NY Times upozorava:U Austriji izbore dobiva krajnja desnica,ovo je kraj moderne Europe
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: NY Times upozorava:U Austriji izbore dobiva krajnja desnica,ovo je kraj moderne Europe
dobro, neka si srecna, tamo gde jesiNoor wrote:pizzon wrote:Noor wrote:pizzon wrote:
ne bih to tako, generaizovao, one su i majke, ne bih tako lako reko da su nesto sl.
sigurno ne sve !pa sad, ne moze Ida ili Nikolina da se udaju za nekog bg besposlicara.
uuuu...jaki argument
dobro, da li bi se ti udala za nekog besposlicara,
ili nesto bogato i statusno oho, ako bi mogla da bitas.
pa, ako odaberes bogatod, da budes fackalica
ja sam i birala, a da pri tom nisam postala srpska štraca
Guest- Guest
Re: NY Times upozorava:U Austriji izbore dobiva krajnja desnica,ovo je kraj moderne Europe
vucko nikako da dozivi da cenzus partije osvoje vlast u srbiji
uhh, kako bi mu lego novi s.m. uff, sto ga nema
uhh, kako bi mu lego novi s.m. uff, sto ga nema
Last edited by pizzon on 20/5/2016, 10:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
Dobro......jer Austrija mi je garancija da vi necete prema dole a vama je da vas ustaše iz kontinetalne Hr nece napast plus veza su na tom koridoru Herceg Bosne sa sjedištem u Splitu tj u Mostaru al u Splitu je mozak operacija.
----
Đeostrategija.
----
Đeostrategija.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Austrijski desničari žele podjelu BiH
Milorad Dodik je prošle godine boravio u Beču i tada posjetio i Hofera: “Hofer je tom prilikom kazao da ‘100 posto podržava nastojanja Republike Srpske u pogledu vlastite samoodređene budućnosti’.” Hofer je kazao i : ‘Nešto što ne pripada zajedno, ne može ni srasti’.
http://poskok.info/wp/zasto-austrijski-desnicari-zele-raspad-bih-hofer-je-dodiku-rekao-ono-sto-ne-ide-zajedno-nikad-nece-srasti/
..........................
Još malo :)
Milorad Dodik je prošle godine boravio u Beču i tada posjetio i Hofera: “Hofer je tom prilikom kazao da ‘100 posto podržava nastojanja Republike Srpske u pogledu vlastite samoodređene budućnosti’.” Hofer je kazao i : ‘Nešto što ne pripada zajedno, ne može ni srasti’.
http://poskok.info/wp/zasto-austrijski-desnicari-zele-raspad-bih-hofer-je-dodiku-rekao-ono-sto-ne-ide-zajedno-nikad-nece-srasti/
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nema od toga ništa al je poanta da oni tom politikom nedaju Sarajevu da ukine RS.epikur37 wrote:Milorad Dodik je prošle godine boravio u Beču i tada posjetio i Hofera: “Hofer je tom prilikom kazao da ‘100 posto podržava nastojanja Republike Srpske u pogledu vlastite samoodređene budućnosti’.” Hofer je kazao i : ‘Nešto što ne pripada zajedno, ne može ni srasti’.
Shvatili smo politiku njihovu.
Sad još Manjaca poligon za obuku austrijiskih tenkista i topništva.....cirka 150 vojnika maksimalno kad nisu vježbe ...par tenkova i topova za obuku.
Politicka podrška je ok al ja hocu ovo.
