Hasanbegović odao počast poginulim pripadnicima HOS-a: Ovo je spomenik prkosa
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hasanbegović odao počast poginulim pripadnicima HOS-a: Ovo je spomenik prkosa
....neaktivnoscu..ne daje sve od sebe...IvyTeasdale wrote:ah,i to ste mu namjerili..čime li je to samo zaslužio..tre911 wrote:njegov tjelesni integritet je neupitan ako uspjemo kolegu slavka sprječiti u namjeri da ga streljaIvyTeasdale wrote:ostavite mi hajmija vas dvoje...ne ugrožavajte ga..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hasanbegović odao počast poginulim pripadnicima HOS-a: Ovo je spomenik prkosa
ima minus u antifašističko zalaganje
2014-04-15
Nije to zaslužio ali drug slavko je lak na obaraču a iskustva mu ne nedostaje tako da će biti teško to sve ustavitiIvyTeasdale wrote:ah,i to ste mu namjerili..čime li je to samo zaslužio..tre911 wrote:njegov tjelesni integritet je neupitan ako uspjemo kolegu slavka sprječiti u namjeri da ga streljaIvyTeasdale wrote:ostavite mi hajmija vas dvoje...ne ugrožavajte ga..
Guest- Guest
onda ima prostora za napredak..vuksadinare wrote:....neaktivnoscu..ne daje sve od sebe...IvyTeasdale wrote:ah,i to ste mu namjerili..čime li je to samo zaslužio..tre911 wrote:njegov tjelesni integritet je neupitan ako uspjemo kolegu slavka sprječiti u namjeri da ga streljaIvyTeasdale wrote:ostavite mi hajmija vas dvoje...ne ugrožavajte ga..
2014-04-12
Navikao drug..to je njemu k'o čašu vode ispiti..morat ćemo pokrenuti forumsku akciju 'spašavanje vojnika hajmija'tre911 wrote:Nije to zaslužio ali drug slavko je lak na obaraču a iskustva mu ne nedostaje tako da će biti teško to sve ustavitiIvyTeasdale wrote:ah,i to ste mu namjerili..čime li je to samo zaslužio..tre911 wrote:njegov tjelesni integritet je neupitan ako uspjemo kolegu slavka sprječiti u namjeri da ga streljaIvyTeasdale wrote:ostavite mi hajmija vas dvoje...ne ugrožavajte ga..
2014-04-12
e sad....a'k ce biti protiv ovog onog ostaje mu mis u desnoj i macak u lijevojIvyTeasdale wrote:onda ima prostora za napredak..vuksadinare wrote:....neaktivnoscu..ne daje sve od sebe...IvyTeasdale wrote:ah,i to ste mu namjerili..čime li je to samo zaslužio..tre911 wrote:njegov tjelesni integritet je neupitan ako uspjemo kolegu slavka sprječiti u namjeri da ga streljaIvyTeasdale wrote:ostavite mi hajmija vas dvoje...ne ugrožavajte ga..
2015-09-08
Neka neko odma otvori temu o tome i neka se zove; Zaustavimo egzekuciju hamdije pulskog-no pasaran druže slavko!!!IvyTeasdale wrote:Navikao drug..to je njemu k'o čašu vode ispiti..morat ćemo pokrenuti forumsku akciju 'spašavanje vojnika hajmija'tre911 wrote:Nije to zaslužio ali drug slavko je lak na obaraču a iskustva mu ne nedostaje tako da će biti teško to sve ustavitiIvyTeasdale wrote:ah,i to ste mu namjerili..čime li je to samo zaslužio..tre911 wrote:njegov tjelesni integritet je neupitan ako uspjemo kolegu slavka sprječiti u namjeri da ga streljaIvyTeasdale wrote:ostavite mi hajmija vas dvoje...ne ugrožavajte ga..
Guest- Guest
tre911 wrote:
Neka neko odma otvori temu o tome i neka se zove; Zaustavimo egzekuciju hamdije pulskog-no pasaran druže slavko!!!
Gotovo je, već je naručen za streljanje, ima samo obaviti liječnički prije
2014-04-15
Da vidimo..suđenje i glasovanje..ja sam za pomilovanje..tre911 wrote:Neka neko odma otvori temu o tome i neka se zove; Zaustavimo egzekuciju hamdije pulskog-no pasaran druže slavko!!!IvyTeasdale wrote:Navikao drug..to je njemu k'o čašu vode ispiti..morat ćemo pokrenuti forumsku akciju 'spašavanje vojnika hajmija'tre911 wrote:Nije to zaslužio ali drug slavko je lak na obaraču a iskustva mu ne nedostaje tako da će biti teško to sve ustavitiIvyTeasdale wrote:ah,i to ste mu namjerili..čime li je to samo zaslužio..tre911 wrote:njegov tjelesni integritet je neupitan ako uspjemo kolegu slavka sprječiti u namjeri da ga streljaIvyTeasdale wrote:ostavite mi hajmija vas dvoje...ne ugrožavajte ga..
2014-04-12
ja ako obrne soruIvyTeasdale wrote:Da vidimo..suđenje i glasovanje..ja sam za pomilovanje..tre911 wrote:Neka neko odma otvori temu o tome i neka se zove; Zaustavimo egzekuciju hamdije pulskog-no pasaran druže slavko!!!IvyTeasdale wrote:Navikao drug..to je njemu k'o čašu vode ispiti..morat ćemo pokrenuti forumsku akciju 'spašavanje vojnika hajmija'tre911 wrote:Nije to zaslužio ali drug slavko je lak na obaraču a iskustva mu ne nedostaje tako da će biti teško to sve ustavitiIvyTeasdale wrote:ah,i to ste mu namjerili..čime li je to samo zaslužio..tre911 wrote:njegov tjelesni integritet je neupitan ako uspjemo kolegu slavka sprječiti u namjeri da ga streljaIvyTeasdale wrote:ostavite mi hajmija vas dvoje...ne ugrožavajte ga..
2015-09-08
Eto pokušali smo, ajmo sad nešto popit svi skupa i treba se nadati da neće proći na liječničkomn_razbojnik wrote:tre911 wrote:
Neka neko odma otvori temu o tome i neka se zove; Zaustavimo egzekuciju hamdije pulskog-no pasaran druže slavko!!!
Gotovo je, već je naručen za streljanje, ima samo obaviti liječnički prije
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gradonačelnik Sarajeva odao počast mudžahedinima iz Irana poginulim u BiH
» Zašto HDZ nije odao počast palim antifašistima?
» Grbin:Ne bih odao pocast Tudjmanu na njegovu grobu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» Oskrvnut spomenik poginulim vukovarcima na Kupresu
» Zašto HDZ nije odao počast palim antifašistima?
» Grbin:Ne bih odao pocast Tudjmanu na njegovu grobu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» Oskrvnut spomenik poginulim vukovarcima na Kupresu
Page 4 of 4