preporuke za gledati, čitati
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
preporuke za gledati, čitati
This story takes place 35 000 years ago, in a valley situated somewhere on the European continent. Two tribes are on the verge of war, fighting for domination of the valley, and their own survival. At this point, a solitary hunter enters their lives. This 16 year old adolescent, full of pride and youthful vigour, is in pursuit of a dream, his conviction that one day all «those-who-walk-upright» will live in peace.
His name is RAHAN, which means «Son of the Brave». Rahan soon finds an unlikely ally in his quest: URSUS, a majestic bear transformed into an absurd and talkative little creature by the evil Shadow Queen. Together, Ursus and Rahan will confront the Shadow Queen, the ignorance of men and the tyranny of their leaders in a struggle to teach «those-who-walk-upright » how to live and prosper in harmony.
Last edited by kic on 28/3/2020, 14:41; edited 1 time in total
Re: preporuke za gledati, čitati
Follows the misadventures of four irreverent grade-schoolers in the quiet, dysfunctional town of South Park, Colorado.
haha svakako, da možda gledamo snjeguljicu i tnoružicu mali nazi homoseksualcu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kako si samo glup. South Park je najgenijalniji crtić za odrasle. Ali nemaš ti inteligenciju da ih shvatišEnd wrote:haha svakako, da možda gledamo snjeguljicu i tnoružicu mali nazi homoseksualcu
Fenomenalan izbor serija imaju. Nikako pohvatat sve. Sad je prilika kad nema nogometa.fridrih_niche wrote:Upali Netflix i deri...
Ima svega...
;)
Boze dragi forum je nekad bio pun homofobije i sovinizma svih oblika..a sad postao oaza gayeva,nacista,zena i kombinacija navedenog
Boze gdje su nestala stara ,bolja vremena
Boze gdje su nestala stara ,bolja vremena
Guest- Guest
kic wrote:
This story takes place 35 000 years ago, in a valley situated somewhere on the European continent. Two tribes are on the verge of war, fighting for domination of the valley, and their own survival. At this point, a solitary hunter enters their lives. This 16 year old adolescent, full of pride and youthful vigour, is in pursuit of a dream, his conviction that one day all «those-who-walk-upright» will live in peace.
His name is RAHAN, which means «Son of the Brave». Rahan soon finds an unlikely ally in his quest: URSUS, a majestic bear transformed into an absurd and talkative little creature by the evil Shadow Queen. Together, Ursus and Rahan will confront the Shadow Queen, the ignorance of men and the tyranny of their leaders in a struggle to teach «those-who-walk-upright » how to live and prosper in harmony.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Taman zavrsija sa serijalom o Carlosa Tevezu...Roland Deschain wrote:Fenomenalan izbor serija imaju. Nikako pohvatat sve. Sad je prilika kad nema nogometa.fridrih_niche wrote:Upali Netflix i deri...
Ima svega...
;)
Brutala...
;)
Guest- Guest
Mi samo doma gledamo Netflix, na tri TV šiba... :)fridrih_niche wrote:Upali Netflix i deri...
Ima svega...
;)
Ima sam prije i Amazon ali ga niko nije gleda pa sam isključija. I za filmove moraš dodatni plaćati.
Trenutnom gledam 5-u sezonu Better call Saul...
Guest- Guest
Taman gledan Kristalnu Noc na televiziji.
Interesantno kako se vec tada znalo kako se suocavati sa zlom. I kako ga unistavati na pocetku.
Interesantno kako se vec tada znalo kako se suocavati sa zlom. I kako ga unistavati na pocetku.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sinoc sam gledao kako njemacke vojne formacije ulaze u Pariz. Prelijepo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Rijetko gledam te dokumentarce, pogotovo o nogometašima. Završio sam 1. sezonu Witchera, u toku sam sa Better call Saul, počeo 2. sezonu Narcos Mexico. Sad sam pogledao na TV prve epizode Designated survivor pa mi dugo čekat ponedjeljak, pogledat ću za vikend par epizoda. Nisam pogledao ni sve sezone Peaky blinders ni Casa del papel. Ozark sam krenuo oa stao.fridrih_niche wrote:Taman zavrsija sa serijalom o Carlosa Tevezu...Roland Deschain wrote:Fenomenalan izbor serija imaju. Nikako pohvatat sve. Sad je prilika kad nema nogometa.fridrih_niche wrote:Upali Netflix i deri...
Ima svega...
;)
Brutala...
;)
Ja gledan white buffalo sa charles bronson.
2015-09-13
Kome govoriš? Kao da glupaci znaju nešto o tome. Zato i žive usrano kako živeLUCIANO MOGGI wrote:Taman gledan Kristalnu Noc na televiziji.
Za dolar više,WW2 u boji-serija,sicario...pa ću sicario2
Amenscorpion wrote:Kome govoriš? Kao da glupaci znaju nešto o tome. Zato i žive usrano kako živeLUCIANO MOGGI wrote:Taman gledan Kristalnu Noc na televiziji.
2015-09-13
Za dolar vise je do bolamuckodjubre wrote:Za dolar više,WW2 u boji-serija,sicario...pa ću sicario2
2015-09-13
Kako me sjetil na stvarLUCIANO MOGGI wrote:Ja gledan white buffalo sa charles bronson.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Preporuke...
» Dokumentarci - preporuke
» bendovi/izvođači preporuke
» Aforizmi, citati, etc....
» zanimljivi citati
» Dokumentarci - preporuke
» bendovi/izvođači preporuke
» Aforizmi, citati, etc....