2014-04-11
za zapadnu europsku kulturolosku sferu ekstremna ksenofobicna desnica je rijesenje za invaziju sa bliskog istoka i prijetnju sa istoka , stradace mnogi nevini stranci lojalni gradjani ali to nek zahvale ljevicarima i liberalima za nered koji su napravili
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
koja europska desnica..ima francuska,njemacka,austrijska,ruska,poljska....da se riješe islamista sutra bi se potukli međusobno jer treba mnoga pitanja rijsiti narocito teritorijalna....'ruhr je nas..ne nije vas nego nas'....'sleska nije tvoja..ne nego moja'Clone Stormtrooper wrote:za zapadnu europsku kulturolosku sferu ekstremna ksenofobicna desnica je rijesenje za invaziju sa bliskog istoka i prijetnju sa istoka , stradace mnogi nevini stranci lojalni gradjani ali to nek zahvale ljevicarima i liberalima za nered koji su napravili
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
A tek pitanje Trsta.vuksadinare wrote:koja europska desnica..ima francuska,njemacka,austrijska,ruska,poljska....da se riješe islamista sutra bi se potukli međusobno jer treba mnoga pitanja rijsiti narocito teritorijalna....'ruhr je nas..ne nije vas nego nas'....'sleska nije tvoja..ne nego moja'Clone Stormtrooper wrote:za zapadnu europsku kulturolosku sferu ekstremna ksenofobicna desnica je rijesenje za invaziju sa bliskog istoka i prijetnju sa istoka , stradace mnogi nevini stranci lojalni gradjani ali to nek zahvale ljevicarima i liberalima za nered koji su napravili
2014-04-11
"Rusku kapelicu" u Sloveniji na planinskom prijevoju Vršič lani je posjetio ruski premijer Dmitrij Medvedjev, dok bi se ove godine povodom 100. obljetnice njena podizanja moglo dogoditi da se pred njom pojavi i predsjednik Vladimir Putin, tvrde slovenski mediji.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/305460/putin-krajem-srpnja-u-sloveniji
Na dva metra od Austrije ......
Đavo leži u detaljima.
Šef austrijske vojske u Moskvi: "Ovdje sam jer neću slušati naredbe onih koji mi govore da tu ne bih trebao biti - Rusija nam je bliža od bilo koje druge svjetske sile"
http://www.advance.hr/vijesti/sef-austrijske-vojske-u-moskvi-ovdje-sam-jer-necu-slusati-naredbe-onih-koji-mi-govore-da-tu-ne-bih-trebao-biti-rusija-nam-je-bliza-od-bilo-koje-druge-svjetske-sile/
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/305460/putin-krajem-srpnja-u-sloveniji
Na dva metra od Austrije ......
Đavo leži u detaljima.
Šef austrijske vojske u Moskvi: "Ovdje sam jer neću slušati naredbe onih koji mi govore da tu ne bih trebao biti - Rusija nam je bliža od bilo koje druge svjetske sile"
http://www.advance.hr/vijesti/sef-austrijske-vojske-u-moskvi-ovdje-sam-jer-necu-slusati-naredbe-onih-koji-mi-govore-da-tu-ne-bih-trebao-biti-rusija-nam-je-bliza-od-bilo-koje-druge-svjetske-sile/
2014-04-11
Pa ne baš... hehehehehehehehehehehehehedawson wrote:U ekstremnim vremenima ekstremna riješenja.
red wolf-
2016-02-10
Kako ste vi kratkovidni pa to je za ne povjerovati...Clone Stormtrooper wrote:za zapadnu europsku kulturolosku sferu ekstremna ksenofobicna desnica je rijesenje za invaziju sa bliskog istoka i prijetnju sa istoka , stradace mnogi nevini stranci lojalni gradjani ali to nek zahvale ljevicarima i liberalima za nered koji su napravili
red wolf-
2016-02-10
Postavi pitanje, kada će se formirati?...hehehehehehehehehehehehehehepizzon wrote:ako se fromira eu armija, ona mora bidi podeljena po regionima.
red wolf-
2016-02-10
Ti podržavaš SAD-e i Izrael koji stoje iza svog nereda, stoga ili si malouman ili stojiš iza istih protiv kojih govoriš da si protivClone Stormtrooper wrote:za zapadnu europsku kulturolosku sferu ekstremna ksenofobicna desnica je rijesenje za invaziju sa bliskog istoka i prijetnju sa istoka , stradace mnogi nevini stranci lojalni gradjani ali to nek zahvale ljevicarima i liberalima za nered koji su napravili
Kermit-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Merkel upozorava: Austrijski skandal pokazuje da je krajnja desnica na prodaju
» Raspala se austrijska krajnja desnica
» Njemačka krajnja desnica ide u Donbas dat podršku Putinu
» Krajnja desnica očekuje pobjedu na vanrednim izborima u Portugalu
» Preko slabica Plenkija krajnja desnica vidi sansu da se docepa vlasti
» Raspala se austrijska krajnja desnica
» Njemačka krajnja desnica ide u Donbas dat podršku Putinu
» Krajnja desnica očekuje pobjedu na vanrednim izborima u Portugalu
» Preko slabica Plenkija krajnja desnica vidi sansu da se docepa vlasti
Page 4 of 4