Grabar-Kitarović u posjetu Afganistanu: Predsjednica obišla hrvatske vojnike na misiji
Page 10 of 15
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: Grabar-Kitarović u posjetu Afganistanu: Predsjednica obišla hrvatske vojnike na misiji
...znaci njoj citav picek ni problemEva wrote:Dame se hrane, a seljače zajedničarske žderu. Ono kaj Kolinda pojede za jedan obrok, meni je dost za 10 dana.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Grabar-Kitarović u posjetu Afganistanu: Predsjednica obišla hrvatske vojnike na misiji
Turska: Počeo prvi UN-ov humanitarni summit
23 maj 2016 Izmijenjeno 12:25 CEST
Na poziv Ban Ki Muna na skupu sudjeluje i naša kraljica. Imat će poseban panel, na kojem će održati predavanje.
23 maj 2016 Izmijenjeno 12:25 CEST
Prvi svjetski humanitarni summit u povijesti u Turskoj okupio je predstavnike 180 od ukupno 193 zemlje članice UN-a.
Na poziv Ban Ki Muna na skupu sudjeluje i naša kraljica. Imat će poseban panel, na kojem će održati predavanje.
vuksadinare wrote:...znaci njoj citav picek ni problemEva wrote:Dame se hrane, a seljače zajedničarske žderu. Ono kaj Kolinda pojede za jedan obrok, meni je dost za 10 dana.
čuj, picek?!
kaj ste i vi u šatoru piceke jeli???
da jede piceke onda bi nesla jaja i kokodakala, a ne bi blejala...
sitting_bull-
2015-09-28
Humanitarni samit - u Turskoj! buahahahah...Ovaj svet je sprdacina samo takva...
Samit o pravima zena u - S.Arabiji! Samit o medjuverskoj toleranciji u - Raki! :)
Samit o pravima zena u - S.Arabiji! Samit o medjuverskoj toleranciji u - Raki! :)
summit o izgradnji u palmiri...
očuvanje povjesne baštine u afganistanu...
očuvanje povjesne baštine u afganistanu...
2014-12-30
Bakir i Erdogan u prvom planu, Merkelica na margini. No, ide dok ide, a kad pukne...
Guest- Guest
Mi smo osigurani:Turska na braniku s istoka, Albanija pokriva Otrant, Mađarska sjever, zapad Ameri...Starhemberg wrote:Bakir i Erdogan u prvom planu, Merkelica na margini. No, ide dok ide, a kad pukne...
Ostanu samo petoklolonaši, a oni su itak' beznačajna manjina.
Evo i Poljacima dosta. Polako.Ero wrote:Mi smo osigurani:Turska na braniku s istoka, Albanija pokriva Otrant, Mađarska sjever, zapad Ameri...Starhemberg wrote:Bakir i Erdogan u prvom planu, Merkelica na margini. No, ide dok ide, a kad pukne...
Guest- Guest
Koliko vidim traže što više NATO vojske na istočne granice.Starhemberg wrote:Evo i Poljacima dosta. Polako.Ero wrote:Mi smo osigurani:Turska na braniku s istoka, Albanija pokriva Otrant, Mađarska sjever, zapad Ameri...Starhemberg wrote:Bakir i Erdogan u prvom planu, Merkelica na margini. No, ide dok ide, a kad pukne...
Poljaci traže svoju zemlju natrag, kao i svoje raseljene ljude. Ima ih posvuda, muka natjerala. Svaka muka ipak dođe svom kraju.Ero wrote:Koliko vidim traže što više NATO vojske na istočne granice.Starhemberg wrote:Evo i Poljacima dosta. Polako.Ero wrote:Mi smo osigurani:Turska na braniku s istoka, Albanija pokriva Otrant, Mađarska sjever, zapad Ameri...Starhemberg wrote:Bakir i Erdogan u prvom planu, Merkelica na margini. No, ide dok ide, a kad pukne...
Guest- Guest
A šta se to vama desilo da svojih nećete, pa čak ih i tjerate od sebe,?Starhemberg wrote:Poljaci traže svoju zemlju natrag, kao i svoje raseljene ljude. Ima ih posvuda, muka natjerala. Svaka muka ipak dođe svom kraju.Ero wrote:Koliko vidim traže što više NATO vojske na istočne granice.Starhemberg wrote:Evo i Poljacima dosta. Polako.Ero wrote:Mi smo osigurani:Turska na braniku s istoka, Albanija pokriva Otrant, Mađarska sjever, zapad Ameri...Starhemberg wrote:Bakir i Erdogan u prvom planu, Merkelica na margini. No, ide dok ide, a kad pukne...
A s druge strane antifa: " Welcome refugees!"? Tko bi vas moga razumit...
Opet ti meni u množini, ne pratim te.Ero wrote:A šta se to vama desilo da svojih nećete, pa čak ih i tjerate od sebe,?Starhemberg wrote:Poljaci traže svoju zemlju natrag, kao i svoje raseljene ljude. Ima ih posvuda, muka natjerala. Svaka muka ipak dođe svom kraju.Ero wrote:Koliko vidim traže što više NATO vojske na istočne granice.Starhemberg wrote:Evo i Poljacima dosta. Polako.Ero wrote:Mi smo osigurani:Turska na braniku s istoka, Albanija pokriva Otrant, Mađarska sjever, zapad Ameri...Starhemberg wrote:Bakir i Erdogan u prvom planu, Merkelica na margini. No, ide dok ide, a kad pukne...
A s druge strane " Welcome refugees!"? Tko bi vas moga razumit...
Guest- Guest
Ne bu dost jedan panel, velika i debela je to kraljica
Guest- Guest
...nemoj tako evva...zena je..
2015-09-08
Debela. Vidim, imam oči.
Guest- Guest
120 kila teška kraljica.
Guest- Guest
Prava je ljepotica...Eva, konzultiraj muškardine, a ne pedere i lezbače.
...pa sto te ta debljina muci..da nemas ti koju kilu viska...Eva wrote:Debela. Vidim, imam oči.
2015-09-08
....majko moja...Eva wrote:120 kila teška kraljica.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...pa sto te ta debljina muci..da nemas ti koju kilu viska...Eva wrote:Debela. Vidim, imam oči.
Ni grama. Debljina je pokazatelj pohlepe, proždrljivosti i slabog karaktera.
Guest- Guest
...aj dobro....a da je debela neka ljevicarka recimo uz to predsjednica ili premijerka..da li bi isto tako govorila kao za kolinduEva wrote:vuksadinare wrote:...pa sto te ta debljina muci..da nemas ti koju kilu viska...Eva wrote:Debela. Vidim, imam oči.
Ni grama. Debljina je pokazatelj pohlepe, proždrljivosti i slabog karaktera.
2015-09-08
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Similar topics
» Predsjednica Grabar-Kitarović sutra u službenom posjetu Bugarskoj
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović radnom posjetu Turkmenistanu
» Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u službenom posjetu Švicarskoj
» Predsjednica Grabar-Kitarović tijekom vikenda u radnom posjetu Jordanu
» Predsjednica Republike Hrvatske gospođa Kolinda Grabar Kitarović posjetila Hobbiton-naselje Hobita
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović radnom posjetu Turkmenistanu
» Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u službenom posjetu Švicarskoj
» Predsjednica Grabar-Kitarović tijekom vikenda u radnom posjetu Jordanu
» Predsjednica Republike Hrvatske gospođa Kolinda Grabar Kitarović posjetila Hobbiton-naselje Hobita
Page 10 of 15