NY Times upozorava:U Austriji izbore dobiva krajnja desnica,ovo je kraj moderne Europe
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: NY Times upozorava:U Austriji izbore dobiva krajnja desnica,ovo je kraj moderne Europe
ajd en seri...vise...zaboravljiv si..sto su ti tvoji vrli austrijanci,le pen i ostali napravili kad smo krvarili 90-tih..sto su napravili eto i ovaj primjer kad su hrvati ratovali kontra muslimana..prevozili muslice transporterima..i doturali im pomoc eto sto...mi hrvati imamo pravo biti protiv takvih licemjeraepikur37 wrote:RayMabus wrote:Jesu al centar bosanskih Srba je u BL a nezgodno je ici preko Mađarske , Beograda , distrikta Brckog .....epikur37 wrote:RayMabus wrote:Trebat će im Hrvatska kao saveznik.
Oni su već u savezu sa Srbima, Hrvatske se opredijelila za tursku i amerovehabijsku opciju.
Trebaju moj potpis ako misle direktno ......rado ću im ga dati.
Ti si skroz profulao procjenu i svrstao se protiv Nove Europe.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Re: NY Times upozorava:U Austriji izbore dobiva krajnja desnica,ovo je kraj moderne Europe
..oni su kontra muslica samo zbog toga jer se boje da ce im ovi guziti zene...posto su njima cune nemocne..a ficka im se tamo za neke balkanjerose..i kao fol krscanstvo
2015-09-08
Nema veze. Bitno je da krenu sa nacional socijal politikom i jace krenu na BiH. To nam je strateški prioritet.vuksadinare wrote:..oni su kontra muslica samo zbog toga jer se boje da ce im ovi guziti zene...posto su njima cune nemocne..a ficka im se tamo za neke balkanjerose..i kao fol krscanstvo
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
[size=31]Milorad Dodik, Präsident der Republika Srpska, zu Gast bei HC Strache[/size]
https://www.fpoe.at/artikel/milorad-dodik-praesident-der-republika-srpska-zu-gast-bei-hc-strache/
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Epikur sve je ok. To nam odgovara. Skužit ćeš to kad shvatiš da za doc vojskom u zapadni dio RS treba im dozvola za prec preko Hrvatske a onim cinom kad su nam vratili pocasni vod tj uzeli ceremonijalne puške za Blejburg smo ih naguzili.
To smo namjerno napravili. Sad imamo pravo da i mi njima to napravimo tj imali smo i prije al sad smo to ozvanicili.
To smo namjerno napravili. Sad imamo pravo da i mi njima to napravimo tj imali smo i prije al sad smo to ozvanicili.
2014-04-11
...ti si stvarno zabrijao na neko krscanstvo...a sad sam na jednom portalu procitao kako ej ejdan strani kardinal zavapio..'hrvati oduprite se licemjerima i antikrscanima sa zapada o ma kojoj politickoj opciji se radilo'
2015-09-08
hrvati imaju hiberniran odnos prema evropskoj desnici.
hrvati i dalje mastaju da, konkretno, nemci planiraju
unistenje rusije, pa to znaci i srbe, u paketu.
zato lepite ove naci slike, zato arlaucete, ubi srbina i sl.
svabe, desnica, imaju sasvim ok odnose sa srbijom.
Guest- Guest
ako je to kraj ovakve "moderne europe" onda to treba proslaviti
pa vi nam i jeste vjecni problem..teritorijalne pretenzije i slicno...sto hocete da vas zbog toga volimo?..vase pravo..ali i nase da se branimo od vaspizzon wrote:hrvati imaju hiberniran odnos prema evropskoj desnici.
2015-09-08
pizzon wrote:
2014-04-11
U glavnom očekivane promjene u Europi dolaze i to već u sagledivom roku.
To pozdravljamo jer ova amero-liberalna politika i savez s mujama ugrozila je kontinent i naš europski, kršćanski identitet i tradiciju.
A i na Balkanu će doći do promjena, napokon.
To pozdravljamo jer ova amero-liberalna politika i savez s mujama ugrozila je kontinent i naš europski, kršćanski identitet i tradiciju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a ti si ustaša iz proslih vremena.vuksadinare wrote:...ti si stvarno zabrijao na neko krscanstvo...a sad sam na jednom portalu procitao kako ej ejdan strani kardinal zavapio..'hrvati oduprite se licemjerima i antikrscanima sa zapada o ma kojoj politickoj opciji se radilo'
ti bi i dalje jasenovac za srbe a mujama dzamije u kontri.
ti si aut time ustasa
ustvari, ustase su antisrbi, ne mogu da napuste taj krug
Last edited by pizzon on 20/5/2016, 09:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
a koju to europa ima tradiciju?..osla tradicija u 19 stoljecu......a ti mrs u vekliku srbijuepikur37 wrote:U glavnom očekivane promjene u Europi dolaze i to već u sagledivom roku.
