sve ste katolike iz RS očistili pa i iz Vojvodine i dan danas to završavate

Moš ti s Čovićem biti dobar ali ne odlučuje on o Hr vojnim planovima

Lupiti će vas Hrvati tako da ćete opet kmečat

Mogu ja potirat iz istočnog dijela RS a zapadni ostavit i tako odvojen stvorit od njega Sao Krajinu pod mojom kontrolom
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics