Hasanbegović odao počast poginulim pripadnicima HOS-a: Ovo je spomenik prkosa
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hasanbegović odao počast poginulim pripadnicima HOS-a: Ovo je spomenik prkosa
..je imas pravo..jesam lud...sto ja pricam kad ne znamNoor wrote:nemaš ti pojma, valjda je dawson bio tamo....vuksadinare wrote:....nisi ti normalan....primjerice hos u vukovaru cinio je 60% ljudi iz zagreba....mahom domaci iz zgareba...hos za dalmaciju 80% zadrani,splicani,sibencani...hos u bos.posavini pretezno hrvati iz bos.posavine i slavonije...hos u hercegovini mahom hercegovci hrvati i nesto muslimana...dawson wrote:vuksadinare wrote:
..ajd ne kaki..i ne citaj bobana udbasa izvjesca....
Udba preuzela wikipediju . Ugl. samo potrvđuješ oko šta sam napisao, poturice, ljubitelji islama, turska genetika, sasvim normalno da im je Haso išao lizati spomenik. Danas ih sigurno ima u ISISu, ili barem njihovih potomaka.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hasanbegović odao počast poginulim pripadnicima HOS-a: Ovo je spomenik prkosa
Do 2000.-e , usprkos ratu, skoro da ste bili rame uz rame s Češkom, Slovačkom, Poljskom pa i Slovenijom, a vidi di ste sad?provocator wrote:"Hrvatska država nema drugog temelja i mi trebamo ustrajno govoriti istinu jer samo nas istina može spasiti. Svi branitelji su zaslužni za uspostavu i obranu moderne hrvatske države, među njima posebno svojim viteštvom, junaštvom, nacionalnim fanatizmom i čestitošću iskazali su se dragovoljci HOS-a. Neka i oni i svi hrvatski branitelji budu trajni uzor našoj djeci", rekao je ministar Hasanbegović pred spomenikom HOS-a.
Sere Hasanpavelić...Sere li ga pa sere... Ko grlica mlada.
Koja moderna država? Ona koja bez eurpske komisije ne može ni prdnuti? Ona koja plaća "reket" EU veći i žešći nego je to činila u ex YU? Ona koja je danas je danas u dužničkom ropstvu, prezrena od svijeta i imenovana "muljevitim dnom Europe"!?
I za to su ti dečki poginuli a satisfakcija im je to da im trupina od ministra položi vijenac i tvrdi kak je ovo moderna država???
Koja moderna država? Država koju danas napuštaju mladi ali i "stari". Moderna država koju nije mogao preživjeti ni jedan Zvonko Bušić koji je desetljeća preživio u najgorim američkim kazamatima. Moderna država koja u tisućama broji one koji su ruku na sebe digli nakon što su dočekali slobodnu, suverenu, samostalnu, neovisnu i "modernu" Hrvatsku?
Puno će vode rijekom Savom proteći dok vi koje Hase stvarno yebe ne shvatite da vas yebe u zdrav mozak a zapitajte se i za čiji interes.
Koja kurčeva moderna Hrvatska? Po čemu je to ova država moderna? Po tome što je postala suvremena kolonija?
Kriv Hase, HOS ili možda netko drugi, a?
Jebite se vi i vaši fašisti i antifašisti, ostavite nam djecu na miru.
Fašisti/ustaše in denial.
Guest- Guest
Vrlo vjerojatno se netom prije rata zvao spermić ali ima jako dobro pamćenje :DNoor wrote:nemaš ti pojma, valjda je dawson bio tamo....vuksadinare wrote:....nisi ti normalan....primjerice hos u vukovaru cinio je 60% ljudi iz zagreba....mahom domaci iz zgareba...hos za dalmaciju 80% zadrani,splicani,sibencani...hos u bos.posavini pretezno hrvati iz bos.posavine i slavonije...hos u hercegovini mahom hercegovci hrvati i nesto muslimana...dawson wrote:vuksadinare wrote:
Udba preuzela wikipediju . Ugl. samo potrvđuješ oko šta sam napisao, poturice, ljubitelji islama, turska genetika, sasvim normalno da im je Haso išao lizati spomenik. Danas ih sigurno ima u ISISu, ili barem njihovih potomaka.
Guest- Guest
abraham wrote:Pocinjem vjerovati u DNRH. Ministar kulture najpopulrniji politicar i stalno u fokusu medija. Bogu hvala te se pijan ne valja po podu. Muhahahahahahahahaaa
Ne bi ni smio biti pijsn. ne damu muftija.
Nego , antifasiti nemaju prema nicemu ektreman odnos
Mogu se fino napiti i ne valjat se po podi ko hdzenjare
tre911 wrote:Vrlo vjerojatno se netom prije rata zvao spermić ali ima jako dobro pamćenje :DNoor wrote:nemaš ti pojma, valjda je dawson bio tamo....vuksadinare wrote:....nisi ti normalan....primjerice hos u vukovaru cinio je 60% ljudi iz zagreba....mahom domaci iz zgareba...hos za dalmaciju 80% zadrani,splicani,sibencani...hos u bos.posavini pretezno hrvati iz bos.posavine i slavonije...hos u hercegovini mahom hercegovci hrvati i nesto muslimana...dawson wrote:vuksadinare wrote:
heh, ne znam, al zašto ne pustiti čovjeka da objasni svima vama koji ste doma sjedili...
Guest- Guest
Inace za haseka mislim da je ORUDE KOJE GOVORI .
TO JE DOBRI DOK NIJE ORUZJE KOJE GOVORI
JEK TAK
TO JE DOBRI DOK NIJE ORUZJE KOJE GOVORI
JEK TAK
Hasenbegoviću heroju odbrane Kotorskoga slavi naše ustaške vitezove,,,ZDS,,,,slava iom
stenjalica-
2015-10-18
stenjalica wrote:Hasenbegoviću heroju odbrane Kotorskoga slavi naše ustaške vitezove,,,ZDS,,,,slava iom
Bogme nisu nasi
Pogledaj malo bolje ustasku jezgru cine vasi
Hamdija(heimdal na net.hru) iz Pule ti vjeruje u Tora i Lokija i Odina, sanja valhalu i veliki torov čekić sa kojim će zgromiti sve neprijatelje. Jel ti trebam napomenuti da je i stravstveni lizač žabaNoor wrote:tre911 wrote:Vrlo vjerojatno se netom prije rata zvao spermić ali ima jako dobro pamćenje :DNoor wrote:nemaš ti pojma, valjda je dawson bio tamo....vuksadinare wrote:....nisi ti normalan....primjerice hos u vukovaru cinio je 60% ljudi iz zagreba....mahom domaci iz zgareba...hos za dalmaciju 80% zadrani,splicani,sibencani...hos u bos.posavini pretezno hrvati iz bos.posavine i slavonije...hos u hercegovini mahom hercegovci hrvati i nesto muslimana...dawson wrote:vuksadinare wrote:
heh, ne znam, al zašto ne pustiti čovjeka da objasni svima vama koji ste doma sjedili...
Guest- Guest
bezbradica..ZDS..di si ti nestao bogarad ti tvogastenjalica wrote:Hasenbegoviću heroju odbrane Kotorskoga slavi naše ustaške vitezove,,,ZDS,,,,slava iom
2015-09-08
tre911 wrote:Hamdija(heimdal na net.hru) iz Pule ti vjeruje u Tora i Lokija i Odina, sanja valhalu i veliki torov čekić sa kojim će zgromiti sve neprijatelje. Jel ti trebam napomenuti da je i stravstveni lizač žabaNoor wrote:tre911 wrote:Vrlo vjerojatno se netom prije rata zvao spermić ali ima jako dobro pamćenje :DNoor wrote:nemaš ti pojma, valjda je dawson bio tamo....vuksadinare wrote:....nisi ti normalan....primjerice hos u vukovaru cinio je 60% ljudi iz zagreba....mahom domaci iz zgareba...hos za dalmaciju 80% zadrani,splicani,sibencani...hos u bos.posavini pretezno hrvati iz bos.posavine i slavonije...hos u hercegovini mahom hercegovci hrvati i nesto muslimana...dawson wrote:vuksadinare wrote:
a zato je ovako lucidan
Guest- Guest
Evo nam i mrčitelja ovaca Pa gdje si nesrećo, kuda su te sve šumski putevi vodili da nisi imao komp blizu sebestenjalica wrote:Hasenbegoviću heroju odbrane Kotorskoga slavi naše ustaške vitezove,,,ZDS,,,,slava iom
Guest- Guest
ostavite mi hajmija vas dvoje...ne ugrožavajte ga..
2014-04-12
Noor wrote:tre911 wrote:Hamdija(heimdal na net.hru) iz Pule ti vjeruje u Tora i Lokija i Odina, sanja valhalu i veliki torov čekić sa kojim će zgromiti sve neprijatelje. Jel ti trebam napomenuti da je i stravstveni lizač žabaNoor wrote:tre911 wrote:Vrlo vjerojatno se netom prije rata zvao spermić ali ima jako dobro pamćenje :DNoor wrote:nemaš ti pojma, valjda je dawson bio tamo....vuksadinare wrote:....nisi ti normalan....primjerice hos u vukovaru cinio je 60% ljudi iz zagreba....mahom domaci iz zgareba...hos za dalmaciju 80% zadrani,splicani,sibencani...hos u bos.posavini pretezno hrvati iz bos.posavine i slavonije...hos u hercegovini mahom hercegovci hrvati i nesto muslimana...dawson wrote:vuksadinare wrote:
a zato je ovako lucidan
Guest- Guest
Bezbradom ne pakovati.tre911 wrote:Evo nam i mrčitelja ovaca Pa gdje si nesrećo, kuda su te sve šumski putevi vodili da nisi imao komp blizu sebestenjalica wrote:Hasenbegoviću heroju odbrane Kotorskoga slavi naše ustaške vitezove,,,ZDS,,,,slava iom
Nije on kriv sto ga Stanojko izdominirao u Mirkovcima:)
dijagram-
2015-08-09
njegov tjelesni integritet je neupitan ako uspjemo kolegu slavka sprječiti u namjeri da ga streljaIvyTeasdale wrote:ostavite mi hajmija vas dvoje...ne ugrožavajte ga..
Guest- Guest
Istina, takve rane teško zarastajudijagram wrote:Bezbradom ne pakovati.tre911 wrote:Evo nam i mrčitelja ovaca Pa gdje si nesrećo, kuda su te sve šumski putevi vodili da nisi imao komp blizu sebestenjalica wrote:Hasenbegoviću heroju odbrane Kotorskoga slavi naše ustaške vitezove,,,ZDS,,,,slava iom
Nije on kriv sto ga Stanojko izdominirao u Mirkovcima:)
Guest- Guest
ah,i to ste mu namjerili..čime li je to samo zaslužio..tre911 wrote:njegov tjelesni integritet je neupitan ako uspjemo kolegu slavka sprječiti u namjeri da ga streljaIvyTeasdale wrote:ostavite mi hajmija vas dvoje...ne ugrožavajte ga..
2014-04-12
....neaktivnoscu..ne daje sve od sebe...IvyTeasdale wrote:ah,i to ste mu namjerili..čime li je to samo zaslužio..tre911 wrote:njegov tjelesni integritet je neupitan ako uspjemo kolegu slavka sprječiti u namjeri da ga streljaIvyTeasdale wrote:ostavite mi hajmija vas dvoje...ne ugrožavajte ga..
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gradonačelnik Sarajeva odao počast mudžahedinima iz Irana poginulim u BiH
» Zašto HDZ nije odao počast palim antifašistima?
» Grbin:Ne bih odao pocast Tudjmanu na njegovu grobu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» Oskrvnut spomenik poginulim vukovarcima na Kupresu
» Zašto HDZ nije odao počast palim antifašistima?
» Grbin:Ne bih odao pocast Tudjmanu na njegovu grobu
» Karamarko odao počast Bošnjacima poginulima u Domovinskom ratu
» Oskrvnut spomenik poginulim vukovarcima na Kupresu
Page 3 of 4