Favorit za predsednika Austrije: Stop Kosovu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Favorit za predsednika Austrije: Stop Kosovu
Pa sad .....cijeli tekst u suštini glasi ovako ....stat cemo uz vas , necemo pustit Kosovo da ode al mi moramo biti glavni u BiH.marcellus wrote:samo austrija srbina spasava
Mislim ono opet ok za nas.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
HSS-ovce ce srbadija upucat cak i u parlamentu:)epikur37 wrote:
Ono što eventualno može odgovoriti na ovaj novi trend i okupljanje Europe je nešto iz HSSove kontinentalne, europske, konzervativne, socijalne tradicije.
Pravaši su turkofili, HDZ liberalna stranka koja je pod direktnim diktatom američkog hegemona.
dijagram-
2015-08-09
RayMabus wrote:Pa sad .....cijeli tekst u suštini glasi ovako ....stat cemo uz vas , necemo pustit Kosovo da ode al mi moramo biti glavni u BiH.marcellus wrote:samo austrija srbina spasava
Kakva BiH oni idu na podjelu BiH,to uskoro neće više postojati..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Takav deal su AU i Srbija imali prije Karađorđevića... Neloše u svakom slučaju, slično pozicioniranje.RayMabus wrote:Pa sad .....cijeli tekst u suštini glasi ovako ....stat cemo uz vas , necemo pustit Kosovo da ode al mi moramo biti glavni u BiH.marcellus wrote:samo austrija srbina spasava
Guest- Guest
dijagram wrote:HSS-ovce ce srbadija upucat cak i u parlamentu:)epikur37 wrote:
Ono što eventualno može odgovoriti na ovaj novi trend i okupljanje Europe je nešto iz HSSove kontinentalne, europske, konzervativne, socijalne tradicije.
Pravaši su turkofili, HDZ liberalna stranka koja je pod direktnim diktatom američkog hegemona.
HSS je najzdravija hrvatska politička tradicija.
2015-08-06
...ne kuzi to epikur..njemu su srbalji pravi 'krscani'..drze se ono ne ubij bliznjeg svogdijagram wrote:HSS-ovce ce srbadija upucat cak i u parlamentu:)epikur37 wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tjah vaša opsjednutost srbima ostavit će vas na kolodvoru, dok europa ide u novu platformu.
Prošo voz....
Prošo voz....
2015-08-06
Epikur aj molim te prestani me zahebavat. Ne bi da je ovo veliki forum pa time ne sad tu podhebavaš a znaš i sam da Austrija nije neka globalna sila da o takvim stvarima može donosit odluku. Podržat će ih oko onoga da RS kao entiet ostaje tj nece Sarajevu dat to itd itd itd i ok.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa sad .....cijeli tekst u suštini glasi ovako ....stat cemo uz vas , necemo pustit Kosovo da ode al mi moramo biti glavni u BiH.marcellus wrote:samo austrija srbina spasava
2014-04-11
RayMabus wrote:Epikur aj molim te prestani me zahebavat. Ne bi da je ovo veliki forum pa time ne sad tu podhebavaš a znaš i sam da Austrija nije neka globalna sila da o takvim stvarima može donosit odluku. Podržat će ih oko onoga da RS kao entiet ostaje tj nece Sarajevu dat to itd itd itd i ok.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Pa sad .....cijeli tekst u suštini glasi ovako ....stat cemo uz vas , necemo pustit Kosovo da ode al mi moramo biti glavni u BiH.marcellus wrote:samo austrija srbina spasava
Podjela, pa i otvoreno su je podržali....baš secesiju.
Podržat će i Rusija, uskoro i Francuska i nova europa kako bude se osvajala vlast ...Kina suzdržana..i to je to
2015-08-06
Epikur oladi.
Pokazuješ ogromno neznaje geostrategije i međunarodnog prava.
MIslim šta sad jedna NJemačka da Srbiji koja je rusofilna da još i to i omoguci tako velik utjecaj na Blakanu.
Pa ne pricaj gluposti.
Pokazuješ ogromno neznaje geostrategije i međunarodnog prava.
MIslim šta sad jedna NJemačka da Srbiji koja je rusofilna da još i to i omoguci tako velik utjecaj na Blakanu.
Pa ne pricaj gluposti.
