Preporuke...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Preporuke...
Pročitao je u srednjoj, jedina knjiga koja mi natjerala suze na oči...ne previše suza, malo...Trinity wrote:Meni prva pada na pamet Jadnici od Victora Hugoa. Debela knjižurina koja me zapala na ćirilici (pa mi se činila još deblja ), jer su one na latnici bile već posuđene. Osim što sam usavršila ćirilicu , pročitala vrlo vrijednu knjigu.
Preporuka svakako.
Guest- Guest
Mervyn Peake - Gormenghast, jedna od najčudnijih i najboljih knjiga koje sam čitao, preporuka...
Guest- Guest
Ecovo klatno sam jednom davno posudila u Vk knjižnici...preteška knjiga za mene...jedva sam ju pročitala...kao sto rekoh,preteška literatura za me....
Guest- Guest
I ja u srednjoj...Neki otužni prizori su mi se baš urezali u pamćenje...von_Starhemberg wrote:Pročitao je u srednjoj, jedina knjiga koja mi natjerala suze na oči...ne previše suza, malo...Trinity wrote:Meni prva pada na pamet Jadnici od Victora Hugoa. Debela knjižurina koja me zapala na ćirilici (pa mi se činila još deblja ), jer su one na latnici bile već posuđene. Osim što sam usavršila ćirilicu , pročitala vrlo vrijednu knjigu.
Preporuka svakako.
Trinity-
2014-04-17
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dokumentarci - preporuke
» preporuke za gledati, čitati
» bendovi/izvođači preporuke
» Austrija: Dopustili pružanje seksualnih usluga, ali uz neobične preporuke: ''Ograničite fizički kontakt..."
» preporuke za gledati, čitati
» bendovi/izvođači preporuke
» Austrija: Dopustili pružanje seksualnih usluga, ali uz neobične preporuke: ''Ograničite fizički kontakt..."
Page 2 of 2