Grabar-Kitarović u posjetu Afganistanu: Predsjednica obišla hrvatske vojnike na misiji
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: Grabar-Kitarović u posjetu Afganistanu: Predsjednica obišla hrvatske vojnike na misiji
vuksadinare wrote:....ah da sad se sjecam..znam da smo o tom cavrljali...sorry...nesto sam zbrkaoEva wrote:vuksadinare wrote:ja bezobrazan?..pa si mi pricala da si svracala tam u birtiju gdje su se skupljali dinamovci iz generacije '82Eva wrote:Kaj si bezobrazan. Ja sam tad bila 5 godina kad je on haklal. AK te baš zanima, Marić mi se svojedobno upucavao.
Da, u zgradi di je Karaka stanovala je teta Zlata, prijateljica moje bake i s bakom sam išla često k njoj u posjete. To je bilo 82-83 a tam su se skupljali svi nogometaši tad, pa sam za dečke iz razreda skupljala autograme, točnije trgovala s njima i dobru lovu za te slike dobila. Inače ta cijela zgrada je bila vlasništvo, i danas je, obitelji Eisenhuth, to je njihov sin Darko nasljedil.
Pa mislim.... kak sam mogla 82 ikome biti zanimljiva sa 7 godina? Daj pa nismo na Kaptolu.
Guest- Guest
Re: Grabar-Kitarović u posjetu Afganistanu: Predsjednica obišla hrvatske vojnike na misiji
A zipa ovu ekipu!vuksadinare wrote:...profinjen igrac...meka ruka...slican tip igraca je bio zarko paspaljStanojko wrote:Vidjam ga cesto na partizanovim basket utakmicama... :)
bila dobra ekipa....ali s obzirom an kvalitetu malo postigli..narocito na europskoj sceni..znas li da je maric trebao otici u cibonu 1986 godine...malo ej falilo..suskalo se da je knego trebao otici iz cibone tu godinu vani...ali ostao je...pa je maric ostao u partizanu...a malo ej falilo jer je maric bio nezadovoljan ugovorom s partizanom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A Tito im je "posadio" mule di god je stiga...No, on je za crvene Talibane manga, jelte.vuksadinare wrote:kako neki predobro poznaju kolindu...kao da joj zaviruju i u samu postelju...
Ero wrote:Ali je jš uvijek mislim da nije loše--> NATO-puška o hr ramenu.provocator wrote:Sluge bili, sluge ostali... NATO savez je produžena ruka SAD-a, odnosno moćnih korporacija i lobija koji stvarno vladaju Amerikom.Ero wrote:A šta fali NATO-puški o hrvatskom ramenu?vuksadinare wrote:Ni nato ni putin..hrvatska strojnica na hrvatskom ramenu
NATO je vojna organizacija koja čini sve kako bi produbio i produžio krize. Svoje intervencije obavlja s namjerom stvaranja točno onakvih sukoba kakve će zapadne sile osuditi, zato što ti sukobi mogu poslužiti kao odličan izgovor za otvorenu intervenciju kad rat počne.
Pokazalo se da su se NATO i njegove članice tijekom vojnih posredovanja koristili lažima i manipulacijama te prikrivali ratne zločine, poput namjernih napada na civilne ustanove i civilnu infrastrukturu (televiziju, prometnice, energetske objekte, tvornice…), kao i to da su koristili oružje sa osiromašenim uranom. To potvrđuje i priznanje talijanske vlade, koja je odlučila platiti odštetu petstotinjak od leukemije oboljelih talijanskih vojnika (imaju tzv. "Balkanski sindrom"), jer su bili izloženi radijaciji u Bosni.
Tvoje mišljenje je važno koliko trag u lanjskom snijegu.
Samo nastavi pjevati borbene, nikome ti ne smetaš.
Guest- Guest
NATO puška je ali ne o HR ramenu, nego malo južnije u debelinom slučaju.
Guest- Guest
....evva ti bus pukla zbog kolinde..daj odi gore na pantovscak ima ona druzenje sa predsjednicom..i saspi joj sve u lice..bolje ces disatiEva wrote:NATO puška je ali ne o HR ramenu, nego malo južnije u debelinom slučaju.
2015-09-08
Kaj god! Baš mi je dobro ovak na sitno vesti.
Guest- Guest
A nije da nema štofa...
Guest- Guest
..ali opet u lice je jedno..piskarat drugo....Eva wrote:Kaj god! Baš mi je dobro ovak na sitno vesti.
2015-09-08
Čita ona sve, ne brini ti. Kaj misliš o čemu priča s Erom, ak ne o stanju na forumu.
Guest- Guest
...ero njoj o sarmiEva wrote:Čita ona sve, ne brini ti. Kaj misliš o čemu priča s Erom, ak ne o stanju na forumu.
2015-09-08
Pa prvo debela krkne 18 sarmi i onda idu s tračevima.
Guest- Guest
zena je sa sela..ima apetit..tata mesar....kolinje i tako to...frisko uvijek
2015-09-08
Ne, već o pašta šut(k)i.vuksadinare wrote:...ero njoj o sarmiEva wrote:Čita ona sve, ne brini ti. Kaj misliš o čemu priča s Erom, ak ne o stanju na forumu.
jakov je petao
https://www.youtube.com/watch?v=8SaYN2YOscA
https://www.youtube.com/watch?v=8SaYN2YOscA
2015-09-08
vuksadinare wrote:zena je sa sela..ima apetit..tata mesar....kolinje i tako to...frisko uvijek
vuksadinare wrote:zena je sa sela..ima apetit..tata mesar....kolinje i tako to...frisko uvijek
Koja dama ždere? DI si to videl? Ona je onda trebala ostat na selu i delat u tatinoj mesnici ak nemre svoj želudac imat pod kontrolom.
Guest- Guest
zderu sve...sam neke fitness.trcanje ovo ono...jbg..njoj draze osta za stolomEva wrote:vuksadinare wrote:zena je sa sela..ima apetit..tata mesar....kolinje i tako to...frisko uvijek
Koja dama ždere? DI si to videl? Ona je onda trebala ostat na selu i delat u tatinoj mesnici ak nemre svoj želudac imat pod kontrolom.
2015-09-08
Dame se hrane, a seljače zajedničarske žderu. Ono kaj Kolinda pojede za jedan obrok, meni je dost za 10 dana.
Guest- Guest
...znaci njoj citav picek ni problemEva wrote:Dame se hrane, a seljače zajedničarske žderu. Ono kaj Kolinda pojede za jedan obrok, meni je dost za 10 dana.
2015-09-08
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» Predsjednica Grabar-Kitarović sutra u službenom posjetu Bugarskoj
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović radnom posjetu Turkmenistanu
» Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u službenom posjetu Švicarskoj
» Predsjednica Grabar-Kitarović tijekom vikenda u radnom posjetu Jordanu
» Predsjednica Republike Hrvatske gospođa Kolinda Grabar Kitarović posjetila Hobbiton-naselje Hobita
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović radnom posjetu Turkmenistanu
» Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u službenom posjetu Švicarskoj
» Predsjednica Grabar-Kitarović tijekom vikenda u radnom posjetu Jordanu
» Predsjednica Republike Hrvatske gospođa Kolinda Grabar Kitarović posjetila Hobbiton-naselje Hobita
Page 9 of 15