2015-09-08
..ne budalo..ja ne zelim da stalno izjavljujete vukovar je srpski..i 'dogodine u kninu'..coprende?pizzon wrote:a ti si ustaša iz proslih vremena.vuksadinare wrote:...ti si stvarno zabrijao na neko krscanstvo...a sad sam na jednom portalu procitao kako ej ejdan strani kardinal zavapio..'hrvati oduprite se licemjerima i antikrscanima sa zapada o ma kojoj politickoj opciji se radilo'
ti si aut time ustasa
2015-09-08
vuksadinare wrote:a koju to europa ima tradiciju?..osla tradicija u 19 stoljecu......a ti mrs u vekliku srbijuepikur37 wrote:U glavnom očekivane promjene u Europi dolaze i to već u sagledivom roku.
vucko, a šta je to velika srbija
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..ne budalo..ja ne zelim da stalno izjavljujete vukovar je srpski..i 'dogodine u kninu'..coprende?pizzon wrote:a ti si ustaša iz proslih vremena.vuksadinare wrote:...ti si stvarno zabrijao na neko krscanstvo...a sad sam na jednom portalu procitao kako ej ejdan strani kardinal zavapio..'hrvati oduprite se licemjerima i antikrscanima sa zapada o ma kojoj politickoj opciji se radilo'
ti si aut time ustasa
beograd je hrvatski,
da li si video clip koliko je hrvatica nastanilo bg zadnjih godina.
ne nase, vec hr hrvatice, one su ovde ravnopravne gradjanke
rade u medijima, sve sto znaju
Last edited by pizzon on 20/5/2016, 10:02; edited 1 time in total
Guest- Guest
ajd ne pravi se blesav vise nego sto jesi....vama je nacertanije biblija....tko od toga istupi samo metak..ili nozpizzon wrote:vuksadinare wrote:a koju to europa ima tradiciju?..osla tradicija u 19 stoljecu......a ti mrs u vekliku srbijuepikur37 wrote:U glavnom očekivane promjene u Europi dolaze i to već u sagledivom roku.
2015-09-08
to nisu hrvatice..to su dronfulje kojima je zabava sve u zivotui..udajom za srbina one vise nisu hrvatice...pizzon wrote:vuksadinare wrote:..ne budalo..ja ne zelim da stalno izjavljujete vukovar je srpski..i 'dogodine u kninu'..coprende?pizzon wrote:a ti si ustaša iz proslih vremena.vuksadinare wrote:...ti si stvarno zabrijao na neko krscanstvo...a sad sam na jednom portalu procitao kako ej ejdan strani kardinal zavapio..'hrvati oduprite se licemjerima i antikrscanima sa zapada o ma kojoj politickoj opciji se radilo'
ti si aut time ustasa
beograd je hrvatski,
2015-09-08
znas, dok god postoje takvi ko ti, mi mora da se branimo,vuksadinare wrote:ajd ne pravi se blesav vise nego sto jesi....vama je nacertanije biblija....tko od toga istupi samo metak..ili nozpizzon wrote:vuksadinare wrote:a koju to europa ima tradiciju?..osla tradicija u 19 stoljecu......a ti mrs u vekliku srbijuepikur37 wrote:U glavnom očekivane promjene u Europi dolaze i to već u sagledivom roku.
da budemo spremni, za odbranu
Guest- Guest
Šta ti misliš o tome da OS BIH i oružane snage Austrije potpišu ugovor o korištenju poligona Manjaca za vježbanje austrijskih tenkista i topništva ?pizzon wrote:a ti si ustaša iz proslih vremena.vuksadinare wrote:...ti si stvarno zabrijao na neko krscanstvo...a sad sam na jednom portalu procitao kako ej ejdan strani kardinal zavapio..'hrvati oduprite se licemjerima i antikrscanima sa zapada o ma kojoj politickoj opciji se radilo'
ti si aut time ustasa
Bil to bilo bolje nego NATO ?
Šef austrijske vojske u Moskvi: "Ovdje sam jer neću slušati naredbe onih koji mi govore da tu ne bih trebao biti - Rusija nam je bliža od bilo koje druge svjetske sile"
http://www.advance.hr/vijesti/sef-austrijske-vojske-u-moskvi-ovdje-sam-jer-necu-slusati-naredbe-onih-koji-mi-govore-da-tu-ne-bih-trebao-biti-rusija-nam-je-bliza-od-bilo-koje-druge-svjetske-sile/
2014-04-11
vuksadinare wrote:to nisu hrvatice..to su dronfulje kojima je zabava sve u zivotui..udajom za srbina one vise nisu hrvatice...pizzon wrote:vuksadinare wrote:..ne budalo..ja ne zelim da stalno izjavljujete vukovar je srpski..i 'dogodine u kninu'..coprende?pizzon wrote:a ti si ustaša iz proslih vremena.vuksadinare wrote:...ti si stvarno zabrijao na neko krscanstvo...a sad sam na jednom portalu procitao kako ej ejdan strani kardinal zavapio..'hrvati oduprite se licemjerima i antikrscanima sa zapada o ma kojoj politickoj opciji se radilo'
ti si aut time ustasa
beograd je hrvatski,
nije tacno, pitaj ih sta su
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Merkel upozorava: Austrijski skandal pokazuje da je krajnja desnica na prodaju
» Raspala se austrijska krajnja desnica
» Njemačka krajnja desnica ide u Donbas dat podršku Putinu
» Krajnja desnica očekuje pobjedu na vanrednim izborima u Portugalu
» Preko slabica Plenkija krajnja desnica vidi sansu da se docepa vlasti
» Raspala se austrijska krajnja desnica
» Njemačka krajnja desnica ide u Donbas dat podršku Putinu
» Krajnja desnica očekuje pobjedu na vanrednim izborima u Portugalu
» Preko slabica Plenkija krajnja desnica vidi sansu da se docepa vlasti
Page 2 of 4