Haso jebe, ne vadi
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Haso jebe, ne vadi
Trebat ceš ih streljat malo više jer to je oznaka Galakticke Federacije.abraham wrote:Stijeljati ga treba. Njega i jos nekih 100 000 000 koji imaju ovake simbole po kucama, autima i sl. Sunce ti kalaisano trebat ce mitraljez.
Doduše Hitler je taj znak zloupotrebija al taj znak je stariji od Hitlera.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vadi ga Hase, predahni malo, popij sherbe i zamezi malo rekabu. Ima tu jos dosta pojebati, nemoj da pregoris, jadan....
2014-04-14
Ča je ? , boli istina,provocator wrote:Hasanpavelić se za početak može malo napuštiti curca!
A onda idemo dalje.
a ti ćeš pušit kurac kad ti ukine nasljednu partizansku mirovinu.
2014-04-18
u 5h jutri na repertoaru - hvalite me usta mojavuksadinare wrote:Ne,ozbiljno...ja sam upravo jebao i jebem jednu ljevicarku...rostiljam manje vise ljevicarke..takva karma....ja ka desnicar,hosovac njima ne uskracujem njihovo politicko misljenje...kad ih jebem meni svejedno oce one vikati,govoriti tito,che,zoki ili mozebitno zds.. meni je najvaznije da obavi zadatak u krevetu kako bog zapovijeda.. i interesantno bas izvrsno se slazem sa ljevicarkama u krevetu i ljubavnom zivotu..to sto se malo pokefamo poradi politike to je vise da se malo zagrijemo za iducu rundu u noci ili na balkonu...svejednoErnestB0274 wrote:I ja. Jebem ustaše u mozak.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Čika jebe baku, čika jebe deku,abraham wrote:Vadi ga Hase, predahni malo, popij sherbe i zamezi malo rekabu. Ima tu jos dosta pojebati, nemoj da pregoris, jadan....
Čika jebe tebe, čika jebe sve na svetu...
Čika jebe zeku, čika jebe medu...
Taj ti čika stiže čak i sebe da pojebe..
2014-04-12
Ne,ozbiljno sam karao u 5odnosno od 3 do pola 5....i ljevicarka je...voli desni quratz vise nego tita,stipu i zokija zajedno..bez zajebancije...jel ti kao ljevicar volis omirisati desnu picu..bi,a?debotoijusto wrote:u 5h jutri na repertoaru - hvalite me usta mojavuksadinare wrote:Ne,ozbiljno...ja sam upravo jebao i jebem jednu ljevicarku...rostiljam manje vise ljevicarke..takva karma....ja ka desnicar,hosovac njima ne uskracujem njihovo politicko misljenje...kad ih jebem meni svejedno oce one vikati,govoriti tito,che,zoki ili mozebitno zds.. meni je najvaznije da obavi zadatak u krevetu kako bog zapovijeda.. i interesantno bas izvrsno se slazem sa ljevicarkama u krevetu i ljubavnom zivotu..to sto se malo pokefamo poradi politike to je vise da se malo zagrijemo za iducu rundu u noci ili na balkonu...svejednoErnestB0274 wrote:I ja. Jebem ustaše u mozak.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nisam ljevicar a u sex ne diskriminiramvuksadinare wrote:Ne,ozbiljno sam karao u 5odnosno od 3 do pola 5....i ljevicarka je...voli desni quratz vise nego tita,stipu i zokija zajedno..bez zajebancije...jel ti kao ljevicar volis omirisati desnu picu..bi,a?debotoijusto wrote:u 5h jutri na repertoaru - hvalite me usta mojavuksadinare wrote:Ne,ozbiljno...ja sam upravo jebao i jebem jednu ljevicarku...rostiljam manje vise ljevicarke..takva karma....ja ka desnicar,hosovac njima ne uskracujem njihovo politicko misljenje...kad ih jebem meni svejedno oce one vikati,govoriti tito,che,zoki ili mozebitno zds.. meni je najvaznije da obavi zadatak u krevetu kako bog zapovijeda.. i interesantno bas izvrsno se slazem sa ljevicarkama u krevetu i ljubavnom zivotu..to sto se malo pokefamo poradi politike to je vise da se malo zagrijemo za iducu rundu u noci ili na balkonu...svejednoErnestB0274 wrote:I ja. Jebem ustaše u mozak.