Last edited by RayMabus on 20/5/2016, 13:28; edited 1 time in total
2014-04-11
Ne razumije politiku.RayMabus wrote:Epikur oladi.
On i vuk su najgori ovdje, treba to izbaciti s foruma:)
dijagram-
2015-08-09
...koja europa bog te tvoj..nju treba zapaliti..polit petruljom i zapaliti..to nije vise europa...to je koncern..u kojoj vrijedi iliimas love ili nemas..ili te mogu eksplatirati ako da onda si ok..ako ne onda si neprijatelj..di ti zivis?..po europi da nema nasih crkve bi im visile prazne...svakom drugom premijer ili predsjednik peder...eno onaj nizozemac wilders..pa hajder..sve sama cista desnica a pederi..gdje je u njiam krscansko..le pen nikad nije spomenula krscanstvo..vec francuska..francuska njezini interesi...i naravno rasa....ne bu nam crnci jebali koke po parizu..epikur37 wrote:Tjah vaša opsjednutost srbima ostavit će vas na kolodvoru, dok europa ide u novu platformu.
Prošo voz....
2015-09-08
u cem je kod tebe problem sto se tice mene?...ne's te svrbi..reci sto...dijagram wrote:Ne razumije politiku.RayMabus wrote:Epikur oladi.
2015-09-08
MIslim dat ce im al ne na nacin da ce to pripajat Srbiji nego podrška i ono RS ostaje do daljnjega.RayMabus wrote:
Pa ne pricaj gluposti.
Nece im dat pola Bosne a niti to mogu.
2014-04-11
dijagram wrote:Ne razumije politiku.RayMabus wrote:Epikur oladi.
pratimo dalje ;)
2015-08-06
evo epikur ce objasnitivuksadinare wrote:u cem je kod tebe problem sto se tice mene?...ne's te svrbi..reci sto...dijagram wrote:Ne razumije politiku.RayMabus wrote:Epikur oladi.
zajebavam vas, zar ne vidis? e zato sto ne vidis i zajebavam:)
dijagram-
2015-08-09
vuksadinare wrote:u cem je kod tebe problem sto se tice mene?...ne's te svrbi..reci sto...dijagram wrote:Ne razumije politiku.RayMabus wrote:Epikur oladi.
dijagram srbuje...al prikriveno...pola-pola..on je hrbin :D
2015-08-06
aha...dijagram wrote:evo epikur ce objasnitivuksadinare wrote:u cem je kod tebe problem sto se tice mene?...ne's te svrbi..reci sto...dijagram wrote:Ne razumije politiku.RayMabus wrote:Epikur oladi.
zajebavam vas, zar ne vidis? e zato sto ne vidis i zajebavam:)
2015-09-08
Zavisi kako gledaš i šta ti je interes.Starhemberg wrote:Takav deal su AU i Srbija imali prije Karađorđevića... Neloše u svakom slučaju, slično pozicioniranje.RayMabus wrote:Pa sad .....cijeli tekst u suštini glasi ovako ....stat cemo uz vas , necemo pustit Kosovo da ode al mi moramo biti glavni u BiH.marcellus wrote:samo austrija srbina spasava
Ako gledaš vojno meni je ovo ok a ni civilno mi nje loše a za Srbiju .....a ono prakticki Kosovo i dalje visi u zraku ....ništa nije riješeno ....dakle vojne snage ostaju dole ......malo su razvuceni ....tj jedno oko na BL a drugo na Kosovu i dalje.
Vojno gledano to i nije tako loša đeostrateška situacija za Hr.
2014-04-11
Sad kad dođe nova europa.....države bi trebale leći u svoje etničke granice na Balkanu.
2015-08-06
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kandidat Slobodarske partije u velikom vođstvu u trci za predsednika Austrije
» Koljac Srba vidjen na Kosovu?!Sprema novu 'Oluju' za Srbe na Kosovu
» Ultra desničar ponovo favorit na predsjedničkim izborima u Austriji
» Mamić:Ja sam oduvijek navijao za Zvezdu. Dinamo nije favorit
» savetnica predsednika Srbije- V.A.
» Koljac Srba vidjen na Kosovu?!Sprema novu 'Oluju' za Srbe na Kosovu
» Ultra desničar ponovo favorit na predsjedničkim izborima u Austriji
» Mamić:Ja sam oduvijek navijao za Zvezdu. Dinamo nije favorit