2014-04-12
One žrtve šta budu na Trgu Ante Pavelića. Jel ima?red wolf wrote:Koga će se pitati za one ubijene od 1941. do 1945. godine?Ero wrote:Moćno, veoma moćno. I usridu.marcellus wrote:
"Pitajte žrtve Josipa Broza Tita kako se osjećaju na Trgu maršala Tita".
provocator wrote:Jel smeće usrano ustaško pitalo žtrtve jasenovačkih logora kako su se osjećali dok je on ustaše nazivao šehidima, mučenicima i herojima?Ero wrote:Moćno, veoma moćno. I usridu.marcellus wrote:
A onda smeće ustaško dođe i i dva dana hoda po Jasenovcu i polaže vijence. Mrš stoko ustaška!
de prestani hiperventilirat i popij ljekić
Haso ne samo da jebe nego i uši zavrće!! KraljEro wrote:Moćno, veoma moćno. I usridu.marcellus wrote:
Guest- Guest
Znači paše ti i kad ti ženska zavuče dildača u šupak? Imaš pravo, zašto bi te trpali samo muškarci, bez veze, treba te jebati ko god stigne.debotoijusto wrote:nisam ljevicar a u sex ne diskriminiramvuksadinare wrote:Ne,ozbiljno sam karao u 5odnosno od 3 do pola 5....i ljevicarka je...voli desni quratz vise nego tita,stipu i zokija zajedno..bez zajebancije...jel ti kao ljevicar volis omirisati desnu picu..bi,a?debotoijusto wrote:u 5h jutri na repertoaru - hvalite me usta mojavuksadinare wrote:Ne,ozbiljno...ja sam upravo jebao i jebem jednu ljevicarku...rostiljam manje vise ljevicarke..takva karma....ja ka desnicar,hosovac njima ne uskracujem njihovo politicko misljenje...kad ih jebem meni svejedno oce one vikati,govoriti tito,che,zoki ili mozebitno zds.. meni je najvaznije da obavi zadatak u krevetu kako bog zapovijeda.. i interesantno bas izvrsno se slazem sa ljevicarkama u krevetu i ljubavnom zivotu..to sto se malo pokefamo poradi politike to je vise da se malo zagrijemo za iducu rundu u noci ili na balkonu...svejednoErnestB0274 wrote:I ja. Jebem ustaše u mozak.
Guest- Guest
tre911 wrote:
Znači paše ti i kad ti ženska zavuče dildača u šupak? Imaš pravo, zašto bi te trpali samo muškarci, bez veze, treba te jebati ko god stigne.
Odmah sam znao ko može da napiše ovakav komentar.
A da znate kako ta moja ljevicarka ima bozansko dupe,sise,nogu.. nakon nje mogu reci blagopocivao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A tek desanka...vuksadinare wrote:A da znate kako ta moja ljevicarka ima bozansko dupe,sise,nogu.. nakon nje mogu reci blagopocivao
dzango wrote:tre911 wrote:
Znači paše ti i kad ti ženska zavuče dildača u šupak? Imaš pravo, zašto bi te trpali samo muškarci, bez veze, treba te jebati ko god stigne.
ja sam se prenerazila...zar tre???
Guest- Guest
vuksadinare wrote:A da znate kako ta moja ljevicarka ima bozansko dupe,sise,nogu.. nakon nje mogu reci blagopocivao
još se teraš? :)))
Guest- Guest
Veliš suosjećaš sa debilbioiostao, potpuno ga razumiješ jer i sam slično razmišljašdzango wrote:tre911 wrote:
Guest- Guest
Ne, ova dvojica pedera bi htjela da me uvuku u svoje kolo ali odavno sam im rekao da se ne ljute ali ja volim samo žene, muški su mi odbojni po tom pitanju.Noor wrote:dzango wrote:tre911 wrote:
Guest- Guest
to su njegovi mokri snovi a ne moze zenu zamolit da ga nabije...jos je u fazi nagovaranja da upali svjetlo te 2min. odnosadzango wrote:tre911 wrote:
2014-04-12
Čekamo da izađe iz ormana.Noor wrote:dzango wrote:tre911 wrote:
Veliš kad ste ti i deboto mogli mogu svidzango wrote:Čekamo da izađe iz ormana.Noor wrote:dzango wrote:tre911 wrote:
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» haso jebe ne vadi
» Malo smo lagili (Haso jebe ne vadi XXVIII)
» Haso(jebe ne vadi) putuje u službeni posjet Mađarskoj
» Haso j. ne vadi
» Haso hebe ne vadi
» Malo smo lagili (Haso jebe ne vadi XXVIII)
» Haso(jebe ne vadi) putuje u službeni posjet Mađarskoj
» Haso j. ne vadi
» Haso hebe ne vadi
Page 3 of 6